Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çeyrek skoru: 24 -7

69 - 52

Spirou 10 faul yaptı.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Bu Velickovic nasıl oynuyor.Seyreden varsa bir yazsın.
      Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• Şu anda durum 77-65
        Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• Son çeyrekteki 8 sayımızın 7'si Alper'den...
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Bitti: 85-71

Keşke seyredebilseydik.

Yorum

• Takım savunmasının kısa sürede iyi noktalara gelmesi beklemiyorum tabiki,ama inşallah hep bu seviyelere çekebiliriz rakipleri,bir Eurocup takımı karşısında bu savunmamız ayrıca mutlu etti beni.

Yorum

• Belgacom Spirou bu maça kadarki hazırlık karşılaşmalarında;

78, 78, 96, 76, 95, 76, 76 atmıştı; bugün 71'de kaldı. Gerçi üçüncü çeyrekte neler olduğunu bilmeden sadece sayılar üzerinden konuşmak yanıltıcı olabilir.

*

Velickovic takıma katıldı, şimdi de Hardy yok. Tam kadro oynama şansımız olmadı.

Yorum

• Yalnızca istatistikler üzerine konuşabilmemiz çok kötü maalesef, gerçi ben hazırlık maçlarını çıplak gözle izlemediğim müddetçe maçlardan zevk alamıyorum. Eurocup'ta mücadele edecek bir takıma karşı alınan farklı bir galibiyet var sonuçta, takımımızı tebrik ediyorum.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yalnızca istatistikler üzerine konuşabilmemiz çok kötü maalesef, gerçi ben hazırlık maçlarını çıplak gözle izlemediğim müddetçe maçlardan zevk alamıyorum. Eurocup'ta mücadele edecek bir takıma karşı alınan farklı bir galibiyet var sonuçta, takımımızı tebrik ediyorum.
                    TRABZONSPOR - B. Spirou maçı bu gece banttan yayınlanacak. Şimdi Kanal 35'te söylediler.

Gece Haberlerinden sonra...

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      TRABZONSPOR - B. Spirou maçı bu gece banttan yayınlanacak. Şimdi Kanal 35'te söylediler.

Bilgi için teşekkürler. Bu arada hayırlı olsun başarılar diliyorum.
                      DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                      ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bilgi için teşekkürler. Bu arada hayırlı olsun başarılar diliyorum.
                        Sağolasın. Türkiye Kupası zamanı Samsun'da olacak mısın? Maçlara gelmeyi düşünüyorum.

Yorum

Tam olarak saat kaçta acaba.

Yorum

Sağolasın. Türkiye Kupası zamanı Samsun'da olacak mısın? Maçlara gelmeyi düşünüyorum.
                            Hafta içi olmasından dolayı izleyemem büyük ihtimalle. Eskişehir basket maçına gelmeye çalışacağım.
                            DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                            ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Unicaja forumlarında bir başlık gördüm, cidden çok hoşuma gitti, ordaki soruları çevirerek aynısını bizim takım için de yapayım dedim. Cevapları kalınlaştırıp öyle yazarsanız okumamız için daha kolay olur.

1.- Sizi en çok heyecanlandıran transfer?

2.-Sizi en az heyecanlandıran transfer?

3.- Önümüzdeki sezon hangi oyuncunun sürpriz yapacağını düşünüyorsunuz?

4.- Önümüzdeki sezon hangi oyuncu hayal kırıklığı yaratacak?

5.- Parkede yer alacak en iyi ilk beş sizce nasıl olacak?

6.- Takımın ligde play-off yapabileceğini düşünüyor musunuz?

7.- Sizce takım Eurochallenge Kupası’nı nerde bitirir?

8.- Gelecek sezon transfer edilmesini istediğiniz oyuncu kim?

9.- Geçtiğimiz sezon takımdan ayrılmasına en çok üzüldüğünüz oyuncu kim?

10.– Gelecek sezon başka bir koç ile çalışılmasını ister misiniz, isterseniz kiminle çalışılmasını istersiniz?

11.- Eski oyuncularımızdan hangisini gelecekte yine takımda görmek istersiniz?

12.- En güçlü olduğumuz pozisyon sizce hangisi?

13.- En zayıf olduğumuz pozisyon sizce hangisi?

14.-Sizce Trabzonspor MP bu sezon ligi kaçıncı sırada bitirir?
                              Bunlar da benim verdiğim cevaplar.

1.- Sizi en çok heyecanlandıran transfer?
                              Gani Lawal

2.-Sizi en az heyecanlandıran transfer?
                              Hasan Yiğit Seçkin

3.- Önümüzdeki sezon hangi oyuncunun sürpriz yapacağını düşünüyorsunuz?
                              Can Korkmaz

4.- Önümüzdeki sezon hangi oyuncu hayal kırıklığı yaratacak?
                              Dwight Hardy

5.- Parkede yer alacak en iyi ilk beş sizce nasıl olacak?
                              Tutku, Randle, Marshall, Velickovic, Lawal

6.- Takımın ligde play-off yapabileceğini düşünüyor musunuz?
                              Evet

7.- Sizce takım Eurochallenge Kupası’nı nerde bitirir?
                              Çeyrek final oynarız.

8.- Gelecek sezon transfer edilmesini istediğiniz oyuncu kim?
                              Chuck Davis

9.- Geçtiğimiz sezon takımdan ayrılmasına en çok üzüldüğünüz oyuncu kim?
                              Jack Cooley

10.– Gelecek sezon başka bir koç ile çalışılmasını ister misiniz, isterseniz kiminle çalışılmasını istersiniz?
                              Hayır

11.- Eski oyuncularımızdan hangisini gelecekte yine takımda görmek istersiniz?
                              Birkan Batuk

12.- En güçlü olduğumuz pozisyon sizce hangisi?
                              Pivot

13.- En zayıf olduğumuz pozisyon sizce hangisi?
                              Şutör Gard

14.-Sizce Trabzonspor MP bu sezon ligi kaçıncı sırada bitirir?
                              8
                              En son Murat' tarafından düzenlendi; 25.09.2014, 22:17.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tam olarak saat kaçta acaba.
                                Kanal 35'in yayın akışını bulamadım Murat.

*

Bu arada, ikilik bölgeden 41 üçlük çizgisinin gerisinden 14 şut kullanmışız. Oran 3'e 1.

Şurada değinmiştim:

Basketbol takımımızın tüm lig maçlarının ve takım kadrosunun değerlendirildiği forum bölümüdür...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X