Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Basketbol takımımıza bize bu sene yaşattığı güzel anlar için teşekkür ederiz, belki 1. lige çıkamadık ama daha önümüzde uzun yıllar var. bu seneyi alışma senesi olarak düşünelim ve takımımıza destek olalım...

Tofaş ve Bornova Belediyesi de 1. lige çıkmayı hakettiler, Trabzonspora ve İtü'ye oranla daha bir takım oldukları için ilk 2 sırayı aldılar...

Yorum

• Yaşattıkları heyacandan dolayı teşekkür ederiz
      Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Bu sene çok güzel bir heyecan yaşadık....Bu Bornova'ya bir türlü şansımız tutmadı gitti...Eğer ikinci maçı kazanmış olsaydık şu anda Beko Basketbol Liginde olacaktık...Yine de ümit kesilmez diyorum ben..Belki Beko Basketbol ligindeki takımlardan birisi maddi kriz nedeniyle ligden çekilir...İşte o zaman biz de Beko Basketbol liginde oluruz...

Yorum

• Hürriyet de yer alan haberde Trabzonsporumuzun Beko Ligine cikma ihtimali dogmus. Beko liginden bir takim cekilmeyi düsünüyormus, bizde final four´u 3. tamamladigimiz icin bu takimin yerine beko liginde oynama ihtimalimiz varmis.
          İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
          BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• Trabzonspor'a umut ışığı!
            08 Mayıs 2009 / 12:45
            Trabzonspor'a, yeni bir umut ışığı doğdu.
            Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi Play - Off grubunda Antalya'da dün akşam oynadığı karşılaşmada TOFAŞ'a 71 -5 6 mağlup olarak, grupta üçüncü sırada yer alan ve Beko Basketbol 1. Ligi'ne yükselme şansını kaybeden Trabzonspor'a, yeni bir umut ışığı doğdu.
            Beko Basketbol 1. Ligi'nde mücadele eden bir takımın ekonomik imkansızlıklar nedeniyle ligden çekilme kararı alma aşamasında olduğu ve bu nedenle Trabzonspor'un grup maçlarında üçüncü olduğu için bu takımın yerine Beko Basketbol Birinci Ligi'ne alınma ihtimalinin çok yüksek olduğu öğrenildi.
            HEKİMOĞLU: "BİR ÜST LİGE ÇIKMA İHTİMALİMİZ ÇOK YÜKSEK"
            Trabzonspor'un Basketbol Şubesi'nden sorumlu yöneticilerinden Celil Hekimoğlu, bu ihtimalin gerçekleşme olasılığının çok yüksek olduğunu belirterek, "İlk yılımızda Beko Basketbol Ligi'ne bu kadar yaklaşmakta bizim için büyük başarıydı. Ancak grup maçlarında üçüncü olduğumuz için Beko Basketbol Birinci Ligi'nden bir takımın ligden çekilmesi durumunda onun yerine lige çıkacağız. Bu konuda görüşmelerimiz sürüyor. Gelecek sezon birinci ligde mücadele etme ihtimalimiz oldukça yüksek" dedi.
            "ALAADDİN YAKAN İLE DEVAM ETMEK İSTİYORUZ"
            Hekimoğlu, Beko Basketbol Birinci Ligi'ne çıkmaları durumunda Antrenör Alaaddin Yakan ile yollarına devam etmek istediklerini de belirterek, "Eğer bir üst lige çıkarsak sponsor olarak anlaşmayı düşündüğümüz firmaların katkılarıyla güçlü bir takım kuracağız. Kadromuzda bulunan genç oyuncuların dışındaki bir çok basketbolcu ile yollarımızı ayırmayı düşünüyoruz" diye konuştu. Hekimoğlu, çıkamamaları durumunda da gelecek sezon ikinci ligde iddialı bir takım kuracaklarını sözlerine ekledi.
            Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi Play - Off grubunda Antalya'da dün akşam oynadığı karşılaşmada TOFAŞ'a 71 -5 6 mağlup olarak, grupta üçüncü sırada yer alan ve Beko Basketbol 1. Ligi'ne yükselme şansını kaybeden Trabzonspor'a, yeni bir umut ışığı do
            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
            Gerçek budur. ☆

Yorum

• keşke hak ederek çıkabilseydik ama böylede çıkarsak takımımıza elimizden gelen desteği veririz

Yorum

• İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                keşke hak ederek çıkabilseydik ama böylede çıkarsak takımımıza elimizden gelen desteği veririz
                Buğra en azından 3.'lüğü hakettik... eğer 1. lige 3 takım alırlarsa da eyvallah deriz

Yorum

• İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  keşke hak ederek çıkabilseydik ama böylede çıkarsak takımımıza elimizden gelen desteği veririz
                  her sene böyle dedikodular çıkar.. çıkarsak hile ya da hülle ile çıkmış olmuyoruz ki, bir takım çekliyor ve yerine biz çıkmış oluyoruz ama böyle bir şey kesin değil.
                  Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• ben özellikle Basketbolda bu olaya hülle denilmesine karşıyım.
                    Basketbol futbol gibi bir spor değil. görüyoruz salonlar bomboş. heyecan yok çok maçta.
                    Takımları ayakta tutacak maddi imkanlar yok çok takımda. iyi takımlar hep büyük firmaların çabalarıyla ayakta.
                    Her maç spikerlerinde söylediği gibi Trabzonsporun Bekoya çıkması inanılmaz renk katar Bekoya söylemeleri.
                    BU adamlar bunu defalarca söylüyorsa düşünmek gerek.
                    Her maçımızda seyirci olur maddi konuda sıkıntı çekmeden transferde yapabiliriz.

Ayrıca olası x bir takım yerine biz devam etmezsek başka birisi devam edebilir. yani biz zorla birini ligden çekinde biz girelimde demiyoruz.
                    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                    Gerçek budur. ☆

Yorum

• bende sizlerle aynı fikirdeyim zaten destek vereceğimi söyledim ama ilk 2 de olup çıkmayı çok isterdim

Yorum

• Bugünki yeni şafakta ismet bademin bir yazısı var. Trabzonspora yazık oldu diye. Şüphesiz anadoluda basketbol en çok Trabzona yakışıyor diye yazmış. Düşünü Trabzonspor 1. ligde süper ligdeki rekabetin bir benzeri beko ligine taşınmış olacak rekabet üst düzeye çıkacak. Taraftarı olan bir basket takımı basketbol liginede çok şey katacakdır. Şüphesiz federasyon yetkilileride çıksın istiyorlardır. Şahsen ben Trabzonsporun istanbul daki tüm maçlarına gitmeye çalışırım keza diğer maçlarda da ben sanmıyorum ki boş türbünlere oynasın.
                        Şimdi bir söylentiye göre beko basketbol liginden bir takım çekilecek çekilirse bizim 1.lige çıkma şansımız olacak mış. şayet olursa çok güzel olur ama olmazsada sağlık olsun 1 yıl daha sabretmek zorunda kalacağız. O zamanda ben askerden geldiğimde inşallah 1.lige çıkmış olacağız.
                        (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• teşekkürler sarman61...

İsmet Badem
                          09 Mayıs 2009 CumartesiTrabzonspor'a çok yazık oldu
                          Yıllardır, basketbol misyoneri olarak Türkiye'yi dolaşırken, basketbolun Türk gencinin sporu olduğuna inanıyorum. Bu satırları sizlere yazarken Batman'dayım. Ve panellere devam ediyorum. Ama biraz buruk, biraz üzgün ve oldukça kırgın. Sebebi, Trabzon basketbol takımının yaşadığı kötü günler!

Basketbolun Anadolu'da en çok yakıştığı şehir kayıtsız şartsız Trabzon'dur. Beklenen onca günün sonunda yüzüp yüzüp kuyruğuna gelinmesine rağmen, birinci lige çıkılmaması çok kötü oldu.

Maçları seyrettikçe en kötü organize olan takımın Trabzon olduğunu görünce içim sızladı. Ben bu organizasyonda tarafsız değilim. Kesin olarak Trabzon'luydum. Mutlaka küme geçmesini istiyordum. Ama yaşananlar hiçte beni mutlu etmedi. İçim acıdı. En kötü basketbolu Trabzon oynadı!

Coach Alaeddin Yakan'ı kardeşim gibi severim ama sen coach olarak “Şampiyonluğu mutlaka isteyen Trabzon halkına bu mahcubiyeti yaşatmamalıydın!”

Umut Tınay sakatlandı! Mazereti geçerli değil! Koskoca takım bir kişiye mi endeksli olmalı! Basketbol takımının Sezonun ilk gününden itibaren kendini şampiyonluğa küme geçmeye hazırlayan ve hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan yönetim ve vefakar Trabzon halkına yaşattığı hayal kırıklığı kahretti.

Belki o takım çıkmayacak, belki bu takım kapanacak ve Trabzon lige çıkacak! Ne olursa olsun bugünkü acı hafifler mi?

Yorum

• "ONUR DUYARIM"

09 Mayıs 2009 09:52

Türk Milli Takımı’nın formasını sırtına geçiren yıldız basketbolcu, “Bu görev için adımın geçtiğini biliyorum ve bu bana gurur veriyor. Formayı giyersem, elimden gelenin en iyisini yaparım” dedi

MİLLİYET'in haberine göre, NCAA’de gösterdiği performans tek kelimeyle muhteşemdi. Tüm zamanların en iyi 3. üçlükçüsü olmayı başardı. En verimli döneminde kansere yakalanmasa, belki NBA hedefine çoktan ulaşacaktı ama girdiği doping testinde tesadüfen fark edilen ‘testis kanseri’ uzun bir tedavi süreci geçirmesine neden oldu. Ancak Lofton, azmiyle hastalığını yendi, parkelere geri geldi.

Türkiye’ye getirdiği neredeyse tüm yabancıları Avrupa’nın dev takımlarına transfer olan Ahmet Kandemir’in ‘yeni yıldız adayım bu’ sözü doğru çıktı.

Fenerbahçe’ye attığı 47 sayının ardından Ted Kolejliler karşılaşmasında da 61 sayı üretmeyi başardı. 22 üç sayılık şutundan 17’sinde isabet sağlaması, ona yeni bir rekor kırdırdı.

Lofton’un bu başarıları, adının milli takım için de geçmesine neden oldu. İsmi TBF yönetim kurulunda konuşuldu, karar olumluydu. MİLLİYET, bir anda basketbol gündemine oturan Lofton’u ay-yıldızlı formayla tanıştırdı, 12 Dev Adam’ın bir parçası olması konusunda fikrini aldı. İşte 23 yaşındaki yıldızın anlattıkları...

-Milli Takım için adımın geçtiğini biliyorum. Ancak resmi bir görüşme olduğunu söyleyemem. Sezon bittiğinde menajerimle birlikte bu konudaki kararımızı veririz. Tabii ki basketbolun çok üst düzeyde oynandığına şahit olduğum Türkiye’de milli takım için adımın geçmesi bana onur verdi. Böyle bir teklife sıcak baktığımı söyleyebilirim. Eğer kadroya girersem de elimden geleni yaparım ve formayı büyük bir onurla taşırım.

- Saha içinde benden istenenleri biliyorum. Bunu yapabilecek yeteneklerimin olduğunu da. Bu nedenle çok rahatım. Türkiye Ligi zor bir lig ve burada kendimi geliştirme şansım da oldu. Milli Takım’da oynarsam tabii ki çok üst düzey şampiyonalarda boy göstermemiz gerekir ve bunlar da benim gelişmeme yardımcı olur.

- Türkiye’de basketbol gerçekten önemli bir yer tutuyormuş. Bunu gelince anladım. Mersin’de de çok mutlu bir sezon geçiriyorum. Sakin bir şehir. Basketbol için çok ideal. Coachumuz da süper bir insan. Basketbol felsefelerimiz uyuyor, benim neler yapabileceğimi biliyor. Bu sezonki başarılarımda takım arkadaşlarımın ve antrenörümün de çok büyük katkısı var.

- Gelecek sezon için beni transfer listesine alan takımların olduğunu biliyorum. Ancak şu anda tek düşüncem sezonu en iyi şekilde noktalamak. Yıl sonunda menajerimle oturup en iyisine karar vereceğim. Tabii ki her oyuncu gibi benim de hedefim NBA’de oynamak. Ancak Euroleague de çok kaliteli bir lig. Bu nedenle Euroleague’de oynayan takımların formasını giymeye de sıcak bakarım.

- Kolej maçında attığım 61 sayı benim için gerçekten müthiş bir olay. İyi günümdeydim, arkadaşlar da bana çok uygun pozisyonlarda pas attı, ben de boş topların hepsini sayıya çevirdim. 17 üçlük atmam da özel bir günümde olduğumu gösteriyor. Bir daha bu rakamı yakalamam kolay değil tabii ki, çünkü gerçekten 61 sayı çok fazlaydı.

- Türk insanı çok sıcak. Böyle bir ortama geldiğim için şanslıyım. Bazı Türkçe kelimeler de öğrendim, “Nasılsın, iyiyim sen nasılsın, baba, eyvallah...” Tantuni’yi çok seviyorum, günde 3 öğün de yiyebilirim.

‘Yugoslav gibi Amerikalı’
                            Coach Ahmet Kandemir’den de Lofton için garanti geldi. Genç oyuncunun mükemmel bir kişiliğe sahip olduğunu söyleyen başarılı çalıştırıcı, “Tüm takımla mükemmel anlaşıyor. Şut yeteği malum, bence Amerika’nın en iyi şutörü. En büyük özelliği de mesafe tanımaması. Sahanın neresinde olursa olsun isabetli şut atabilir. Genç olması nedeniyle bazı eksikleri var. Fizik ve çabukluk konusunda gelişmesi lazım. Ancak aklıyla bu açıklarını kapatıyor. Genelde Amerikalılar kafaları önde oynar ve bir hamle sonrasını düşünmez. Lofton Yugoslav gibi. Oyunu çok iyi biliyor. Milli Takım’a alınırsa çok faydalı olacaktır” dedi.

‘Süper bir kişilik’
                            Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde forma giyen Türk oyuncular da Lofton için çok olumlu sözler söyledi. Tüm basketbolcular ağızbirliği etmişcesine, ‘Lofton’ dendiğinde ‘mükemmel bir insan’ diyerek söze başlıyor. Birçoğuna göre tüm basketbol yaşamlarında birlikte oynadıkları en sorunsuz Amerikalı, tam bir takım oyuncusu. Herkesle arası mükemmel, alçakgönüllü... Mersin’in 4. senesine geçirdiği Birinci Lig’de ilk kez play-off’a kalmasında yıldız ABD’linin oyun içindeki becerilerinin dışında saha dışındaki yapısının da etkili olduğu söyleniyor. Yani Lofton, Mersin’de yaratılan aile ortamının en önemli parçalarından birisi olarak gözüküyor.

Maraton.com.tr

Bizim takıma yakışır
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Hocayı bende beğenmedim,yani İtü ile yapılan ilk maçta kutluayın 32 sayı atması ve 3 sayılık yeme rekoru kırmamız.Bütün maçlarda serbest atışlardaki isabet düşüklüğü olmaması gereken şeylerdi.

Yorum

• ismet badem denilen adam basketbol camiasinda oyle pek sevilen bi adam degildir. eger alaeddin yakan'i elestiriyorsa vardir bi karin agrisi da elestiriyordur. bu adamin ipiyle kuyuya inen cok yanilir. maclari izlemis midir bile emin degilim!

yine diyorum herkesin lige cikmasina kesin gozle baktigi kadrosunda 3 tane a milli olmus basketbolcu bulnan itu lige cikamadi. en onemli oyuncularindan 2-3 tanesi sakat olan biz cikamadik. cok mu? akli selim lutfen. ne idugu belirsiz, yazdigi kitap icin sponsor arayan, kendi adina x kulube basketbol sahasi yaptiran, cikarttigi basketbol gazetesini aile mecmuasina ceviren, milli basketbolcunun evliligine sayfanin en altinda kucuk bir kose ayirirken, kendi ogluna tam sayfa yer ayiran biri ismet badem. aydin dogan onu gazeteden uzaklastirmak icin fanatik basket gazetesini kapatmistir. neyse daha fazla acmayayim agzimi... son sozum ak dedigine kara derim badem'in!
                                En son uyum61 tarafından düzenlendi; 10.05.2009, 12:02.
                                yok imza, mimza :)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim