Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• eline sağlık mehmet abi ... gelip görmek hatta foto çekmek vardı ama çok uzaktı ya
    Zuğaşi Berepe
    Çoban Express

Yorum

• İlk olarak Mustafa Önal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      mehmet beni niye çektun ula sana poster fotosu ayarlamaya çalışıyordum nerde şu bizim poster fotosu
      Valla Abi sağol.

Ben heyecandan isteyemezdim fotoğraf.

Yorum

• herkes maç öncesi foto çektirir biz maç sonrası çektiriyoruz.
        öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
        MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
        BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• Öncelikle Hadi kardeşimize geçmiş olsun diyelim, inşallah öenmli bir sakatlığı yoktur çünkü Hadi bu takıma lazım.
          En son İsmail Alkan tarafından düzenlendi; 11.10.2009, 22:47. Sebep: düzenleme
          Son ağaç kesildiğinde,
          Son nehir kirlendiğinde,
          Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• İlk olarak selazurlu ismail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Öncelikle Hadi kardeşimize geçmiş olsun diyelim, inşallah öenmli bir sakatlığı yoktur çünkü Hadi bu takıma lazım.

hadinin arkada adalede çekme olmuştu maçta turnikeye giderken yarım bırakmak zorunda kalmıştı ibb maçında. yırtık yokmuş ödem varmış. en kısa zamanda dönecek inşallah. takım savunmasında ve takımı ateşlemede çok etkili. hadi geçmiş olsun tekrar en kısa zamanda seni sağlıklı görmek istiyoruz.
            En son ilhan tarafından düzenlendi; 11.10.2009, 22:59.
            öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.

Yorum

• basket takımının bu sene iyi gittiğini duydum inşallah seneye bekoya çıkarız...

Yorum

• Mehmet teşekkürler
                -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Mehmet teşekkürler
                  Rica ederim Özge Hanım.

Yorum

• Güzel resimler. Teşekkürler arkadaşlar.
                    Takım oturuyor yavaş yavaş.
                    ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• hafta sonu lig başlıyor bildiğim kadarıyla maç cumartesi günü. bu sezon tribündeki anbiyansı çok merak ediyorum.

Yorum

• ilk rakip pertevniyal... tribünlerin dolması gerekir
                        Zuğaşi Berepe
                        Çoban Express

Yorum

• cumartesi 16.00 da 19 mayıs ta ilk maç TRABZON'DA bu sezon bakış nasıl bilmiyorum. maçlara biletli giriş olacak bildiğim kadarıyla kombinelerde durum ne bilmiyorum. lig başlayınca kombinelere ilgi olabilir.

Yorum

• başlasın artık şu sezon ...

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              başlasın artık şu sezon ...
                              başlıcak cengiz abi valla şimdiden bende ilk maçı merak ediyorum. izleme şansımız olmayacak sanırım. 4. hafta beykoz maçında takımı tekrar izleme fırsatım olacak diye düşünüyorum.
                              ilk maçlar hep tehlikelidir rakipte TRABZONLU yönetici var bildiğim kadarıyla ışıksporla yaptığımız 2. hazırlık maçını izlemeye gelmişti. Kulüp üyemizdi aynı zamada. rakipte Trabzonlu olunca azda olsa duraksıyorum .

Yorum

• İlk olarak Mustafa Önal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                cumartesi 16.00 da 19 mayıs ta ilk maç TRABZON'DA bu sezon bakış nasıl bilmiyorum. maçlara biletli giriş olacak bildiğim kadarıyla kombinelerde durum ne bilmiyorum. lig başlayınca kombinelere ilgi olabilir.
                                Bilet fiyatları ne kadar olacak acaba.Yani kombine bilet fiyatları.

Bir de Umut Tınay kadromuza katılacak mı?

Yorum

Yükleniyor...
                                X