İsmail Abi az önce son dakika haberlerine eklediğin saner ayarın konuşmalarından sonra yine de umudunu biraz yitirmiş durumda mısın? baksana kendisi basketbolü karadenize yaymaktan, gürcistandan oyuncu getirmekten bahsediyor...hele de Türkiyede Ankaranın doğusundan takım olmadığı vurgusu çok doğru..yıllar öncesinden kayseri meysuyu hatırlıyorum bir tek...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15
Daraltma
X
-
...s i l i n d i ...En son Seyit Hoca tarafından düzenlendi; 28.03.2009, 14:27.....................Celliac ..................
Yorum
-
Peki abi sen biliyor musun iki yabancımız da play off'da oynayacak mı ?İlk olarak Seyit Hoca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSaner AYAR dan ..
'' Sakatlıklarla çok uğraştık. Yabancılarımız sakatlanmasaydı bugün daha rahat olabilirdik. Bütün bunların sonunda ligi lider olarak kapatabildik.''
Ligi lider kapatmadık mı zaten..? Bu nedir şimdi ..?
Yorum
-
Cengiz scott biliyorsun sakat,tedavi için ist la gönderildi,belki 4 lü finallere yetişir,İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePeki abi sen biliyor musun iki yabancımız da play off'da oynayacak mı ?
Scott olmayınca Tyrus kadroda olacaktır,bu arada Tyrus un Türk vatandaşlığına geçme işlemleri daha bitmedi,şu anda bakanlıkta.
Ben umudumu hiç bir zaman yitirmemiştim,özellikle Saner beyin olduğu bir ortamda umutlar hiç bitmezİlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİsmail Abi az önce son dakika haberlerine eklediğin saner ayarın konuşmalarından sonra yine de umudunu biraz yitirmiş durumda mısın? baksana kendisi basketbolü karadenize yaymaktan, gürcistandan oyuncu getirmekten bahsediyor...hele de Türkiyede Ankaranın doğusundan takım olmadığı vurgusu çok doğru..yıllar öncesinden kayseri meysuyu hatırlıyorum bir tek...
Ancak şöylede bir şey varki Trabzonda arka planda şu anda her şey güllük gülistanlıkta değil,varolan mevcut sıkıntıları Saner bey biliyordur sanırım,en azından bildiğini umuyorum,bu konuya "Trabzonda basketbolun dünü bugünü" adlı başlığımızda serinin 4 ncü yazısı olarak çok detaylı ve objektif olarak değineceğim.
Şubede Çok ciddi anlamda güven bunalımı var,Saner beye tüm oluşumla ilgili doğru bilgi akışının olması ve buna göre tedbirler alıp gerekirse neşter vurması gerekiyor.
Şu kadarını söyliyebilirimki,şu anda konstantre olunan tek hedef A takımın BBL ye çıkabilmesi,bunun haricindeki hiç bir oluşumla kimse ilgilenmiyor,ilgilenenlerde öylesine işte.
Kısacası A takım ve teknik heyetiyle,Trabzon kanadı ve teknik heyeti tamamen birbirinden kopmuş vaziyette !!!Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.
Yorum
-
Şöyle Playoff'un başlayan maçlarına bakıyorum da:
Genç Telekom: 72
Çanakkale Bld.: 62 Bitti.
Gelişim Koleji: 84
Dalaman: 70 Bitti.
İTÜ: 40
Akçakoca Poyraz: 38 2.Çeyrek devam ediyor.
Süprize açık bir playoff bizleri bekliyor.
Başarılar Trabzonsporum.''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
-
peki bu eleştirileri ben yapınca acaba üst taraftan niye çatlak sesler geliyor anlamış değilim,bunlardan farklı söylediğim ne ...teknik ekip işi gücü bırakmış benim kim olduğumla mesai yapıyor,o mesainin birazcığını altyapıya harcasak belki 3-4 sene sonrası için bi tane oyuncu kazandırırız a takıma da dikili ağacımız olur...İlk olarak selazurlu ismail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Ancak şöylede bir şey varki Trabzonda arka planda şu anda her şey güllük gülistanlıkta değil,varolan mevcut sıkıntıları Saner bey biliyordur sanırım,en azından bildiğini umuyorum,
Şubede Çok ciddi anlamda güven bunalımı var,Saner beye tüm oluşumla ilgili doğru bilgi akışının olması ve buna göre tedbirler alıp gerekirse neşter vurması gerekiyor.
Şu kadarını söyliyebilirimki,şu anda konstantre olunan tek hedef A takımın BBL ye çıkabilmesi,bunun haricindeki hiç bir oluşumla kimse ilgilenmiyor,ilgilenenlerde öylesine işte.
Kısacası A takım ve teknik heyetiyle,Trabzon kanadı ve teknik heyeti tamamen birbirinden kopmuş vaziyette !!!
Yorum
-
Hangi üst taraftan çatlak ses çıkıyormuş ?İlk olarak bench tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepeki bu eleştirileri ben yapınca acaba üst taraftan niye çatlak sesler geliyor anlamış değilim,bunlardan farklı söylediğim ne ...teknik ekip işi gücü bırakmış benim kim olduğumla mesai yapıyor,o mesainin birazcığını altyapıya harcasak belki 3-4 sene sonrası için bi tane oyuncu kazandırırız a takıma da dikili ağacımız olur...
Senin kim olduğunu ,kim veya kimler neden araştırıyorlarki,araştırana kadar varsa eleştirilerin kaynağına insinlerde eleştiriye gerek kalmasın.
Sen rahat ol Bench,Burası forum,kişisele inilmediği müddetçe herkes fikirlerini beyan etmekte hürdür,eğerki kişisele inilirse biz zaten gereken müdahaleyi yapıyoruz,kaldıki biz idman ziyaretlerine gittiğimizde Alaeddin hocaya forumdaki olumlu ve gerektiğindede eleştirisel yazıların olabileceğini kendisine belirttik,Alaeddin hoca bu konuda bize çok pozitif yaklaşmıştı,hatta eleştiri gelirsede pay çıkaracağınıda belirmişti,bu konuda rahatız çünkü bizim kimseyle kişisele inebilecek problemimiz olamaz.
Basketbol bölümümüzün ,yerel medya ve Türk basketbol camiası tarafından sürekli takip edildiğini çok iyi biliyoruz,onun içindirki şeffaf ve objektif olmamız gerekmektedir,doğru, tarafsız ve objektif olmabilmemiz, sizin gibi değerli üyelerimizin rahat bir şekilde yorumlarına devam etmesiyle sağlanabilir,keşke sizin gibi çok daha fazla basketbol camiasını iyi tanıyan ve bilen bilgili üyelerimiz olsa.
Tekrardan rahat ol ve yorumlarına ara vermeden devam et,kendinide fazla özletme
Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.
Yorum
-
Bench dostumuz bizleri yorumlarından mahrum bırakmayacaktır diye umuyorum, onun 'Bench'te oturmasını istemem kendi adıma, oyuna dahil olması gerekir.
Uzun süredir takip ediyorum Beko Basketbol Ligini. Gelecek sezonki hedefler açısından bol alternatifli, yetersiz oyuncuların yerine genç ve gelecek vaat eden oyunculardan oluşan bir kadro kurulmalı. Ki böyle bir kadro kursam BBL'de başına geçirmeyi düşüneceğim ilk koç Aleaddin Yakan olurdu.
Benim takip ettiğim, özellikle oynadığı maçları izlemeye çalıştığım ve istatisiklerine sürekli baktığım birkaç oyuncu var. İlki Soner Şentürk, Daçka altyapısından yetişme. Uzun yıllardır TBL'de oynuyor, son iki sezonda kendini çok geliştirdi. Sanırım Genç Milli takım tecrübesi de var. İnanılmaz hızlı, penetreleri müthiş, tek eksiği şutunun biraz zayıf olmasıydı ama onu da geliştiriyor. Boyu PG mevkisi için uygun 1.92 ve sadece 23 yaşında.
Diğer isim gerçek bir yıldız adayı: Enes Kanter. Yaşı henüz 17 olan ve Türk basketbolunun gelecekte bel bağladığı isimlerden biri. Boyu henüz 2.05 ama muhtemelen uzamaya devam edecektir, sizelı bir oyuncu aynı zamanda. Mirsad'la idman yaptığından mıdır bilinmez, inanılmaz bir ribaund sezgisine sahip. En azından bir sezon kiralanabilir, çok faydalı olacaktır. Onu Nba'de oynarken görmek çok uzak bir ihtimal değil.
Üçüncü ve son isim ise Barış Ermiş. Fiziği gayet iyi, çok hızlı özellikle önceki sezon başparmağı kırılana dek Karşıyaka'da muhteşem bir performans sergilemişti. Bu yıl ise Türk telekom kadrosunda 3.guard olarak kaldı, çok az şans buldu. 24 yaşında, Milli takım oyuncusu ve Bjk, Efes ve Türk Telekom'da çok şans bulamaması kendisini göstermesine engel oldu diye düşünüyorum. Şayet ona şans verebilecek bir takımda oynarsa, uzun süreler alacak ve takımı sırtlayabilecek meziyetlere fazlasıyla sahip. Enes'in transferinin gerçekleşmesinin hayli zor olduğunu biliyorum ama Barış Ermiş transferi bizi bir üst seviyeye taşıyacaktır rahatlıkla.''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
-
Bu akşam TRT 3 teki Pota programını izliyen varmı bilmiyorum ama Alaeddin hoca inşallah izlemiştir,izlemediysede tekrarını izlemesini tavsiye ederim.
Basketbolun belirli illerde yoğunlaşması sonucu ,yorumcular Türkay Yener ve eski ezik fenerli hüsnünün Trabzonsporu dikkate dahi almamaları beni çileden çıkardı,sunucu 2 nci lig play off lardan bahsederken özellilkle hüsnünün üzerine basa basa 2 sefer "tofaş ve itü çıkar" diyerek emin konuşması ve Trabzonsporu ağzına dahi almaya gerek görmemesinin cevabını ,Alaeddin hocamız bu takımı BBL ye çıkararak verecektir diye düşünüyorum ve umuyorum.
Programdan birkaç anekdot paylaşayım,
BBL deki Tüm maçların özetini izledim,özellikle salon ve seyirci durumlarına baktığımda üzülecek bir tablo var ortada,bir tek mersindeki Mersin-Konya selçuk maçında tribünler doluydu,abdi ipekçideki fener maçı dahil tüm tribünler bomboş.
Hüsnünün ve Türkay Yenerin basketbol seyircisinin salonlarda olmaması konusunu üzülerek işlediklerini gördüm,hatta salonlara otobüslerle seyirci taşımalarına rağmen kimseyi bulamadıkalrından yakınıyorlardı,şimdi tam bu noktada insan demeden edemiyor,be müslümanın oğlu hem salonların boş olmasından yakınıyorsun,hemde Trabzonspor gibi her ilde seyirci potansiyeli olan bir takımı dikkate dahi almıyorsun,gelinde play off larda bir maçımızı izleyin Trabzonda da ağzınız açık kalsın,seyirci görün.
Biz boşa demiyoruz,Trabzonspor Türk basketbol camiasına yeni bir heyecen,yeni bir soluk getirecektir,bu heyecan tüm basketbol camiasına her anlamda pozitif olarak yansıyacaktır,federasyon başta olmak üzere bizim önümüzü kesmeye çalışana kadar,tüm basketbol camiası Trabzonspora destek olmalı BBL yolunda.
Bir önemli anekdot da Casa TED-Erdemir maçından,bu maç ankarada oynanmasına rağmen görüntülerde erdemir taraftarlarının yoğunluğu dikkatimi çekti,işin aslı sonradan belli oldu,erdemir yöneticileri bu maça kendi seyircilerini ücretsiz olarak götürmüşler,üstelik hepsi tek tip formalı ve her türlü taraftar aksesuarlarınıda karşılıyarak,bu maçı Türkay Yenerde seyretmiş,öve öve bitiremedi erdemirin bu organizasyonunu,Saner beye duyurulur
Kısacası bu programı ,yorumcuların düşüncelerini ve boş salonları gördükten sonra Trabzonsporun muhakkak BBL de olması gerektiğini anladım.Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum