Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Basketbol Ligleri

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tübad başkanı Mehmet Baturalp'in yabancı kuralıyla ilgili sözleri.Yerli koçlar ekmek yesin gibi ilkel bir düşünceyle yabancı koç düşmanlığını şiar edinen ve son olayda adeta kin kusan Tübad, iş oyunculara gelince bakın neler söylüyor.

BİZİM EKMEĞİMİZLE OYNUYORLAR DİYE DÜŞÜNMELİLER

Türk oyuncular 'Nasılsa yerimiz garanti' diye çalışmayı aksatıyordu. Yeni kuralla işleri zorlaştı. Çünkü büyük paralar kazanılıyor ve bu parayı alabilmek için oyuna girmeleri lazım. Yoksa Cumhurbaşkanlığı Kupası'ndaki gibi kenarda otururlar

Baturalp, yeni kuralın rekabeti artıracağını dile getirerek, "Bu sistemin Türk basketboluna fayda getirmesi, yerli oyunların kafalarını kullanmalarına bağlı. 'Bizim ekmeğimizle oynuyorlar' deyip daha iyi hazırlanmaları, daha çok çalışmaları ve yabancı oyuncularla rekabet etmeleri lazım. Başka türlü olmaz. Rekabet edemezlerse her geçen gün kötüye gider. O zaman yazık olur çünkü arkadan gelen çok iyi bir genç nesil var. Milli takımı da etkileyebilir" ifadelerini kullandı.
    ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• Bu arada fb-tofaş maçında Elonu'nun Bogdanoviç'i nakavt eden dirseğini de es geçmeyelim.

Krstiç hastanelik oldu kolu kırıldı,Bogdanoviç daha şanslıydı kırık yok sadece şişmiş bir yüzle geceyi müşahade altında geçirdi.İkisi de basketbol dışı sertliğe maruz kaldı.

İvkoviç'in "basketbolu korumak için bir şeyler yapmak gerekiyor" lafı bu iki pozisyonu izleyince daha bir anlamlı oluyor.

Örnek vermek gerekirse Varejao bu hareketi Durant'a yapsa ve kolunu kırsa alacağı 8-10 maç ceza bir yana nba'de bir dakika tutmazlar onu.

Bu arada daha bu saat oldu ksk cephesinden bir "geçmiş olsun" nezaketi gelmedi.

http://m.basketfaul.com/makale/36725...p-kapanli.html
      En son winner tarafından düzenlendi; 03.11.2014, 17:36.

Yorum

• Eurohoops'da "TBL, the hardest league of Europe" diye bir haber vardı bugün.
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Bu arada Elonu'nun dirseğini görünce Daçka'lı Michael Ansley'in Benetton Treviso serisi öncesi Naumoski'nin elmacık kemiğini kırmasını hatırladım.

Efes Naumoski'siz, Rebreca'lı Obradoviç'in Benetton'una 2-1 yenilerek elenmiş ve final four'a Benetton gitmişti.

İstanbul'da Efes'in 1 sayıyla kazandığı maçı salonda izleme şansım olmuştu,4 saat önce dolmuştu Abdi İpekçi herhalde 20 bin kişi almıştı tıka basa.

Bayağı zaman olmuş
          En son winner tarafından düzenlendi; 03.11.2014, 17:50.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Eurohoops'da "TBL, the hardest league of Europe" diye bir haber vardı bugün.
            Oğuz'cum sadece bu hafta iki oyuncu hastanelik oldu "hardest" yani

Yorum

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Oğuz'cum sadece bu hafta iki oyuncu hastanelik oldu "hardest" yani
              Keşke sertlikten bahsederken Litvanya'daki gibi oyun sertliğinden bahsedebilseydik.
              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Konya Gs'ya kaybetti.

Lig öncesi tahmin ettiğimiz 7'li yerini yavaş yavaş alıyor. 8. olan sezonun en başarılı takımı olur.

4. Hafta'da Sıralama Şöyle

1-7 arası (3 Galibiyet - 1 Mağlubiyet)

Eurloeague Takımları: Efes - Gs - Fb
                Eurocup Takımları: Banvit - Bjk - Ksk
                Daçka

8-10 arası (2 G - 2 M)

Antep
                Ted
                Konya

11-15 arası (1 G - 3 M)

Telekom
                Eskişehir
                Tofaş
                İBB
                Uşak

16 (0-4)

TRABZONSPOR

Yorum

• Bu hafta Telekom'u yenmeliyiz artık. Ligin en az sayı atan takımıyız kimse bunu tahmin edememiştir diye düşünüyorum Avrupa maçını kazanıp moral bulduktan sonra Telekom'u geçeceğimizi düşünüyorum. Telekom'un hücumu bizim gibi sıkıntılı.
                  DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                  ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu hafta Telekom'u yenmeliyiz artık. Ligin en az sayı atan takımıyız kimse bunu tahmin edememiştir diye düşünüyorum Avrupa maçını kazanıp moral bulduktan sonra Telekom'u geçeceğimizi düşünüyorum. Telekom'un hücumu bizim gibi sıkıntılı.
                    Çözüm olsun diye takımın en skorer oyuncusu Randle'ı gönderdiler.

(İzmir Kafası)

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Çözüm olsun diye takımın en skorer oyuncusu Randle'ı gönderdiler.

(İzmir Kafası)
                      O olay ile ilgili ibir açıklama oldu mu? Ben göremedim. Erken konuşmak istemiyorum ama bence mrcanakci isimli arkadaş haklı çıkacak. Trabzonspor'un maçlarını izleyen çoğu kişi aynı şekilde düşünüyordur.
                      DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                      ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        O olay ile ilgili ibir açıklama oldu mu? Ben göremedim. Erken konuşmak istemiyorum ama bence mrcanakci isimli arkadaş haklı çıkacak. Trabzonspor'un maçlarını izleyen çoğu kişi aynı şekilde düşünüyordur.
                        Bildiğim kadarıyla yok. Yarın akşam Abiş Bey tvde olacakmış. Soracağım.

Yorum

• 4 hafta sonunda yenilgisiz takım kalmadı. Bu istatistik en son 27 yıl önce gerçekleşmiş.
                          DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                          ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• basketfaul.com'dan detaylı ve güzel bir çalışma...Kulüplerin çalıştıkları menajerler...

Genel olarak ligde yerli oyuncularda "istbasket" ağırlığı var 47 oyuncuya sahipler, bizde 2 oyuncuları bulunuyor...bizde "beobasket" 3 oyuncuyla(hepsi yabancı) en çok oyuncuya sahip menajerlik...

Efes'in neredeyse tamamı iki şirkette: "beobasket" ve "istbasket..."

Bir ilginç taraf da fb'de.."wasserman" isimli şirketin ligde 8 oyuncusu var yarısı fb'de...

http://www.basketfaul.com/makale/368...l-dergisi.html
                            En son winner tarafından düzenlendi; 05.11.2014, 15:51.

Yorum

• Kaan KURAL Röportajından Bir Bölüm

Murat Özaydınlı ile aranızda yaşanan malum olay… Değerlendirir misiniz?

Bunu zaten yıllardır yapıyorlar. Murat Özaydınlı paldır küldür bir adam olduğu için, insanlara açık ortamda yaptı. Mahmut Uslu en az 10 kere benim işten atılmam için patronlarıma telkinde bulunmuştur. Murat Özaydınlı’nın tehditi en masumlarındandı. Zaten yapacak olsa tehdit etmez yapardı. Yapacak gücü olanlar Ergin Ataman’ından, Turgay Demireli’ne… yapıyorlar zaten, defalarca yaptılar.

SkyTürk’te Ülker-Bologna maçını anlatıyorum.’’Son topta İbrahim Kutluay’ın bir pozisyonunda bu kadar basit faul çalınmaz ve son topu böyle kullanmamak gerekir’’ yorumlarında bulundum. Ergin Ataman maç sonrası bir daha bizim maçlarımızı anlatmasın dedi. Bana maçtan sonra ‘’Hadi gel program yapalım o pozisyonu bir daha yorumlarsın’’ dediler. Ben de ‘’O programı yaparız fakat o pozisyona gene faul demem’’ dedim. Ondan sonra da diğer maçları anlatma falan filan dendi, bende tamam dedim.

Şu an kişisel olarak en çok eleştirdiğim ve husumet denecek noktada olaylar yaşadığım insan Bogdan Tanjevic’tir. Fakat o aralarında en medeni olanıdır.

Beni Vatan’dan haziran başında kovdular. Hatta müdürüm ‘’Adamı kovuyorsun, Nihat Hatipoğlu’nu ramazan başında kovmak gibi bir şey bu. Haziran da Türkiye finalleri var, NBA finalleri var. 1 ay bekle onda sonra kovarsın, en verimli olduğu zamanlar’’ demişti. Baya gülmüştük. Ben de ne olacak ben gene yazarım demiştim. Haziran başında kovulduğum halde yazmaya devam ettim. Tarih, Murat Özaydınlı olayına denk gelince, ihale ona kalmasın diye açıklamak zorunda kalmıştım.

Ülkede böyle bir anlayış hakim. Güç sahibi olanlar katılmadıkları ve kendilerini eleştiren görüşü hemen düşman belleyerek ortadan kaldırmak istiyor. Velev ki düşman olsun sen savaşma. Ama işte anlayış böyle. Biat kültürü, herkes mutlak haklı. Bu tehditler vs hep onların sonucu. Sadece Fenerbahçe’den değil, zaman içinde kimin yaptıklarını kendimce doğru bulmadıysam ve eleştirdiysem benzer şeyler gördüm.

Yorum

• Bu akşam Daçka (3 galibiyet 1 mağlubiyet) - Gaziantep (2 galibiyet 2 mağlubiyet) maçı var.

Biz haftaya Antep, sonraki hafta Daçka deplasmanına gideceğiz. Play off için en ciddi iki rakibimiz bu iki takım gibi görünüyor.

Hangisinin kazanmasını istersiniz?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X