Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Basketbol Ligleri

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şifresiz kanaldan HD kalitesinde TBL maçı izlemek çok iyiymiş.

Yorum

• Daçka deplasmanda TED'i 82-70 mağlup etti. John Shurna 4/5 üçlükle oynadı bu hafta. Shurna'nın üçlükleri çok can yakacak bu sene öyle görünüyor. Geçen sene İspanya liginde beğenmiştim kendisini. Vidmar 17s 7r 5a 2bl ile oynadı. Kendisini geliştirmeye devam ediyor. TED'i Clay Tucker 24s ve Plisnic 15s 8r ile ayakta tutmaya çalıştı. TED bu sene Golubovic'i çok arayacak.

Torku Konya bizi yendikten sonra 2. hafta Tofaş'ı da 88-81 mağlup etti. Konya'nın yabancıları tam 81 sayı attı.

Karşıyaka maçını izledim. Eskişehir daha takım olamamış kimin ne yaptığı belli değil. Brackings ilk devre 19 ayı attı ikinci devre ise 0. Matt Walsh'ın oynadığı oyun tam bir hayal kırıklığı oldu. Karşıyaka ise tam bir takım. Bütün oyuncularından katkı alıyorlar diyebiliriz.
      DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
      ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Geçen hafta oynanan Tofaş - Eskişehir Basket maçı.

Buna nasıl izin verdiler anlayamadım! Bu kadar yakın formalarla maça çıkılması normal mi yavs?

"get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• Türkiye Basketbol Ligi | Rakiplerimiz ve Maçları

Şaka gibi olmuş, iki takımın da işgüzarlığı var, Tofaş'ın beyaz, Eskişehir'in ise renkli forma giymesi gerekiyordu.

Yorum

• Ynt: Türkiye Basketbol Ligi | Rakiplerimiz ve Maçları

1. çeyrek yazısı olmasa antrenman zannederdim valla O hakemleri de ayrıca tebrik etmek(!) lazım tabi..
            www.x.com/zykmda

Yorum

• Banvit son saniye basketiyle Gs'yi 69-67 mağlup etti. Skor 67-64 olduğu zaman neden faul yapmadıklarını anlayamadım. Sinan Güler üçlüğü yolladı 67-67 olmuştu.
              DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
              ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Maç saatleri çakıştığı için Banvit maçına gidemedim bu galibiyet çok iyi oldu

Bu arada akşam 20:00 sıraları Kipa'da Keith Simmons ve Davisi gördüm galibiyetin havasıyla hayranlarıyla bolca resim çektiriyorlardı
                En son Muhteva tarafından düzenlendi; 19.10.2014, 22:27.
                Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
                Komünar..

Yorum

• Bazen kelimelerin kifayetsiz kaldığı anlar vardır hayatta bu onlardan birisi.

DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                  ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bazen kelimelerin kifayetsiz kaldığı anlar vardır hayatta bu onlardan birisi.

http://www.ligtv.com.tr/haber/gunun-...usu-akatlardan
                    Osman Sakallıoğlu tutamamış kendisini.. BJK'li yöneticilerin de bu kardeşimize kayıtsız kalmaması çok güzel olmuş. Tebrik ederiz kendilerini..

-----

Bu arada Anadolu Efes'in, Royal Halı Gaziantep maçı ile ilgili başvurusu reddedilmiş..

TBF, Royal Halı Gaziantep-Anadolu Efes karşılaşmasına ilişkin Anadolu Efes tarafından yapılan itirazla ilgili kararını açıkladı.

Türkiye Basketbol Federasyonu, Royal Halı Gaziantep Basketbol – Anadolu Efes arasında oynanan TBL müsabakasında kural hatası olduğuna ilişkin Anadolu Efes takımı tarafından yapılan itiraz hakkındaki kararını açıkladı:

12 Ekim 2014 Pazar tarihinde oynanan Royal Halı Gaziantep Basketbol - Anadolu Efes TBL müsabakasında Anadolu Efes Spor Kulübü tarafından yapılan itiraz TBF Yönetim Kurulu tarafından incelenmiş ve “Royal Halı Gaziantep Basketbol Takımı’nın yönetmelikler gereği kadrosunda ülkemiz ümit, genç veya yıldız takımlarından yetişmiş en az beş (5) sözleşmeli sporcuya yer vermemesine” ilişkin yapılan itirazın, Royal Halı Gaziantep Basketbol Takım kadrosunda TBL Yönetim Esasları Yönergesi hükümlerine uygun yer alan dört sporcuya ilave olarak aynı yönergenin 21.1 maddesinin İstisna (3) bendi çerçevesinde kazanmış olduğu hakla sporcu Tomislav Ruziç’in ülkemiz ümit, genç veya yıldız takımlarından yetişmiş beşinci sporcu olarak yer alması nedeniyle reddine karar verilmiştir.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

http://www.tbf.org.tr/detay/2014/10/...-verilen-karar

Yorum

• TBF'nin açıklamasından bir şey anlayan var mı? Ruzic o maddeye nasıl uyuyor.

Yorum

• RH Gaziantep, Fb Ülker'i de yendi.
                        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Bu hafta fb'yi fazla gaza getirmeden içeride yenmenin planlarını yapmalıyız...antep deplasmanda yendi bari biz evimizde yenelim...

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu hafta fb'yi fazla gaza getirmeden içeride yenmenin planlarını yapmalıyız...antep deplasmanda yendi bari biz evimizde yenelim...
                            Euroleague'de Turow maçları var. Onlar de Efes gibi, hazır değiller. Oyun içinde gel git yaşıyorlar.
                            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• RH Gaziantep A.Efesten sonra Fb Ülkeri de yendi..... sezon başı dediğim gibi R.H. Gaziantep takımını bu sezon izlemeye devam edin ligin süprizi olacaklar....
                              bu arada ligte daha 3. sezonundalar... doğru işler yapınca herşey ne kadar kolay oluyor....

Yorum

• Dün akşamki programda KSK'nın basketbol mazisi konuşuldu ya, 1966'da kurulmuş.

Bu arada Gaziantep'te de Royal'den önce Beslen vardı.

İyi-kötü, az-çok avantaj onlar için...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X