bekle bizi 2.lig
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15
Daraltma
X
-
Trabzonspor Basketbol Takimi Antrenörü Osman Arz, ?Ankara?da üç hazirlik müsabakasi oynayacagiz. Bir sonraki hedefimiz de Tarsus?ta yapilacak play-off maçlari sonucunda ilk ikiye girebilmek olacak.
ilk ikiye girince is bitiyomu ben hala anlamis degilim. 8 grup olacak her gruptan ilk 2 çiksa 16 takim oluyo. sonrasi nasil olacak acaba yine grup maçlairmi yoksa elemelermi? bilen varmi.?2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
Play-offta mücadele edecek olan takimimiza basarilar diliyorum.
Insaallah iyi sonuclar aliriz...[img]smileys/smiley1.gif[/img]TRABZONSPORUM, SEN ISTANBUL SALTANATINA SON VEREN TEK TAKIMSIN,SEN KARADENIZDEN KOPAN BIR FIRTINASIN,SEN EN BÜYÜKSÜN.BU BÖYLE BILINE!!!! Eski nickim : Ünyeli61
Yorum
-
gelselerde nerede maç yapacaklarini saat kaçta oynayacaklarini açiklasalar..
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
Basketbol takimi Ankara yolcusu
8-11 Mart tarihleri arasinda Mersin?in Tarsus Ilçesi?nde Basketbol 2.Ligi?ne yükselmek için play-off karsilasmalari oynayacak olan basketbol takimimiz bu aksam Ankara?ya gidecek.
<DIV align=center>
</DIV>
Hareket öncesinde Medya Merkezimize bilgi veren Basketbol Takimi Menajeri Abdülkadir Esat, Ankara?da iki hazirlik karsilasmasi yapilacagini kaydederek, ?Play-off öncesi kuvvetli takimlarla oynayip takimimizin gücünü görmek, bunun yaninda da maç deneyimimizi artirmak istiyoruz? dedi.
Takimin moralinin çok iyi seviyede oldugunu belirten Esat, ?Bölgesel Lig?de sampiyon olarak play-off maçlari için gayet güzel bir sekilde motive olduk. Teknik kadro ve oyuncular bütünlesmis durumda. Hedefimiz ilk sekiz içerisine kalmak? diye konustu.
Takimimiz Ankara?daki hazirlik maçlarindan ilkini Bölgesel Basketbol Ligi B Grubu?nu lider olarak bitiren Orman Gençlikspor?a karsi yarin 19.30?da yapacak. Ikinci karsilasma ise ayni grupta üçüncü sirayi alan Genç Kolejiler?le cumartesi günü 17.30?da baslayacak.
Basketbol takimi kafilesi bu aksam saat 18.00?de Ankara?ya hareket edecek.
sanirim yarinki maça organize olamayacagiz ama cumartesi günküne gidelim diyorum..
ama maçin nerede olacagini yazmamislar.''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
Yorum
-
takim ankarada ancak kimse ilgi göstermedi...
niye ya?
buradan o kadar bagiran "maçlara gidin" diyen insanlar nerede?''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
Yorum
-
site ilgi göstermiyor diye mi gitmedi kimse hazirlik maçina?
sanmiyorum....
basketbolu küçümsüyoruz ancak birinci lige çikmasi içinde destek lazim.
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
Yorum
-
<TABLE =metin cellSpacing=0 cellPadding=0>
<T>
<TR>
<TD>Basketbol takimi Mersin'e gitti
Trabzonspor Basketbol Takimi Ankara'da yaptigi hazirlik kampini tamamlayip bu sabah saat 09.00'da Mersin'e hareket etti.
<DIV align=center>
</DIV>1 Mart'ta Ankara'ya giden basketbol takimimiz burada iki hazirlik karsilasmasi oynadi. Ilk maçinda Orman Gençlikspor'a 72-64 yenilen ekibimiz, ikinci karsilasmasinda Genç Kolejliler'i 76-73 maglup etti.
Trabzonspor taraftarlari oyuncularimizi Ankara'da da yalniz birakmazken, ............ Trabzon Milletvekili Sevket Arz da Genç Kolejliler karsilasmasinin izleyicileri arasindaydi.
Trabzonspor play-off müsabakalarini Tarsus'ta oynayacak olmasina ragmen Mersin'de Sultantasi Hotel'de konaklayacak. Karsilasmalar 8-11 Mart tarihleri arasinda oynanacak. </TD></TR></T></TABLE>
Yorum
-
taraftar diyor... helal olsun...
Yorum
-
<TABLE =metin cellSpacing=0 cellPadding=0>
<T>
<TR>
<TD>Potada yari final fikstürü belirlendi
Basketbol takimimizin Tarsus?ta yapacagi Türkiye Bölgesel Basketbol Ligi play-off karsilasmalarinin programi dün aksam yapilan toplantiyla belirlendi. Takimimiz ilk sinavini bugün Izmir Belediyespor?a karsi verecek.
<DIV align=center>
</DIV>Trabzonspor?un maç programi söyle:
08 Mart 2006 Çarsamba
15.00 Trabzonspor ? Izmir Belediyespor
09 Mart 2006 Persembe
13.00 Trabzonspor ? Konya Yolspor
10 Mart 2006 Cuma
15.00 Trabzonspor ? Sekerspor
Bütün karsilasmalar Tarsus Spor Salonu?nda oynanacak.
<DIV align=right>08.03.2006 09:34:00</DIV></TD></TR></T></TABLE>
<DIV align=center>
</DIV>
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum