TB2L 26. Hafta | Trabzonspor 64-56 Bandırma Kırmızı | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU -
Baya ilgi varmış maça. Sevindirici vallahi. Destek çıkmak gerek basketbol takımına. Bu sene basketbol takımımız ve 1461 Trabzon olmasaydı hep sıkıntılı gezecektik.BizeHeryerTrabzon
Nereden Geldiğini Bilmezsen, Bulunduğun Yerden Hep Şikayetçi Olursun.Yorum
-
Yorum
-
-
-
1461 yenildi Baskette yenilirsek Akşam Bjk maçını kesin kazanırız....(geyik tabiki
)
Başarılar Trabzonum 2lik atıp 3 lük saydırırzsınız inşallah...Yorum
-
-
18-18Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCUYorum
-
-
2 tane daha adam gibi oyuncu alsalar bu takım coşardıYorum
-
Yorum
-
El amin coştuTrabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCUYorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum