Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Basketbol Ligleri

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak onurkaradeniz tarafından gönderildi
    efes adami katil edersin ummadigimiz maçlari aliyosun alman gereken maçlari almiyosun [img]smileys/smiley7.gif[/img]

heveslendirdin ülkeri tutanlari[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Kanka senin deli olmayana gerek yok zaten ufaktan biseyler var da biz heveslenmiyoruz inaniyoruz [img]smileys/smiley4.gif[/img]
    İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.

Yorum

Türkiye Kupasinda bir ugursuzluk var,kim aliyorsa sampiyonlugu kaybediyor.[img]smileys/smiley36.gif[/img]3-0 dan seri geri gelmesi zor ama imkansiz degil. Bunun için inanmak ve hirs gelir.Bu da Efeste olmadigi için(bu seride ortaya koydugu oyun için) çok zor.2002-2003 sezonu Efes 3-1 öndeyken Ülker durumu 3-3 yapmis,Efes evinde ülkeri yenerek sampiyon olmustu.Ülker nerdeyse bir imkansizi gerçeklestiriyordu.Efes gerçek oyununu ortaya koyabilse bir ilk gerçeklesirdi.
      “Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
      Sizler var ya .....

Yorum

İlk olarak immortal_TS tarafından gönderildi

İlk olarak onurkaradeniz tarafından gönderildi
        efes adami katil edersin ummadigimiz maçlari aliyosun alman gereken maçlari almiyosun [img]smileys/smiley7.gif[/img]

heveslendirdin ülkeri tutanlari[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Kanka senin deli olmayana gerek yok zaten ufaktan biseyler var da biz heveslenmiyoruz inaniyoruz [img]smileys/smiley4.gif[/img]
        kanka gidelim final serisinin bi maçina da takim gör[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

Yaaa neyine gidecen alacaz 4-0 yapacaz ama tabi basin tribününde izlersek o baska[img]smileys/smiley2.gif[/img]
          İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.

Yorum

son maçi kaybetmeseydik kesin sampiyon olurduk da simdi sampiyonluk sansimiz % 50 lerde )
            75 en hizli tur, 68 pole pozisyon, 154 podyum, 91 grand prix zaferi ve 7 dünya sampiyonlugu.. yasayan en büyük efsane MICHAEL SCHUMACHER

Yorum

selçuk abi nedir bu efesin hali?

3-0 oldu seri...

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

İlk olarak hayat61 tarafından gönderildi

Türkiye Kupasinda bir ugursuzluk var,kim aliyorsa sampiyonlugu kaybediyor.[img]smileys/smiley36.gif[/img]3-0 dan seri geri gelmesi zor ama imkansiz degil. Bunun için inanmak ve hirs gelir.Bu da Efeste olmadigi için(bu seride ortaya koydugu oyun için) çok zor.2002-2003 sezonu Efes 3-1 öndeyken Ülker durumu 3-3 yapmis,Efes evinde ülkeri yenerek sampiyon olmustu.Ülker nerdeyse bir imkansizi gerçeklestiriyordu.Efes gerçek oyununu ortaya koyabilse bir ilk gerçeklesirdi.

walla çok doru bi tespit senelerdir bu böledir kupa yi alan sampiyon olamaz ülkerli bi arkimla da tartistik bu konuyu efes sampiyon olur demisti hayir kesin ülker demistim çünkü efes kupayi almisti

Yorum

son maçta Efes'inbasketi nedensayilmadi [img]smileys/smiley5.gif[/img] Edited by: gerçekefsane
                  Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                  Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

@ gerçekefsane

bir efesli olarak ben de basketin geçerli olmadigini düsünüyorum.faulden sonra öylesine sallanan bir top,yani faul atis aninda yapilmadigi için basketin iptal edilmesi dogru karar.

Her daim TRABZONSPOR!
                    Türkiye Kyoto'yu imzaladı
                    "7"

Yorum

efes pilsen bu aksamki maçi kazanacaktir. bunun baska çikis yolu yoktur. tamam bir seriyi kaybedersin ama biraz direnç göstermek lazim ben inanmiyorum ülkerin bizi 3 maçtada yenebilecek kadar güçlü bir ekip olduguna..belki bu sampiyonlugu bizden çok istiyorlar ancak efes pilsen tarihinde hiçbir seriyi bu sekilde silik kapatamaz, kapatmaya hakki yok.. bu aksam daha dirençli ve daha arzulu bir oyun bekliyorum ve koç mahmutiden de alper yilmaza daha fazla süre vermesini istiyorum..
                      75 en hizli tur, 68 pole pozisyon, 154 podyum, 91 grand prix zaferi ve 7 dünya sampiyonlugu.. yasayan en büyük efsane MICHAEL SCHUMACHER

Yorum

<TABLE id=HB_Mail_C&#111;ntainer height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="&#111;n">
                        <T>
                        <TR height="100%" width="100%" UNABLE="&#111;n">
                        <TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off"> Umarim bu aksam ki maçi efsana alir zaten bu kupa onlara yakisir. HAYDI EFES KALBIMIZ SENINLE[img]smileys/smiley32.gif[/img]</TD></TR>
                        <TR hb_tag="1" UNABLE="&#111;n">
                        <TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="&#111;n">
                        <DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>

Yorum

haydi efes en azindan bir deplasman galibiyeti,son bir umut
                          Her daim TRABZONSPOR!
                          Türkiye Kyoto'yu imzaladı
                          "7"

Yorum

bn böyle bir efes daha hatirlamiyorum ilk iki maçtada çok kötülerdi simdide öyle hem efes çok kötü oynuyo bazi zamanlarda hakem faktörü ülkeri sampiyon yapayor

Yorum

ülkerin sampiyonluk kutlamasi çok sönük

Yorum

Çalışıyor...
                              X