Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• @24-2424

Sayın hocam,
    Benim gençlere her fırsatta tavsiye ettiğim bir nokta vardır,derimki "kızgın zamanınızda yazdığınız bir mesaj veya mektubunuzu göndermeden önce bir gün bekletip ertesi günü gönderin" ,
    Şimdi bu uygulamayı kendime yapacağım ve size yarın yanıt vereceğim.

Çünkü şu anda versem çok ağır olacak,haliylede yıllardır sizi her platformda savunan birisi olarak kızgınlığıma yenilip hata yapmış olacağım.

Veya,yıllardır Trabzon Basketboluna verdiğiniz emeklerinizden dolayı size duyduğum saygımdan ,susup hiç cevap vermiyeceğim.

Bazan susmak en iyi cevaptır...
    Son ağaç kesildiğinde,
    Son nehir kirlendiğinde,
    Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• merhaba

dünkü maçımızıda kazandık mutluyum.ancak dünki maçtan aklımızda kalan tek olumlu şey smaçlardı.ancak bizim bütçemizin 10da 1 i paraya kurulan takımdan yediğimiz sayı 79.gurubumuz en zayıf takımına karşı bile maçı domibne edemiyoruz ve oyunumuzu kabul ettiremiyoruz.hele 4. çeyrekte tam saha baskı yediğimizde fark 6 sayıya kadar indi.buna kimse bahane üretmesin.takımda trabzonlu oyuncu olmazsa bu kadar olur.oyuncularda paramı alırım gerisi boş mantığı var.eğe şampiyonluğa oynuyorsak ve rakibimiz itü ve tofaş ise bu oyunla işimiz çok zorrrrrrrrrrr.

Yorum

• benim yazdıgım yazıyı osmana mal etmeyin sayın ismail bey sen araştırma soruşturma yaz sonra ertesi gün yazıyı kaldır bu iş o kadar kolaymı o akşam yazıyı okur okumaz sana cevap yazacaktım fakat üye olmam gerekiyormuş sabah kızıma söyledim üye olmuşu hayatımda ilk defaböyle bir yazı yazdım genelde yüz yüze konuşmayı severim.hemen bir yazı gördünüzmü osman arz.bırakın bu takıntıları gerçekleri yaz okuyanda bir şeyler anlasın.takım antreman yapıyormu haftada kaç antreman yapıyor biliyormusun ben onlar antreman yapsın proplem olmasın diye yomraya antreman yapmaya gidiyorum.merak etmeyim 24görünce benım kim oldugumu anlaman lazımdı ben ahmet kaynagım ilk dea sitey girdim senin yazını okudum neden yazını sabahtan geri çektin birde öğüt veriyorsun o zaman bende sana şunu söyleyeyim yanlış yapıyorsu yorum ve eleştirilerini düzgün yapbu işlerde hiçmi hata yok onlarıda yaz herkes işini bilsin.

Yorum

• inşaallah 24-2424 yazıları sansüre uğramaz kaldırılmaz forumdan
          işinize gelmeyen yazılar birçok kalktı ve kaldırıldı bu forumdan...........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yorum

• bu forumu karıştırmak için gelmeyin kardeşim 2 tane mesaj yazmışssın ortalığı karıştırmak niyetinde olduğun belli orası trabzonsporun malı değil ama trabzonda trabzonspor olmasaydı görürdüm ben amatör sporu İsmail abi sanki yanlış bir şey dedi 10 fazla lamba yansa ne olur merak etme sen Trabzonsporun neyse parası verir

Yorum

• 1. lige nasıl çıkılıyori ilk üç direk çıkar mı?

Yorum

• İlk olarak fasop tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                1. lige nasıl çıkılıyori ilk üç direk çıkar mı?
                İkinci ligde 2 gurup var.Sene sonunda bu iki gurubun ilk 8'e giren takımları çapraz eşleşmeyle eşleşiyolar.Son 4'e kalan takım kendi arasında lig oynuyo ilk 2 Beko Basketbol Ligi'ne çıkıyo.

Yorum

• Bornova yine yenmiş adamlar namağlup devam ediyorlar..

Yorum

• İlk olarak selazur'lu ismail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bugün akşam basketbol idmanını izlemek üzere salondaydım,birkaç haftadır diklkatimi çeken birşey var,idmanlarda salon ışıklarının potaya yakın olan kısımları yanmıyor.Oyuncularda burada şut atmaya çalışıyorlar,enteresan...

Sanırım küresel kriz bizide vurduki salonumuzda 3-5 lamba daha az yakıp memlekete katkıta bulunuyorlar !!! kendilerini tebrik ediyorum bu duyarlı tasarruf önlemlerini aldıkları için !!!

Buradan salon müdürüne sesleniyorum,ya södüreceğiniz lambaları potalara yakın bölümden değil,tüm salona eşit olarak yayıp söndürün,yada o lambaları yakında adamlar doğru dürüst şut atsınlar...

NOT : Bu arada bornova maçını katleden "gudubet hakemler" terfi ederek bölgesel lige !!! yükseltilmişler,kendilerini tebrik ediyorum !!!
                    “Bugün akşam basketbol idmanını izlemek üzere salondaydım,birkaç haftadır diklkatimi çeken birşey var,idmanlarda salon ışıklarının potaya yakın olan kısımları yanmıyor.Oyuncularda burada şut atmaya çalışıyorlar,enteresan...

Sanırım küresel kriz bizide vurduki salonumuzda 3-5 lamba daha az yakıp memlekete katkıta bulunuyorlar !!! kendilerini tebrik ediyorum bu duyarlı tasarruf önlemlerini aldıkları için !!!

Kısa bir araştırmada ( artık araştırmacı gazeteci oldukya,öyle diyorlar bize) bu talimatı salon müdürünün verdiğini öğrendik....

Buradan salon müdürüne sesleniyorum,madem tasarrufa bukadar duyarlıydınız bugüne kadar nerdeydiniz ?

Ben yıllardır salondaki hertürlü müsabaka ve antremanları izlemeye çalışan biriyim,bugüne kadar böyle bir tasarrufa şahit olmadım,yoksa Trabzonspor kulübüyle Gençlik Sporun bir çekişmesimi varda basketbol takımımıza ceza kesiyorsunuz....

Yapmayın etmeyin yazıktır,günahtır,belki iyi niyetle yapıyorsunuz ama bu bile şüphe uyandırıyor,lütfen o ışıkları tekrar yakınki,antremanlarda oyuncularımızı daha iyi gözlemliyebilelim...

NOT : Bu arada bornova maçını katleden "gudubet hakemler" terfi ederek bölgesel lige !!! yükseltilmişler,kendilerini tebrik ediyorum !!!”

Son ağaç kesildiğinde,
                    Son nehir kirlendiğinde,

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• @24-2424

Öncelikle şunu belirtmekte fayda var,benim salon müdürü diyerek zikrettiğim kişi Osman Arz değil,Osman Arzın Müdürü idi, bunuda zaten sizin yazınızda belirttiğiniz gibi lambaların söndürülmesinin uyarısını yapanlara yazmıştık,sanırım hireyarşik düzene dikkat etmeden zikretmişim,bunuda burada düzeltiyorum.

“Değiştin” dediğiniz yazınında orjinalini yukarıya koyuyorum,içeriğinde yani özünde ne fark varsa artık… yazımında sonuna kadar arkasındayım..

Bir paragrafınıza katılıyorum,salon sadece basketbolcularında değil hentbolcularında değil,tüm amatörlerin,haliylede kimsenin babasının malı değil,kimse o salonu kendi özel yeri gibi kullanamaz,bunda hemfikiriz !!!

Bizim kimliğimiz açık,siz ise foruma gelip Osman Arzın ağzıyla yazı yazıyorsunuz,keşke ilk mesajınızda kendinizi tanıtsaydınızda yazınızı okuyanlar yanlış kişiye cevap yazma gereği duymasaydılar,sizin dün yazdığınız yazının Osman Arz tarafından yazılmadığını ben biliyordum,ancak özellikle Osman Arza cevap vereceğim tarzında yazı yazdımki 24-2424 ün kim olduğunu anlıyalım,yoksa bu yazımı dün gecede yazabilirdim,benim için çokta zor değildi.

Osman Arz kendini savunamıyormuda siz Osman Arzı savunma gereği duydunuz..Bizler dün Osman Arzı eleştirenlerin karşısında durup Osman Arzın Yıllarını Trabzon Basketboluna adadığını,bugün trabzonda basketbol varsa Osman Arzın sayesinde olduğunu savunup yönetimim bu branşa üvey evlat muamelesi uyguladığını yazıp, içinde birebir görüştüğüm insanlar olmasına rağmen yönetimi eleştirirken siz neredeydiniz,neden gelipte bizlere destek olmadınız ?

Beni işinize gelmiyen bir yazıyla eleştirene kadar,sizin beni itham ettiğiniz gibi geçmiş tüm yazılarımı araştırıp buna göre eleştiri yapmanızı beklerdim,

Biz,tüm kamuoyuna açık olan forumumuzdaki bu başlıkta taraf değiliz,taraf olduğumuz nokta ise belli “Trabzonspor Basketbolu Biryerlere Gelsin”asla yanlı olarak yazı yazmıyoruz,ne zamanki bunu yaparsak forumun ciddiyetini ortadan kaldırırız,buda bizim yapımıza ters,ama siz yanlı yazıyorsunuz bizide yanlı ve taraflı olmaya mecbur bırakma noktasına getiriyorsunuz,lütfen bunu yapmayın.

Ama sizler en basite kaçarak,lafınıza “oğlunuz” diyerek başlıyorsunuz,merak etmeyin oğlumun varolması benim birilerine yalakalık yapmamı gerektirmez,yapmamda.
                      Oğlumu zikrederek beni yanlı yazı yazmaya zorlamayı düşünüyorsanızda kusura bakmayın boşa heveslenirsiniz bunuda yapmam.

Gözlerimizin bozukluğuna gelince haklısınız,yıllardır basketbol ve salon sporları biryerlere gelsin diye yazılar yaza yaza maalesef gözlerimiz bozuldu ne yapalım !!! Gözlerimiz bozuldu ama karakterimiz ve duruşumuzda ALLAHa şükür bir bozulma yok.
                      Dün nasılki basketbol Trabzonda biryerlere gelsin diye savunuyorduksa bugünde aynı şeyleri savunuyoruz,fikirlerimizde bir değişiklik yok sayın 24-2424..ama enteresandırki siz dün Osman hocanın çalıştırdığı takımın maçında yanlış düdük çalan hakeme hucum edip hakkını savunacak kadar basketbolu sahiplenirken, bugün ise aynı basketbolun istanbulda konuşlanmasını istiyorsunuz ? yani trabzonda basketbolu istemiyorsunuz.İstemediğiniz aslında basketbol değil, basketbolu bu noktaya getiren insanları,oyuncuları ve teknik heyetidir,bunuda zaten açıkça belirtmişsiniz, bu nasıl bir çelişki,siz yoksa basketbolu ve salon sporlarını kişilere göremi yorumluyorsunuz,demekki yarın sizin branşınızdan sizi el çektirtseler yıllardır emek verdiğiniz branşınızada karşı çıkacaksınız öylemi…

Bakın sayın 24-2424, bizim en hassas olduğumuz kişilerin kişilik haklarına dokunmadan yazabilirsiniz,sizleri engelleyen yok,salon sporlarının ise basketboldan ibaret olmadığınızda biliyoruz,bazı branşların kulüp bünyesinde neden açılıp/neden kapatıldığınıda biliyoruz,bunları geçmiş yazılarımda yazdım araştırabilirsin,tekrar etmeye gerek yok,sizin branşınızla ilgili sıkıntılarınız varsada gelin açalım bir başlık onlarıda siz savunun.Savundunuz,sıkıntılarınızı paylaştınızda engelmi olduk…

İşin özü şu,
                      Sizler,Trabzon Basketbolundaki mevcut yapılanmaya,teknik heyete,sporcularımıza karşısınız ve istemiyorsunuz,bunu zaten ilk yazınızda açıkça zikretmişsiniz.
                      Bizde karşı çıkalım,eleştirelim,yerden yere vuralım ve bunları Trabzondan kovalım,üstelik bunların hepside fenerli,bizlere hiçbir faydaları olmaz,biz baş başa kalalım, varsada bir kovan bal hepimiz bölüşelim !!! Bizdende bunumu istiyorsunuz ?

Bizler ise,Trabzon Basketbolu biryerlere gelsin,kurumsallaşsın,taraftar sahiplensinki birdaha bundan sonraki yönetimler bu şubeyi kapatalım diyemesinlerin hesabını yaparak hep destek-tam destek diyoruz.

Bu yeni oluşumda yapılan yanlışlar yokmu,elbetteki var hatta bunları gündemede getiriyoruz,bundan sonrada getirmeye devam edeceğiz..Osman Arzın,A.Kadir Esatın diskalifiye ediliş şekillerinin yanlış olduğunuda kaçkez burada zikrettik,her gelene cevap vermekten yoruldum, hatta bir ilave daha yapayım,benim en çok önem verdiğim altyapı ve Trabzonlu hocalarımızın Alaeddin hocanın yanında yetişmesi gerektiğinide belirttim,ama görüyorumki kağıt üstünde A Takım Yrd Antrenörü görünen Osman Ekici dışlana dışlana yıldız ve minik takıma kadar gönderilirken,bir başkası daha yüceltiliyor,biz ahbap çavuş ilişkisiyle insanların değerlendirilmelerinede karşıyız,bunlarıda yeri ve zamanı geldiğinde yazacağız merak etme.

Şimdi size soruyorum,bu yazıları yazarken kimden direktif alıp yazıyormuşuz,biz sadece gözlemlerimizi yazarız,biliyorumki birtarafa yaslanmayıp objektif yazı yazıp fikirlerini beyan edenler haliyle hiçbirtaraf tarafından istenmezler,keşke sizin dediğiniz gibi tek tarafa yaslanıp birileri gibi yalakalık yapsakta bizide kimse eleştirmese…

Trabzonspor basketbol takımının başarıları aslında sizler için yani salon sporları için ve yıllardır amatörce mücadele veren idmanocağı,idmangücü ve diğer kulüplerimiz içinde bir fırsattır,takımın başarısı yarın bu kulüplere yansıyacak ve buradaki gençlerimiz istifade edecek,belki bölgeselde mücadele eden takımlarımız ortaya çıkacak,basit bir maçta bile insanlar salonda yer bulamıyorlarsa demekki Trabzona yeni bir spor salonu yapılması gerekecek,bunun içinde buralarda yazıp çizeceğiz,
                      Şimdi soruyorum size,bizim savunduğumuz ve hayal ettiğimiz bu güzelliklerden kimler istifade edecek ? futbol takımımızmı,amatör branşlarımızmı ?

Sayın Ahmet Kaynak,işinize duyduğum saygıdan dolayı artık sizinle forumda ikili diyaloğa girmek istemiyorum,umarım anlayışla karşılarsın…

@tbs1
                      Bu forumda ve haliyle bu başlıkta,basketbol şubemizin yeni oluşumunu en ağır biçimde eleştiren sensin,soruyorum sana hangi mesajını sildirmişiz ??? Biz müsaade ettikçe siz sınırları zorluyorsunuz.
                      Bundan sonra bu başlıkta; sırf bu şubeye ve yeni oluşuma zarar vermek için sahte isimlerle üye olup basketbol şubemizi çökertmek için yazılan hiçbir yazıya müsaade etmiyeceğim/ettirmiyeceğim.
                      Eleştiri herkesin hakkı,buyurun gerçek isimlerinizle gelin ve saygı sınırları içerisinde eleştirilerinizi yapın …
                      Son ağaç kesildiğinde,
                      Son nehir kirlendiğinde,

Yorum

• anlayamadığım nokta şu ki bizim insanımız neden kendi kendini çekemiyor? yani bu takımın adının Trabzonspor olması eğer "birilerine" yetmiyorsa defolup giderler bizim takımımızla ilgili olan konulardan. yani illa ki Trabzonspor 398712893712893792173 yıldır olduğu gibi 3-5 kişiyi zengin edecek öyle mi? başarıya falan gerek yok illa ki "bizim uşaklarımız" ekmek yiyecek takımdan ama başarıymış yok bilmem neymiş bunun bir önemi yok, sadece para yeme kısmı önemli olan. bazı şeyleri alt kademedeki kişilere soracaksın, Trabzon'da amatör basketbolculara burada savunulan insanın nasıl biri olduğunu soralım ve aldığımız cevaba dikkat edelim. yani şu takımın sırtındaki insanlardan ben bıktım onlar takımın sırtında olmaktan bıkmadı. bu kısır rekabetten, benim adamım senin adamın durumundan bıktım. tek gerçek vardır o da "Bordo ve Mavi" bunu desteklemek, buna hizmet etmek istemek yerine başka hesapların peşinde koşanların yeri hiçbir yerde yoktur.
                        Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• Bir kovan bal meselesi. O bal birileri için KESTANE BALI olmaz inşallah.
                          hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• ismail bey gerçek ismimi merak ediyosanız için bir gün salonda tanışırız emin olun.
                            sıkça karşılaşırız .

Yorum

• İlk olarak tbs1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              inşaallah 24-2424 yazıları sansüre uğramaz kaldırılmaz forumdan
                              işinize gelmeyen yazılar birçok kalktı ve kaldırıldı bu forumdan...........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                              @tbs1
                              Yukarıdaki yazımdada belirttim,medenice gelip,saygı sınırları çerçevesinde eleştirisini yapanlar başımızın üstüne,
                              Tekrar ediyorum,şu andada eleştirdiğin gibi,basketbol şubemizi en ağır eleştiren sensin,peki soruyorum sana hangi yazını sansürletip sildirdik ?

Birşeyi daha belirtmekte fayda var,burada yazıp çiziyorsunuz ,dinamiti koyup gidiyorsunuz,herkes okuyor,sizi ben değil tüm forum tanısın,neden kendinizi gizliyorsunuzki...
                              Eminimki gerçek kimliğinizle yazsanız daha bir dikkate alınır,eleştirilerinizden haklılık payı çıkartılabilir...
                              Son ağaç kesildiğinde,
                              Son nehir kirlendiğinde,

Yorum

• futbol kısmında yazdığım birkaç yazı silinmişti.ondan dolayı söylemekteyim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim