Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Basketbol Ligleri

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak ts_fan tarafından gönderildi
    ben Ülker'i de Efes'i de tutmuyorum, Trabzonspor'u tutuyorum potada da[img]smileys/smiley2.gif[/img]Sizi gidisadece basariya kitlenmisvarliklar[img]smileys/smiley4.gif[/img]

yillarimizi verdik efese, trabzonspor'umuz degil bir ikinci lige çiksin adini anmayiz kalbimizde kalir, recep abi, seni de bekliyoruz tribüne, abdiipekçinin oralar fenerli kovalamak için çok uygun, sana mezarlik tarafinin kontrolünü veririz, sen orda kovalarsin biz sahil yolu tarafinda!
    bir lafa bakarım laf mı diye,
    bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...

Yorum

İlk olarak corleone tarafından gönderildi

İlk olarak ts_fan tarafından gönderildi
      ben Ülker'i de Efes'i de tutmuyorum, Trabzonspor'u tutuyorum potada da[img]smileys/smiley2.gif[/img]Sizi gidisadece basariya kitlenmisvarliklar[img]smileys/smiley4.gif[/img]

yillarimizi verdik efese, trabzonspor'umuz degil bir ikinci lige çiksin adini anmayiz kalbimizde kalir, recep abi, seni de bekliyoruz tribüne, abdiipekçinin oralar fenerli kovalamak için çok uygun, sana mezarlik tarafinin kontrolünü veririz, sen orda kovalarsin biz sahil yolu tarafinda!

Ula Enis, sakat is yapiyorsun gibi geldi bana, neden mezarlik tarafi benim oluyor[img]smileys/smiley1.gif[/img]sahil tarafi sizin???VAr bu iste bir is, hem benden geçti kosturamam, sahil tarafi benim olsun belki orada güsel güsel diyaloglar kurarim rakibe taraftarlarla, sizde payiniza düseni alirsiniz söz[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

hem de recep.. sen fenerli görecen de pesinden kovalamayacaksin.. duyda inanma.. üçdört yasindaki, ist. takimlarinin formasini giyinen bebelerin pesinden kosup azarlayan kulaklarini çekenbiri için inandirici gelmedi bana [img]smileys/smiley2.gif[/img]baska bir planin var senin bana öyle geldi
        75 en hizli tur, 68 pole pozisyon, 154 podyum, 91 grand prix zaferi ve 7 dünya sampiyonlugu.. yasayan en büyük efsane MICHAEL SCHUMACHER

Yorum

E Muharrem, illa açik açik mi yazalim?

Yorum

<DIV id=Baslik>Efes Pilsen 2 yabanci oyuncu alacak !</DIV>
            <DIV style="OVERFLOW: ; HEIGHT: 5px"></DIV>
            <DIV id=&#111;nyazi>Türkiye Basketbol Ligi'nde geride kalan sezonda sampiyonlugu Ülkerspor'a kaptiran Efes Pilsen, 2 yabanci oyuncu transfer edecek. </DIV>
            <DIV>Lacivert-beyazli kulübün genel menajeri Engin Özerhun, 1 ve 4 numarali pozisyonlar için yabanci oyuncu arayislarinin sürdügünü, henüz bir sonuca varamadiklarini söyledi.

Marko Popoviç, Henry Domercant ve Charles Smith ile yollarini ayiran Efes Pilsen'de yeni sezonda kadroda yabanci oyunculardan Nikola Prkacin ile Antonio Granger bulunacak.

Lacivert-beyazlilar bu sezon bir tek Ülkerspor'dan Cüneyt Erden'i transfer etti.</DIV>
            “Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
            Sizler var ya .....

Yorum

İlk olarak hayat61 tarafından gönderildi
              <DIV id=Baslik>Efes Pilsen 2 yabanci oyuncu alacak !</DIV>
              <DIV style="HEIGHT: 5px"></DIV>
              <DIV id=&#111;nyazi>Türkiye Basketbol Ligi'nde geride kalan sezonda sampiyonlugu Ülkerspor'a kaptiran Efes Pilsen, 2 yabanci oyuncu transfer edecek. </DIV>
              <DIV>Lacivert-beyazli kulübün genel menajeri Engin Özerhun, 1 ve 4 numarali pozisyonlar için yabanci oyuncu arayislarinin sürdügünü, henüz bir sonuca varamadiklarini söyledi.

Marko Popoviç, Henry Domercant ve Charles Smith ile yollarini ayiran Efes Pilsen'de yeni sezonda kadroda yabanci oyunculardan Nikola Prkacin ile Antonio Granger bulunacak.

Lacivert-beyazlilar bu sezon bir tek Ülkerspor'dan Cüneyt Erden'i transfer etti.</DIV>

tüh en sevdigim efesli domercant gitti

Yorum

İlk olarak corleone tarafından gönderildi
                evet, ülkerin eurolig olayi tehlikeye girdigi için simdilik tek temsilci biz kaldik, ülkerli arkadaslar, çagrima kulak verin, seneye efes tribünu için çok güzel seyler planliyoruz, özellikle fener maçina[img]smileys/smiley2.gif[/img] , efes çatisi altinda birlesmeye davet ediyorum sizi, ben de agzima tek damla alkol koymadim ama basketbola gelince efesten baskasi kesmez kafa yapmaz [img]smileys/smiley1.gif[/img]

Ne güzel yazmissin, harfiyen katiliyorum
                BMN TRABZON

Yorum

<H1>Drew Nicholas Efes Pilsen'de</H1>

Efes Pilsen Drew Nicholas ile 2 yillik sözlesme imzaladi. Geçtigimiz yil Italya'nin Benetton Treviso takiminda forma giyen Amerikali oyuncu 1.93 boyunda ve 1981 dogumlu.

Nicholas, Euroleague'de Benetton Treviso formasi ile normal sezonda 18.6 sayi 2.7 ribaund ve 2.8 asist; Top 16'da ise 18.0 sayi, 2.8 ribaund ve 2.3 asist ortalamalari ile mücadele etti ve Euroleague'de 2005-2006 sezonu sayi krali oldu ve "Alphonso Ford" sayi krali ödülünü kazandi.
                  Amerikali oyuncu ayrica Italya Ligi'nde ise 14.1 sayi, 3,3 ribaund ve 2,8 asist ortalamalarini tutturdu.

Efes Pilsen Genel Menajeri Engin Özerhun transfer ile ilgili olarak; Nicholas'in takima büyük güç katacagini, Amerikali oyuncunun transferi ile birlikte hedeflerinin Avrupa'da ve Türkiye'de zirve oldugunu belirtti.

Yorum

Allah Allah var bu transferde bir hikmet keramat bizim yöneticilerin basina günes geçti herhalde

Yorum

iyi bir transfere benziyor ancak takıma uyumu nasıl olur bakmak lazım.. zannedersem charles smith de bir önceki sezon sayı kralı olmuştu ancak istikrarsız bir performans sergiledi bizde ve yollar ayrıldı..
                      75 en hizli tur, 68 pole pozisyon, 154 podyum, 91 grand prix zaferi ve 7 dünya sampiyonlugu.. yasayan en büyük efsane MICHAEL SCHUMACHER

Yorum

İlk olarak ARNAVUT61 tarafından gönderildi

Efes Pilsen Genel Menajeri Engin Özerhun transfer ile ilgili olarak; Nicholas'in takima büyük güç katacagini, Amerikali oyuncunun transferi ile birlikte hedeflerinin Avrupa'da ve Türkiye'de zirve oldugunu belirtti.
                        Şu yazıyı bir yerlere yazayım da sonra kafasına kafasına vurayım Engin efendinin... Drew Nicholas çok iyi bir şütör olmakla beraber bence Charles Smith'ten daha iyi değil.Özellikle savunma yönünden takıma uyum sorunu yaşayabilir.Avrupa liginde sayı kralı olmasını da Siskauskasın geçirdiği sakatlığa bağlıyorum.Tek tabanca olma şansını iyi kullandı.Asıl benim anlamdığım bu adam 2 numara Engin Paşa 1 ve 4 numara alacaklarını söylemişti acaba sayıları mı şaşırdı matematiği pek iyi değildir kendisinin de

Yorum

Kendi Basketbol takımımızı tutsak...

Yorum

‘Real, gözünü Mahmuti’ye çevirdi’
                            İspanya 1. Basketbol Ligi takımlarından Real Madrid'de halen çözüme kavuşturulamayan antrenör sorununda son isim olarak Efes Pilsen'i çalıştıran Oktay Mahmuti'nin ismi ortaya atıldı.

Anadolu Ajansı
                            Güncelleme: 10:59 TSİ 26 Temmuz 2006 Çarşamba

Hırvat antrenör Jasmin Repesa ile anlaşan Real Madrid, Repesa’nın aynı zamanda Hırvatistan Milli Takımı’nı çalıştırması nedeniyle, ACB (İspanya Ligi) kurallarına takıldı.

İtalya'nın Climamio Bologna takımından ayrılan Repesa’nın Real Madrid'e gelişi dondurulurken, Marca gazetesi, İspanyol kulübün ilk opsiyon olarak Oktay Mahmuti'yi gördüğü ve tecrübeli antrenörü Efes Pilsen'den almak için girişimde bulunduğunu ileri sürdü.

Kerem Tunçeri'yi de kadrosuna katan Real Madrid ile arasına lig kuralları giren Repesa'nın ise, İtalya'nın Lottomatica Roma takımı ile anlaşabileceği iddia edildi.
                            “Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
                            Sizler var ya .....

Yorum

Efes'e büyük onur

Türk basketbolunun lokomotiflerinden olan Efes Pilsen, 2006-07 NBA sezonunun başlamasından önce oynanan hazırlık maçlarında boy gösterecek.
                              122 maçın yapılacağı ön hazırlık maçları 5 Ekim'de başlayacak ve 27 Ekim'de sona erecek. Efes Pilsen'in 30. yılı dolayısıyla gerçekleştirilecek aktivitelerden olan maçlarda 10 Ekim'de Pepsi Center'da Denver Nuggets ile karşılaşacak olan lacivert-beyazlılar, 12 Ekim'de ise Oakland Arena'da Golden State Warriors ile karşılaşacak.
                              Efes Pilsen böylece ilk kez NBA takımlarıyla maç yapma onuruna ulaşacak.
                              Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                              İşte BMN!*

Yorum

Emre Bayav ile anlaşılmış
                                Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                                Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

Çalışıyor...
                                X