Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bilet fiyatları ne kadar olacak acaba.Yani kombine bilet fiyatları.

Bir de Umut Tınay kadromuza katılacak mı?
    bilet fiyatlarını en kısa zamanda öğrenirim. bu hafta futbol takımımızda deplasmanda Trabzonda güzel basketbol günü yaşanabilir.

ayrıca bu sıarlar 19 mayısta uygulamalı tenis eğitimi varmış insanımız umarım ilgi gösterir.
    öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
    MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
    BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• Başlasın artık lig maçları
      -1461 TRABZON-

Yorum

• Basketbolda yüzümüz gülse bari.
        Haydi uşaklar.
        ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bilet fiyatları ne kadar olacak acaba.Yani kombine bilet fiyatları.
          İlk olarak selazurlu ismail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Basketbol takımımızın maçlarını oynıyacağı 19 mayıs kapalı spor salonunun protokol tarafı tribünün tamamı kombine seyircilerine ayrılmış durumda.

Buna göre ;

Protokol Tribün.......................500.00 TL

Protokol tarafı normal tribün... 200.00 TL

Kombineler, pazartesi gününden itibaren 19 mayıs kapalı spor salonunda bulunan basketbol ofisinden temin edilebilir.

Sezon başladığında maçlar artık biletli izlenebilecek, biletli seyirciler müsabakaları karşı tribünde izleyecekler.
          Basketbol son dakika haberleri başlığımızda paylaşmıştım Murat
          Son ağaç kesildiğinde,
          Son nehir kirlendiğinde,
          Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• Normal kombine bilet neden çıkarmıyorlar acaba.

Maç başına ortalama bilet fiyatları ne kadar olur.

Yorum

• İlk olarak Mustafa Önal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bilet fiyatlarını en kısa zamanda öğrenirim. bu hafta futbol takımımızda deplasmanda Trabzonda güzel basketbol günü yaşanabilir.

ayrıca bu sıarlar 19 mayısta uygulamalı tenis eğitimi varmış insanımız umarım ilgi gösterir.
              maçlar nezaman başlıyor Musti
              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
              Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                maçlar nezaman başlıyor Musti
                İlk olarak Mustafa Önal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                cumartesi 16.00 da 19 mayıs ta ilk maç TRABZON'DA bu sezon bakış nasıl bilmiyorum. maçlara biletli giriş olacak bildiğim kadarıyla kombinelerde durum ne bilmiyorum. lig başlayınca kombinelere ilgi olabilir.

bASKETBOL TAKIMIMIZA BAŞARILAR....
                bordomavi.net
                Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• hmm . Mustafanın cümleyi dümdüz okuyunca farkedememişim. ama nokta yok virgül yokki

ilgi herzaman ki gibi olur .
                  Geçen senelerden bir basketbol seyircisi oluştu denebilir.
                  artık bu takımın varlığından haberdar olan bir kesim var. ve takip ediyorlar.
                  ilk haftalar beklenen ilgi belki olmayabilir ama iddaalı oldukça takım, ilgide artarak devam edecektir.
                  hatta o salon yetersiz kalabilir.
                  Gerçek budur. ☆

Yorum

• Yarın (14 ekim 2009 ) saat 11.30-13.00 arası KTÜ İşletme ve Ekonomi Kulübü'nün anfisinde; Saner Ayar, Alaeddin Yakan ve Basketbolcularımızın katılacağı "basketbol" konulu panel vardır.

İmkanı olan arkadaşların iştiraklerini bekliyoruz.
                    Son ağaç kesildiğinde,
                    Son nehir kirlendiğinde,
                    Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• İlk olarak selazurlu ismail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yarın (14 ekim 2009 ) saat 11.30-13.00 arası KTÜ İşletme ve Ekonomi Kulübü'nün anfisinde; Saner Ayar, Alaeddin Yakan ve Basketbolcularımızın katılacağı "basketbol" konulu panel vardır.

İmkanı olan arkadaşların iştiraklerini bekliyoruz.
                      Ben orda olacağım İsmail Abi

Yorum

• ilk hafta oynanacak maçın bilet fiyatları 2 tl olacak . öğrencilere ücretsiz olma durumu var.

yarın ki söyleşiyi organize eden arkadaşlara teşekkürler ktü de basketbolu tanıtmak çok önemli diye düşünüyorum.
                        öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.

Yorum

• 2 TL bedavaymış yahu.
                          Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Mustafa Önal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ilk hafta oynanacak maçın bilet fiyatları 2 tl olacak . öğrencilere ücretsiz olma durumu var.

yarın ki söyleşiyi organize eden arkadaşlara teşekkürler ktü de basketbolu tanıtmak çok önemli diye düşünüyorum.
                            Biletler okul maçlarında olduğu gibi girişte mi satılacak acaba

Koltuk mu satılacak yoksa içeriye girmek için mi bilet satılacak acaba

Birde öğrenciye bedava olacakmı

Maç bu cumartesi mi güzelmiş ya bu arada kombineye ilgi olacağını sanmıyorum koskoca 1 tribünu kombineye ayırınca bize 1 tribün bize kalacak.

2 tribün bize yetmezken 1 tribün ne nasıl sığacaz acaba
                            En son bordo61 tarafından düzenlendi; 14.10.2009, 11:08.
                            Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Biletler okul maçlarında olduğu gibi girişte mi satılacak acaba

Koltuk mu satılacak yoksa içeriye girmek için mi bilet satılacak acaba

biletler sanırım tek tribün satılacak . zira protokol ve çevresi kombine olarak satılıcaktı. Trabzonda olmadığınm için net cevap veremicem. zaten yönetim ve yakınları , sporcu ve yakınlarıyla kombine olcak tribünün yarısı dolar.

Birde öğrenciye bedava olacakmı

olma durumunun olduğunu söylemişlerdi. olmasa bile 2ytl bişey değil ama insanlara aidiyet duygusu katar.

Maç bu cumartesi mi güzelmiş ya bu arada kombineye ilgi olacağını sanmıyorum koskoca 1 tribünu kombineye ayırınca bize 1 tribün bize kalacak.

bu konuya da peşin hüküm vermeyelim
                              2 tribün bize yetmezken 1 tribün ne nasıl sığacaz acaba
                              siz doldurmaya devam edin zamanla sığacağınız salonlarda inşaa edilir

Yorum

• Üniversiteliler TS'lileri terletti

Trabzonspor Basketbol takımı bugün KTÜ de panele katıldı

Trabzonspor basketbol takımı başkan antrenör ve 3 sporcusu bugün saat 11:30 da Karadeniz Teknik Üniversite İktisadi ve İdari birimler bölümünde düzenlenen panele katıldılar

Panelde başkan Saner Ayar, Trabzonspor basketbol takımı baş antrenörü Alaattin Yakan ve sporcular üniversite örgencilerin sorularını yanıtlarken terlediler.

Başkan Ayar, Trabzonspor basketbol takımının kuruluş aşaması ve bugüne gelişiyle ile ilgili bilgiler verdi. Ayar bir soru üzerine basketbol takımın hedefinin Beko basketbol ligi olduğunu ifade ederek : 'Ğeçtigimiz sezon bizim için pekiyi olmadı ama bu sezon bizi geçen oynadığımız karşılaşmalarda zorlayan bazı oyuncuları kadromuza kattık ve bu sezon geçen sezon daha iyi geçeğine inanıyoruz"

Başkan Ayar'dan sonra kürsüye çıkan isim Trabzonspor baş antrenörü Alaattin Yakan 'bizim Trabzonspor'u en dipten en başa çıkarmak için uğraşıyoruz ve bunu iyi bir şekilde olmasını temenni ediyorum. Yakan konuşmasının devamının da Trabzon da basketbol oynamak kolay bir iş değil çünkü Trabzon bir futbol şehri burada konuşulan olay çoğunlukla futbol bu yüzden basketbol oynamak zor bir olay” dedi.

Haber 61
                                bordomavi.net
                                Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

Yükleniyor...
                                X