Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi
    bugünki maç saat kaçta biliyormusunuz?

10 Mart 2006 Cuma

13.00 Trabzonspor ? Sekerspor

maç saat 1 de basladi galiba. ne durumdayiz hiç bilemiyorum maalesef..
    Derin Trabzonspor
    HEDEF 61.000 ÜYE l Haydi BordoMavi.Net Göreve!

Yorum

• Basketbolcularimiz play-off müsabakalarindaki son maçini yarin saat 15.00'te Sekerspor'a karsi oynayacak. Ekibimiz, bu maçi kazandigi takdirde yoluna devam edebilecek.
      keyif adamı ..

Yorum

• mac bitmis 0|mas |azim ya da 5-10 dakka ka|di
        ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• maçta ikl yariyi yenik kapatmisizzz

Yorum

• <TABLE id=HB_Mail_C&#111;ntainer height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="&#111;n">
            <T>
            <TR height="100%" UNABLE="&#111;n" width="100%">
            <TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off"></TD></TR>
            <TR UNABLE="&#111;n" hb_tag="1">
            <TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="&#111;n">
            <DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>
            <BLOCKQUOTE id=4deefbb0>
            <TABLE id=HB_Mail_C&#111;ntainer height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="&#111;n"><T>
            <T>
            <TR height="100%" width="100%" UNABLE="&#111;n">
            <TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">yenildik 33/34 ilk yariymis bu</TD></TR>
            <TR hb_tag="1" UNABLE="&#111;n">
            <TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="&#111;n">
            <DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></T></TABLE></BLOCKQUOTE>Edited by: tagahsozlu
            "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• Basketbol takimimiz Sekerspor'la oynadigi play-off karsilasmasinin ilk devresini 34-33 yenik tamamladi. Ekibimiz, saat 15.00'te baslayan maçin ilk periyodunu ise 16-11 önde kapatmisti...
              "Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Yorum

• Trabzonspor 74-72 Sekerspor
                Basketbol takimimiz Bölgesel Basketbol Ligi play-off üçüncü maçinda Sekerspor'u son derece çekismeli geçen maçin ardindan 74-72 maglup ederek 2.Lig mücadelesinde yoluna devam etme sansini yakaladi. Detaylar az sonra...

Yorum

• yarin dha da zor bir maçimiz war genç banvitlilerle insallah kazaniriz yaaaaa

Yorum

• <TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" bgColor=#9f3944>
                    <T>
                    <TR>
                    <TD =general2 width=568>Haberler</TD>
                    <TD></TD></TR></T></TABLE>

<TABLE =metin cellSpacing=0 cellPadding=0>
                    <T>
                    <TR>
                    <TD>Basketbol takimimiz firsat tepti
                    Basketbol takimimiz Genç Banvitliler'e karsi oynadigi play-off müsabakasini 69-46 maglup bitirerek, 2. Lig'e çikma sansini kaybetti.

<DIV align=center></DIV>Saat 11.00'de Tarsus Spor Salonu'nda oynanan karsilasmada takimimiz üç periyodu da yenik kapatirken son periyot 15-15 berabere tamamlandi.

Menajer Abdülkadir Esat, "Rakibimiz gerçekten çok güçlüydü. Yolumuz buraya kadarmis. Oyuncularimiza tesekkür ediyoruz" diye konustu.

Periyot Skorlari:

I. Periyot: 18-9
                    II. Periyot: 19-10
                    III. Periyot: 17-12
                    IV. Periyot: 15-15 </TD></TR></T></TABLE>
                    ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

Yorum

• yazik oldu... demek ki takima takviye yapilmasi sart...

Yorum

• çok üzüldüm. iyice havaya girmistim, 2. lige çikcaz diye. tabi önemli olan çikmak deil, çiktigimiz yerde kalici olmak. demekki eksigimiz var ki fark yedik. Eksiklerimizi giderip, tecrübelenerek seneye daha kalifiye bir ekiple ins. çikariz. hepimize geçmis olsun...
                        OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• bende çok züldüm yaaa. 1 sezonun emekleri bosa gitti. tek tesellim ilk sezonumuz olmasi. acemiligimize geldi diyelim. seneye daha güçlü bi takim kurariz insallah. oyuncularimizada hersey için tesekkürler.
                          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                          Gerçek budur. ☆

Yorum

• TRABZONSPOR klasigi sanirim bu ..hiç bir kritik maçta bizim yüzümüz gülmeyecek mi yaa[img]smileys/smiley19.gif[/img]
                            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• banvitspor birinci ligde firtina gibi maçlar çikardi. bu genç banvitliler dea takimda oynayayamayan adamlar. gerçekten kuvvetliler ve basketbola çok para yatiriyorlar. bizim de seneye daha büyük bir pay ayirmamiz lazim. saglik olsun. idman ocagina trabzonspor formasi geçirildi bu sene. seneye daha kuvvetli olunur.
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz.

Yorum

• Saglik olsun.Sifirdan, toplama basketcilerle buraya kadar gelinmesini bile bir basari görüyorum.Futboldaki basarimizin ilk senesinde basketboldada devam edebilecegini düsünmek zaten hata olurdu.Bu sene bizim için bir tecrübe oldu.Önümüzdeki yillarda daha basarili olacagimizi düsünüyorum.Olusturulacak iyi bir altyapi mutlaka meyvelerini verecektir.Ben gelecek için umutluyum, fazla moral bozmanin yersiz oldugunu düsünüyorum.

Saygilarimla.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X