Marcus Haislip çok iyi oynuyo smaçları süper
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türkiye Basketbol Ligleri
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
ben zten böyle bir sonuç bekliyordum.efesin çağırılması bile bir başarıydı.ben golden stateyi yeneceğimize inanıyorum.şampiyon efes pilsenHADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...
Yorum
-
İlk olarak Nytre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenba son yılların en ilginç taraftar kitlesine tanık olmuştur herhalde.. nba salonlarında "pınarbaşı" sesleri
video var mı arkadaslar.. ben haberlerde kaçırdım bu haberi ..
abi, görmek isterim yaaa...ekleyebilen olursa, süper olur.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
bazı şeyleri gözümüzde büyütüyoruz. nba in ulaşılmaz olduğu zamanlar eskidendi.onların da bu maçları düzenlemesinin sebebi aynı seviyeye gelebilmek. avrupa çok büyük bir kaynak. baksanıza nba deki her takımda en az 3 4 avrupalı var. eskiden tüm nba de sadece 1 2 avrupalı olurdu. nba tv ve maç yayınlarını da unutmamak lazım.
Yorum
-
caykarali_erdal
İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdamlar çok içmis anlasilan. Efes dagilmaz anacak dagitir. (Içersen)
ya arkadaslar gururumuz deniyorda sasiyorum
benim tek gururum var oda Trabzonspor.
ve efes pilsenede bu sene basarilar diliyorum sonucda fb bjk vd gsyle bas ede bilecek takim tek efes onun icin efesciyim simdilik bizim takim birinci lige cikana kadar tabiki.
yeterki istanbul mafisanina her hangi brancda olursa olsun darbe gecirsinlerde kim olursa olsun sevmiyorum sevmiyecegimde hangi platforumda olursa olsun.
Yorum
-
ya galibiyet bekliyodum 50 sayı yediler.yuh ya.ama takım kaç saat yolculuk yaptı ve 2. günde 2. maça çıktı arada bir gün var.olacak bunlar o forma alışık değiller tabiHADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...
Yorum
-
Engin Özerhun, ABD'ye Prkacin, Granger ve Barış Ermiş'ten yoksun bir şekilde gittiklerini belirterek, ''Davet alıp gitmek bizim için güzel bir olay oldu. Ancak bu karşılaşmalarda çok eksiğimiz vardı. İkinci maçta da kadro dışı kalan Cenk'in durumu ortaya çıktı. Bu nedenle eksiklerimiz çoğaldı'' dedi.
Özerhun, ''Denver Nuggets karşısında zaman zaman iyi oynadık. Ama ikinci maçta eksiklerimizin olması, yorgunluğun ortaya çıkması farklı yenilgiyi getirdi. NBA kurallarının farklı olması da sonucu etkiledi. Savunmada alışkın olduğumuz mücadeleye izin verilmemesi, hücumda sürekli şutu tercih etmek zorunda kalmamız gibi faktörler yaşadık. NBA değişik bir ortam. Savunmada alışık olmadığımız oyun yapısına sahipler. Savunma yaparken hemen faul çalınabiliyor.'' dedi.
Engin Özerhun, Golden State Warriors maçı öncesi kadro dışı bırakılan Cenk Akyol konusunda ise, ''Bunu burada değerlendireceğiz. Ama çok ciddi bir durum sözkonusu değil'' dedi.
Efesten ne bekliyorduk ne oldu.. NBA artık eskisi gibi olmamasına rağmen yinede efes profesyonell basketbol tecrübesinin eksikliğinden kaybetti..
Yorum
Yorum