Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ceyhun Eskici bu yazıyı eleştirenlere karşı alalacele yazmış belli, kimse basketbol kapansın demiyor ki ...en ufak bir eleştiride hemen ağlayıveriyorlar... Bir de herkes kendi ekibini seçmeli tabi ama başarısız olduğunda da bunu kabullenmeli, az buz değil nerdeyse 3 yıla yakşlaşıyoruz ortaya ne koymuşlar, sadece günü kurtarmanın peşindeler....
    En son Cengiz Çubukcu tarafından düzenlendi; 27.11.2010, 14:31.

Yorum

• Vitale iyi bir tercih.
      Mersin maçıyla çıkışa geçeceğimizi düşünüyorum.
      ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Trabzon taraftarı olay çıkartır mı?

Medical Park Trabzonpor'un başkanı, bizim Show'un Genel Müdürü Saner Ayar olunca, mecburen (!) basketbola ilgi gösteriyoruz. Pazartesi akşamı baktık Saner Ayar, bağlanmış Spormax'deki Basketmax programına, İstanbul İl Güvenlik Kurulu'nun kendilerinin haberi olmadan aldığı 'Basket maçlarına Trabzonsporlu taraftar alınmaması' kararını eleştiriyor. Saner Ayar, 'Bu karar alınırken biz Trabzonspor olarak yoktuk. Karşılıklı olarak niye seyirci götürülmüyor? Basketbol Federasyonu bu işe ne diyor?' gibi sorular da sorarak basketbol ailesinin dikkatini buraya çekti. Geçen yıl TSYD'yi temsilen İstanbul Valiliği'nin İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısına katılmıştım. Bu kararın altında imzası olan Vali Yardımcısı Ali Bakoğlu da Karadenizli olup işinin ehli bir bürokrat izlenimi bıraktı bende. Aynı il güvenlik toplantılarında, taraftarı olmayan İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un Olimpiyat Stadı'nda 100 kişiye oynadığı maçlarda bin 300 güvenlik görevlisinin çalıştırılması gibi saçma uygulamaları da Ali Bakoğlu çözmüştü.
        Bugüne gelirken, ben de Sayın Saner Ayar gibi düşünüyorum, Sayın Valimizin basketbolun gelişmesi adına bundan sonraki maçlar için bu kararını gözden geçireceğine inanıyoruz. Ayrıca Medical Park Trabzonspor'un sahasında kaybettiği Galatasaray ve Efes Pilsen maçlarındaki centilmen tutumu da göz önünde tutulur ise böyle adımlar atmaya mecburuz. Geçen sene Fenerbahçe Ülker'in Eurolig maçlarına seyirci gelmemesi Avrupa çapında sıkıntı yarattı. NBA'dan İverson'u alan Beşiktaş Cola Turka'nın Fenerbahçe Ülker ile yaptığı maça 3 bin 200, Medical Park Trabzonspor ile yaptığı maça ise bin kişinin gelmesi de basketbolun marka değerini düşüren öğelerden. Bırakın da taraftarı olan takımlar bunları salona çekebilsin.
        Ayrıca Trabzonspor'un Beko Ligi'ne çıkamadığı sene Bornova Belediyespor ile gizli bir rekabeti oluşmuştu. Eğer Bornova'da bu seneki maçta İzmir Valiliği olay çıkmasını önleyebiliyor ise bunu İstanbul Valiliği de yapabilir. Kulüplerin isteklerini yapmaya çaba gösteren Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel'in bu konuda olumlu adımlar atmasında fayda var gibi duruyor.

Aybars Hünalp - Güneş
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Basketbol takımımızın tüm lig maçlarının ve takım kadrosunun değerlendirildiği forum bölümüdür...

Bu konuyla ilgili şöyle bir başlık açmıştım ama sadece 3 cevap geldi ve 140 defa bakıldı.
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Uzun bir süre forumda yoktum abi, görmemişim o başlığı, kusura bakmayın. Haberi de oraya aktaracağım şimdi.
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Rica ederim Oğuz kardeşim zaten senin için demedim, hassasiyetini takip ediyorum, forum ahalisine genel bir serzenişimdi
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Rica ederim Oğuz kardeşim zaten senin için demedim, hassasiyetini takip ediyorum, forum ahalisine genel bir serzenişimdi
                basketbol üvey evlat forumumuzda ne yazık ki ... bir futbol seviyesine gelmek için yıllar geçmesi gerekiyor....

Yorum

• Trabzonspor'a ceza ŞOKU!
                  03 Aralık 2010 / 19:39
                  Trabzonspor Basketbol takımına şok ceza!

Türkiye Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulu, bugün yaptığı toplantıda gündemindeki maddeleri görüştü.
                  Kurul toplantısının ardından yapılan açıklamada, Beko Basketbol Ligi'nde Beşiktaş Cola Turka ile Medical Park Trabzonspor arasında yapılan maçın devre arasında müsabaka hakemlerine yönelik uygunsuz sözler sarf ettiği belirtilen Medical Park Trabzonspor Basketbol Kulübü Başkanı Saner Ayar'a 1 ay hak mahrumiyeti ve 5 bin lira para cezası verildiği bildirildi.
                  Aynı maç sırasında yaşanan olaylarla ilgili olarak, medyada müsabakanın hakemlerine yönelik küçük düşürücü ve kaba sözleri bulunduğu kaydedilen Medical Park Trabzonspor Basketbol Kulübü Basın Sözcüsü Ertuğrul Doğan'a ise 20 gün hak mahrumiyeti ve 2 bin 500 lira para cezası verildiği ifade edildi.

Yorum

• Trabzonspor'a yeni sponsor

04 Aralık 2010 / 13:38
                    Medical Park Trabzonspor, SunExpress ile ulaşım sponsorluğu anlaşması yaptı.

Beko Basketbol Ligi'nde mücadele eden Medical Park Trabzonspor, SunExpress ile ulaşım sponsorluğu anlaşması yaptı.
                    Trabzon'da yapılan imza törenine, kulüp başkanı Saner Ayar, SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Hacı Say, kulüp asbaşkanı Zeyyat Kafkas ile kulüp genel direktörü Doğan Hakyemez ve bordo-mavili oyuncular katıldı.

Başkan Saner Ayar, Trabzon kentine spor anlamında yapılan yatırımların yarının gençlerine bırakılan en önemli miraslardan birisi olacağını belirterek, “Bu anlamda SunExpress firmasının Trabzonspor basketboluna yapmakta olduğu maddi ve manevi yatırımlar için teşekkür ediyor, ayrıca Trabzon'dan Almanya'nın Frankfurt ve Stuttgart kentine başlayan direkt uçuşların Trabzon halkı için hayırlı olmasını temenni ediyoruz” dedi.

SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Say ise Trabzonspor'un ülkenin en değerli spor markalarından biri olduğunu kaydetti.

Bu markanın futboldan sonra basketbolda da ligin en değerli takımlarından biri olacağına kuşkularının olmadığını belirten Say, “Bu nedenle geçtiğimiz sezon başladığımız desteğe, bu yıl Beko Basketbol Ligi'nde de devam etmekten mutluyuz. Trabzon'un sporla bütünleşmiş bir şehir olduğunun farkındayız. Burada spora ve sporcuya sağlanan katkının, Trabzon'a verilecek en önemli hizmetlerden biri olacağının bilincindeyiz” diye konuştu.

Yorum

• Sponsorlarımız paralelinde yabancılar alabilsek ne iyi olurdu.
                      Olin'de mütevazi bütçelerle yola çıktı ama kaliteli yabancılarla oynuyor.
                      Samardziski, Seibutis ve Ginevicius gibi efektif oyuncuları kaça getirdiler merak ediyorum doğrusu.
                      ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Söyleyeceğim söz uçuk olabilir ama, Alaattin veya Alahattin, Coach'un ismi her neyse artık izin verilmeli. Bu takımın kümeye düşürende birinci lige çıkaranda o ancak, takımda şu özelliği iyi diyebileceğimiz hiçbirşey yok. Basitinden açıklamak gereklerise, birinci ligin asansör takımıyız. Ligteki takım sayısını dolduruyoruz. Ne savunma yapabiliyoruz, bir taktik düzen var, ne hucum stil strateji var, takımda şunu yapabiliriz diyebilieceğimiz kimse yok. Bu zamana kadar gördük top ali'ye gelwecek sayı olacak. Böyle oyun olmamalı.

Hocamıza katkılarından dolayı teşekkür etmeliyiz. Ve farklı bir hocayla devam etmeliyiz. Bir stili düzeni olan ile.
                        3 senedir maçlara gidiyorum, 3 sezonda Trabzon 1. peryoda hızlı girer 5-10 fark açar, sonra 3. peryod sonuna kadar o fark terse döner.
                        4. peryodda bizim oyuncular, iman kudretiyle saldırır. Benim fikrim yanlış seçim yapıyoruz.
                        [ille d' 7]

Yorum

• üst sıralar için takıma yerli takviye şart. artı snow gönderilip yerine daha iyisi alınmalı. hocamızı değerlendirmek için belki erken ama 1-2 sene içinde zirvede olmak istiyorsak daha iyisini getirmeliyiz.
                          elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
                          TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
                          legends never die ...

Yorum

• ...Basketbol takımıyla ilgili değerlendirmede de bulunan başkan Şener “ Onlarda bizden para istiyor. Bu işi lig bitince çözmek istiyorum, bünyemize alıp daha küçük bütçeyle ve disiplinle yapmak istiyoruz” dedi...

Taka Gazete, Trabzon ve Karadeniz'den güncel haberleri sunar. Trabzonspor transferleri, maç sonuçları ve Karadeniz bölgesiyle ilgili olayları buradan takip edebilirsiniz.

Daha küçük bütçe derken Sayın Başkan?

Trabzonspor Kulübü başkanının bu demecini nasıl yorumlamak gerek?

Şöyle bir geçmişe bakalım:

- Doğan Hakyemez göreve getirildiğinde imza töreninde yanında Sadri Şener vardı.

- Ataköy'de Evren ve Ersin'in imza töreninde Sadri Şener yine oradaydı.

Demiştik ki, her halde binbir emekle oluştutulmuş basketbol şubesi birinci lige çıkınca TRABZONSPOR kanatlarını açıp onu koruyacak, kollayacak.

Peki sonraki kongre sürecini hatırlayan var mı? Basketbol yönetimine müdahaleler... Basına verilen demeçler... Sanki birlik değil de husumetin eseriydi.

Neyse ki, süreç atlatıldı.

KTÜ ile ortak proje olan pilot takım için verilen maddi destek sözü buhar olup uçtu.

Unutmadan, bir de şubenin kurulduğu ilk günkü (yani yıllar öncesi) açıklamalar: "Trabzonspor'un kasasından bir kuruş çıkmayacak. Sponsorlarla çevireceğiz bu işi".

Yani bizimkilerin spora yatırım dedikleri böyle bir şey kısacası. İmza törenlerinde görünüp iş paraya gelince ben yokum demek.

Şimdi de sezon sonunda "takımı alıp bütçe küçülteceğiz" deniliyor. Çok heyecanlandım(!). Hedefler büyüdü gözümün önünde.

*

Yorum

• Butceyi kucultmek de ne demek baskan, sponsorlardan gelen paraya 2 milyon lira ekleyemiyor musunuz.

Futbolculara sactiginiz milyonlarin yaninda 2 milyon tl nedir ki, hele ki yeni yayin ihalesinden elde edilecek gelirleri dusunecek olursak.

Yorum

• şimdi başkanın bu sözlerinden umutlansak mı umutlanmasak mı ben anlamadım!!! herhalde seneye basketbol kulübü lağvedilip yönetimin kucağına bırakılacak.... açıkçası bu sene kümede kalıp seneye her şeye yeniden başlanmasına ,daha mütevazi kadrolarla mücadele edip sistem kurulmasına ben razıyım...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim