Başarılar Trabzonum
TB2L 26. Hafta | Trabzonspor 64-56 Bandırma Kırmızı | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
TB2L 26. Hafta | Trabzonspor 64-56 Bandırma Kırmızı | Maç Sonucu
Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...Etiketler: Yok -
Aslen Trabzonlu olsamda doğma büyüme Bandırma'da yaşıyorum Bandırmaspor her zaman 2. takımım böyle bir maçı hayatta izleyemezdim iki takımıda desteklemek acayip bir duygu olur..
Onun için 1461 Bandırmaya deplasmana geldiği zaman stada gidemedim maçı kim yenmişti hatırlamıyorum ama benim için fark etmedi tek hatırladığım sonuca sevinemediğim
Bunu büyük şehirde yaşayanlar anlayamaz yerel takım ayrı bir olay..
Bu maç hakkında ise iyi olan kazansın demekle yetiniyorum
Yorum
-
Beşiktaş maçı için stat etrafında bulunan binlerce kişiden %30'u bu maça gitmeyi düşünse salon full dolar zaten.. Taraftar desteği şart. Çok zor maç olacak.. Allah'ın izniyle bir aksilik çıkmazsa orada olacağım..Yorum
-
Besiktas maci öncesi olmasi kötü oldu, ama Besiktas macinada cok kisinin gidecegini sanmiyorum ben acikcasi.
Insallah salon full ceker ve bu macida alip yolumuza devam ederiz.
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...Yorum
-
-
tebrikler trabzonum güzel bir seri yakaladık inşllah devamı gelir ve umarım bandırma maçı salon ful dolar salon demişken bizim yerimiz ne 2.lig nede 19mayıs salonu inşallah önümüzdeki sezon bekobasketbol liginde ve hayrigür salonunda oluruz.2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonsporYorum
-
Futbolu Bırak , Basketbola Bak
Herkes bu maça beyler takım geliyor
Yorum
-
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...Yorum
-
Kadırga tv verecek mi bu maçı?33# DRAGO GABRIC
61# IBRAHIMA YATTARA #11
13# Steve Nash
10# Kerem Tunçeri
6# Aleksander Rasic
Yorum
-
kadırgatv yayın akışına baktım maç yok sanırım vermeyecekler kadırgatv tel 0462 326 31 30 aslında birkaç kişi arasa belki yayınlanır.2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonsporYorum
-
Bora Numanoğlu @BoraNumanoglu
BENİM BASKETBOLDA EN NEFRET ETTİGİM TAKIM İLKİ BANVİT 2. K.BANVİT NEDENLERİ DAHA SONRA AÇİKLARİM
SerkanAktuğGünaydın @sagunaydin
9 Mart C.tesi 16:00da Trabzonspor Basketbol -Bandırma Kırmızı maçında yerini alacak gerçek taraftarımıza şimdiden helal olsun.Düşman çatlatın.En son Sacit tarafından düzenlendi; 08.03.2013, 15:25.Yorum
-
pi koleji şu an torku selçuğu 53-34 yeniyorEn son exelans_25 tarafından düzenlendi; 08.03.2013, 17:02.Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum