Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Basketbol Ligleri

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Marcus Haislip çok iyi oynuyo smaçları süper
    -1461 TRABZON-

Yorum

bu geçe 00.00 da ntv de maçın tekrarı var.izlemek isteyenlere duyurulur.
      Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

Denver oyuncuları bizi pek kaale almadı gibi gözüktü.Ondan biraz sinirlendim.Ancak yenildik ama ezilmedik diyebilirim.Hatta Denver gibi bir NBA takımına ne olursa olsun 102 sayı atmak azımsanacak şey değildir.
        keyif adamı ..

Yorum

Bu maçı izleyemedim ama Yazdığınız doğruysa Denver gibi bir takıma 102 sayı atmak gerçekten zor... Gerçi Efes kendini Avrupada kanıtlamış bir takım... bu yüzden pek fazla şaaşırmamak gerekiyor....

Yorum

ben zten böyle bir sonuç bekliyordum.efesin çağırılması bile bir başarıydı.ben golden stateyi yeneceğimize inanıyorum.şampiyon efes pilsen
            HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

İlk olarak Nytre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              nba son yılların en ilginç taraftar kitlesine tanık olmuştur herhalde.. nba salonlarında "pınarbaşı" sesleri

video var mı arkadaslar.. ben haberlerde kaçırdım bu haberi ..
              pinarbasi mi cektilerrrrr

abi, görmek isterim yaaa...ekleyebilen olursa, süper olur.
              *
              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

bazı şeyleri gözümüzde büyütüyoruz. nba in ulaşılmaz olduğu zamanlar eskidendi.onların da bu maçları düzenlemesinin sebebi aynı seviyeye gelebilmek. avrupa çok büyük bir kaynak. baksanıza nba deki her takımda en az 3 4 avrupalı var. eskiden tüm nba de sadece 1 2 avrupalı olurdu. nba tv ve maç yayınlarını da unutmamak lazım.

Yorum

İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Adamlar çok içmis anlasilan. Efes dagilmaz anacak dagitir. (Içersen)
                  hehehe
                  ya arkadaslar gururumuz deniyorda sasiyorum
                  benim tek gururum var oda Trabzonspor.
                  ve efes pilsenede bu sene basarilar diliyorum sonucda fb bjk vd gsyle bas ede bilecek takim tek efes onun icin efesciyim simdilik bizim takim birinci lige cikana kadar tabiki.

yeterki istanbul mafisanina her hangi brancda olursa olsun darbe gecirsinlerde kim olursa olsun sevmiyorum sevmiyecegimde hangi platforumda olursa olsun.

Yorum

Golden state maçında büyük fark yedik ya..54 sayı fark var... Efes tempoya dayanamadı... Gerçi NBA ile arasında klasman farkı var ama yinede bu kadar fark fazla..

Yorum

golden state de çok kalite oyuncular var ve efes çok fena dağıldı dün . ben bu kadar da fazla sayı beklemiyordum ama disiplinden koptu bir süre sonra . doğal olarakda çok fena fark yedi .

Yorum

ya galibiyet bekliyodum 50 sayı yediler.yuh ya.ama takım kaç saat yolculuk yaptı ve 2. günde 2. maça çıktı arada bir gün var.olacak bunlar o forma alışık değiller tabi
                        HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

Engin Özerhun, ABD'ye Prkacin, Granger ve Barış Ermiş'ten yoksun bir şekilde gittiklerini belirterek, ''Davet alıp gitmek bizim için güzel bir olay oldu. Ancak bu karşılaşmalarda çok eksiğimiz vardı. İkinci maçta da kadro dışı kalan Cenk'in durumu ortaya çıktı. Bu nedenle eksiklerimiz çoğaldı'' dedi.

Özerhun, ''Denver Nuggets karşısında zaman zaman iyi oynadık. Ama ikinci maçta eksiklerimizin olması, yorgunluğun ortaya çıkması farklı yenilgiyi getirdi. NBA kurallarının farklı olması da sonucu etkiledi. Savunmada alışkın olduğumuz mücadeleye izin verilmemesi, hücumda sürekli şutu tercih etmek zorunda kalmamız gibi faktörler yaşadık. NBA değişik bir ortam. Savunmada alışık olmadığımız oyun yapısına sahipler. Savunma yaparken hemen faul çalınabiliyor.'' dedi.

Engin Özerhun, Golden State Warriors maçı öncesi kadro dışı bırakılan Cenk Akyol konusunda ise, ''Bunu burada değerlendireceğiz. Ama çok ciddi bir durum sözkonusu değil'' dedi.

Efesten ne bekliyorduk ne oldu.. NBA artık eskisi gibi olmamasına rağmen yinede efes profesyonell basketbol tecrübesinin eksikliğinden kaybetti..

Yorum

Efes Pilsen eksiklerine rağmen Euro lig de ilk maçını günü idare ederek galip kapattı.Gerisi gelir İnşallah.
                            bordomavi.net
                            Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

ne zaman trabzon basketbolda birinci lige yükselir
                              cevap çamur abimiz emekli olunca

Yorum

efesin işi bu sene zor, takım olana kadar çok mağlubiyet alırlar...

Yorum

Çalışıyor...
                                X