Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol | 2017 - 2018 | 10. Yıl Kutlu Olsun

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Forma yarışmasından geç haberim olmuştu hızlıca şunları hazırlayıp gönderdim ancak yetişememişim Keşke yarışmanın süresi biraz daha uzun olsaymış daha çok katılım olurdu.

● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

Teşekkürler Enis. Eline sağlık...
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Çok güzel olmuş Enis. Gerçekten çok beğendim. Şu seçici kurul denen rezillerin seçtiklerinden yüz bin kat daha iyi. Beyaz ayrı bir hava katmış formaya.

Bu da benim tasarımım.

En son Murat' tarafından düzenlendi; 21.08.2017, 21:07.

Yorum

Bu arada Ozan formda. Basketbol takımımızın genç oyuncusu Ozan Anton Odabaşı, Dünya Üniversite Oyunları'nda Finlandiya'nın Japonya'yı 94-48 yendiği maçta 16 sayı ve 10 ribaund ile oynadı. Maça ilk beş başlayan Ozan 25 dakika süre aldı.

Finlandiya ikinci maçında ise Kanada ile karşılaştı ve parkeden 79-71'lik skorla üstün ayrıldı. Oyuncumuz bu maça da ilk beşte başladı ve 29 dakika oyunda kaldı. Ozan bu karşılaşmada da 19 sayı ve 18 ribaundla double double yaptı.

Finlandiya üçüncü maçında yarın galibiyeti olmayan Norveç'e karşı mücadele edecek.
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bence üniversite lise ve ortaokullarla iyi bir organizasyon şkeli düzenlesek hem basketbol popileritesi gençlerde artar hemde tribünde güzel görüntüler olur.

Gençlere bugün yapılan bütün yatırımların unutmayalım 20 30 yol getirisi var
            Kulüp bu tip bir organizasyon yapabilecek vizyon da olsa keşke
            BMN KOCAELİ

Yorum

İlk olarak zekeriyya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kulüp bu tip bir organizasyon yapabilecek vizyon da olsa keşke

Adamlar plastik tabak ve çatalla barbekü partisi yapıyor.

Bence çok fazla şey bekliyoruz.

Yorum

İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Forma yarışmasından geç haberim olmuştu hızlıca şunları hazırlayıp gönderdim ancak yetişememişim Keşke yarışmanın süresi biraz daha uzun olsaymış daha çok katılım olurdu.

https://i.hizliresim.com/7N58ja.jpg
                Eline sağlık Enis. Tasarımın gayet başarılı, mutlaka değerlendirilecektir, üzülme...
                Bir tek kenardaki beyaz kısımları dışında çok beğendim.
                Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

https://i.hizliresim.com/7N58ja.jpg
                  Ben de çok beğendim ama o beyaz kısım ne ifade ediyor anlamadım

Yorum

İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Beyaz formaya ferahlık getirmiş bence abi.

Gayet de güzel olmuş.

Formayı açmış.

Daha önce altın rengini kullanmıştık.

Yorum

İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      https://i.hizliresim.com/RP2YN7.jpg - https://twitter.com/utahjazz/status/...665728/photo/1 Şunun gibi kol altındaki çizgiyi biraz şimşeğe benzeterek yandan şöyle görünecek şekilde yapmaya çalıştım.

● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

Ozan Odabaşı'nın maçı.

Yorum

İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          https://livestream.com/FISU/events/7635135

Ozan Odabaşı'nın maçı.
                          Finlandiya 70-63 kazandı.

Ozan 11 sayı 16 ribaund 6 top kaybı ile oynadı.
                          İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu arada Ozan formda. Basketbol takımımızın genç oyuncusu Ozan Anton Odabaşı, Dünya Üniversite Oyunları'nda Finlandiya'nın Japonya'yı 94-48 yendiği maçta 16 sayı ve 10 ribaund ile oynadı. Maça ilk beş başlayan Ozan 25 dakika süre aldı.

Finlandiya ikinci maçında ise Kanada ile karşılaştı ve parkeden 79-71'lik skorla üstün ayrıldı. Oyuncumuz bu maça da ilk beşte başladı ve 29 dakika oyunda kaldı. Ozan bu karşılaşmada da 19 sayı ve 18 ribaundla double double yaptı.

Finlandiya üçüncü maçında yarın galibiyeti olmayan Norveç'e karşı mücadele edecek.
                          En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 22.08.2017, 14:13.

Yorum

Finlandiya Almanya'ya 71-64 kaybetti. Ozan, 34 dakikada 17 sayı - 9 rib - 2 ast - 3 tk - 4 faul ile oynadı.

Önceki performansları:

JAPONYA Maçı: 16 sayı - 10 rib

KANADA Maçı: 19 sayı - 18 rib

NORVEÇ Maçı: 11 sayı - 16 rib

Yorum

İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Çok güzel olmuş Enis. Gerçekten çok beğendim. Şu seçici kurul denen rezillerin seçtiklerinden yüz bin kat daha iyi. Beyaz ayrı bir hava katmış formaya.

Bu da benim tasarımım.

oyuncular sutyen giymiş gibi görünüyor

eleştiri bizim işimiz
                              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

Universiade'da Finlandiya gruptaki son macinda Hong King'u 114-52 yendi. Ozan'i dinlendirdiler.

İlk turda acik ara ribaund kraki oldu Ozan (13,3 rib).

İkinci turda Sirbistan'la esleştiler.

*

Bugun Sirbistan'a iki uzatma sonunda 85-84 kaybettiler. Ozan macin en skoreri oldu 24 sayiyla. Ayrica 10 da ribaund çekmiş.

Finlandiya yarin İsrail'le besincilik sekizincilik macina cikacak.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X