Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hardy iki gündür oynamıyor, öldü mü kaldı mı bilmiyoruz.Kurumsal kulübüz vesselâm.

Yorum

• Lige çıktığımızdan beri Karşıyaka'ya karşı şansımız tutmuştur, kupada da karşılacağız kendileriyle, inşallah orda da galip geliriz.

Yorum

• Arkadaslar, canli anlatim linkini paylasir misiniz?
        Mac kodu da yeterlidir.
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Maçın istatistikleri

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Arkadaslar, canli anlatim linkini paylasir misiniz?
            Mac kodu da yeterlidir.
            Maç kodu 774 galiba Oğuz.

Yorum

• Biz 3 kişiydik....

Eveeet bugün aşkımız TRABZONSPOR basket takımı ile de olsa İzmir e geldi mahalle maçına da gelse gene gidecektik ama bu kupa maçıydı hemde ev sahibiyle oynayacaktı 50 kişi bekliyordum en azından ama BİZ 3 KİŞİYDİK....
              Karşıyaka 61 nci sayıyı atarken oley çektik 61 diye bağırdık ve alkışladık
              maçın son periyodunda 3 kişiyle TRABZON diye inlettik salonu inletebildiğimiz kadar
              ve en son BİZE HER YER TRABZON
              basketçilerimizin bizi alkışlamasıysa ayrı bir gurur verdi

ve maç sonu otobüsümüzü beklerken basketçilerin idarecilerimizin yanına gittik çok sevdiğim ama hiçbir yerde bulamadığım askılı çubuklu formadan istemek için ama selam verdik borçlu çıktık yarın kupa alacak takımda bayrak yok benden bayrak istediler yarın inşallah götürücem de kasımpaşa maçına denk geliyor kaldım arada yukarı tükürsem aşağı tükürsem misali takım otobüsüyle izmir merkeze kadar geldik çok heyecanlı bir maçtı 250-300 ksk taraftarı vardı üzüldüler kızdılar ama BİZE SALAONLARDA TRABZONDU....

3 kişilik tribün İzmir e yakışmadı

bide randle helal olsun maçı aldı götürdü tek başına
              En son kudu_61 tarafından düzenlendi; 25.10.2014, 02:52.
              UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• Maçı izleyemedim.

İstatistiklere bakınca;

KSK 71 hücum, biz 54 hücum etmişiz. Bizden 8 fazla hücum ribaundu almışlar, 6 az top kaybetmişler.

Kaybettikleri toptan fazlasını çalmış KSK.

*

İkilik şut/Üçlük şut oranımıza hala 3 ve üzerinde. Belki Hardy dönünce dengeyi buluruz.

*

Süre dağılımına bakınca, Hakan Hoca kazanıp rakibe mesaj vermek istemiş gibi geldi bana. Herhalde Buducnost maçında rotasyonu genişletecektir.

*

Velickovic dönünce Stipanovic'in süresi düştü.
                En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 27.09.2014, 11:52.
                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Buducnost maçı daha rahat geçebilir diye düşünüyorum.
                  ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• şimdi otelden geliyorum forma alalım derken bayraktan oldum takım kupa kaldıracak elde bayrak yok dün istediler bugün götürdüm malesef izlyemicem çünkü futbol zamanı
                    UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Maç kodu 774 galiba Oğuz.
                      Sağol Murat.

İlk olarak hami08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hardy iki gündür oynamıyor, öldü mü kaldı mı bilmiyoruz.Kurumsal kulübüz vesselâm.
                      Sana soru Hami: Takım iki aydır çalışıyor. Kondisyoneri kim?

Yorum

• Maç başlıyor:

Beşimiz: Randle - Caner - Marshall - Velickovic - Lawal

*

Buducnost: Capin - Reynolds - Vitkovac - Dasic - Planinic

Yorum

• Kanal 35'de degil mi mac hala oyun programı var ?
                          Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
                          Komünar..

Yorum

• İlk olarak Muhteva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kanal 35'de degil mi mac hala oyun programı var ?
                            Gece saatlerinde yine bant yayını yaparlar belki.

Yorum

• İlk çeyrek: 16-24 gerideyiz.

Yorum

• Dün Spirou, Buducnost'u 84-77 yenmişti.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X