Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Basketbol Ligleri

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Beşiktaş erkek takımı New Jersey Nets'ten Derom Williams ile prensip anlaşmasına vardı

Sadece vay anasını diyorum

Yorum

• Yok artık....Harika ötesi bir transfer olmuş..

Yorum

• BEnce Allen Iverson'dan bile daha bomba bir transfer eğer kesin anlaşma olursa tabi.

Tek kelimeyle KISKANDIM...
        Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• Yok artıkEğer Nba'de lokavt olursa daha da çok oyuncu gelir
          -1461 TRABZON-

Yorum

• Zaza Pachulia'yı da almışlardı Bjk iyi geliyor bu sene

Yorum

• Bizim takım öyle çok güçlü transfer yapacak gibi görünmüyor ama bari Efes de oradan bir kaç iyi adam getirip bari Euroleague'de bir şeyler yapsa.

Yorum

• 2K11'den baktığıma göre Nets'ten 15milyon$ alıyor Deron. Bjk ne kadar verdiki ?

Yorum

• Bizde Dirkules'i getirelim
                  *
                  * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• -------------------------------------
                    En son arvelos tarafından düzenlendi; 07.07.2011, 12:46.

Yorum

• Lokavt açıklandı ki zaten 1 Temmuz'da. Belli ki anlaşma ihtimali zayıf.

Deron'un nasıl karakter zaafı içerdiğini geçen sezon gördük. Iverson geldiğinde de ortalığı ayağa kaldırmışlardı, basketbol tarafının olmayacağını yazmıştım. Bu da aynısı...

Iverson için de Beşiktaşlı olmayanlar bile "kombine alırım" diyordu, ikinci maçında salon dolmadı, ki Akatlar.

Tipik Seba sonrası Beşiktaş... O yüzden celallenmeye gerek yok.

Hele son gelişmeler düşünüldüğünde bence sıradan.

*

Haa az biraz basketbolu seven, Tük oyuncuları düşünen, kaygılanan biri bana şunu açıklasın:

Ligin iyi iki oyun kurucusunu (Can Akın ve Mehmet Yağmur'u) almışsın, Deron'u nerede oynatacaksın? 2 numara mı? Bu adam NBA'de bile topu paylaşmıyor... ayrıca o iki yerli gard Deron'dan kalan 5-10 dakikayı nasıl paylaşacak?

Saçmalık üstüne saçmalık... Futboldaki kötülüklerini basketbola sıçratmaya devam ediyorlar.

( Geçen yılki ücretlerini azaltmadıkları için oyuncularına tabir-i caizse işkence uygulayan Beşiktaş elin zırtapozuna milyon dolarla bağlıyorsa ve biz de bunu alkışlıyorsak... )
                      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• 1) FIBA onaylamasi gerekiyor.

2) Lokavt bittiginde, NBA'e geri dönme olasiligi büyük.

.
                        *
                        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Lokavt açıklandı ki zaten 1 Temmuz'da. Belli ki anlaşma ihtimali zayıf.

Deron'un nasıl karakter zaafı içerdiğini geçen sezon gördük. Iverson geldiğinde de ortalığı ayağa kaldırmışlardı, basketbol tarafının olmayacağını yazmıştım. Bu da aynısı...

Iverson için de Beşiktaşlı olmayanlar bile "kombine alırım" diyordu, ikinci maçında salon dolmadı, ki Akatlar.

Tipik Seba sonrası Beşiktaş... O yüzden celallenmeye gerek yok.

Hele son gelişmeler düşünüldüğünde bence sıradan.

*

Haa az biraz basketbolu seven, Tük oyuncuları düşünen, kaygılanan biri bana şunu açıklasın:

Ligin iyi iki oyun kurucusunu (Can Akın ve Mehmet Yağmur'u) almışsın, Deron'u nerede oynatacaksın? 2 numara mı? Bu adam NBA'de bile topu paylaşmıyor... ayrıca o iki yerli gard Deron'dan kalan 5-10 dakikayı nasıl paylaşacak?

Saçmalık üstüne saçmalık... Futboldaki kötülüklerini basketbola sıçratmaya devam ediyorlar.

( Geçen yılki ücretlerini azaltmadıkları için oyuncularına tabir-i caizse işkence uygulayan Beşiktaş elin zırtapozuna milyon dolarla bağlıyorsa ve biz de bunu alkışlıyorsak... )
                          Hocam Deron Williams için topu paylaşmıyor demişsiniz de, adamın Utah zamanında asist ortalaması neredeyse 10'un altına hiç düşmedi. Bu nasıl top paylaşmamak anlayamadım açıkçası.

Ha özel hayatını bilemem, iyi yaşamıyordur, falandır filandır.
                          Ayrıca BJK yönetiminin tutumuna da karışmam, ahlakidir ya da gayri ahlakidir. Bu da onların yönetiminin ve taraftarının sorunu.

Ben olaya bir sporsever olarak bakıyorum ve Deron Williams gibi bir oyuncunun Türkiye'de oynayacak olmasından dolayı çok mutluyum gerçekten. Ayrıca Allen Iverson'la falan da karıştırılmamalı bence, önceki mesajımda da söyledim. Bu adam çok daha büyük bir bombadır. Allen Iverson gibi yaşını başını almış bir "BOMBA" değildir.

Yorum

• Deron Williams müthiş bir transfer. Ama lokavt bittiğinde geri dönecek. Sadece imzaların kaldığı söyleniyor.
                            33# DRAGO GABRIC
                            61# IBRAHIMA YATTARA #11
                            13# Steve Nash
                            10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• Faydalı olur olmaz (bence olacak) bu adamı izlemek zevkli olacak.

Yorum

• İlk olarak bsimsek1984 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hocam Deron Williams için topu paylaşmıyor demişsiniz de, adamın Utah zamanında asist ortalaması neredeyse 10'un altına hiç düşmedi. Bu nasıl top paylaşmamak anlayamadım açıkçası.

Ha özel hayatını bilemem, iyi yaşamıyordur, falandır filandır.
                                Ayrıca BJK yönetiminin tutumuna da karışmam, ahlakidir ya da gayri ahlakidir. Bu da onların yönetiminin ve taraftarının sorunu.

Ben olaya bir sporsever olarak bakıyorum ve Deron Williams gibi bir oyuncunun Türkiye'de oynayacak olmasından dolayı çok mutluyum gerçekten. Ayrıca Allen Iverson'la falan da karıştırılmamalı bence, önceki mesajımda da söyledim. Bu adam çok daha büyük bir bombadır. Allen Iverson gibi yaşını başını almış bir "BOMBA" değildir.

Keşke top paylaşımı ile asist sayısı arasında direkt ilişki kurulabilse...

Asist sayısı 10 diyorsunuz, ben de size Billups diyorum. Belki kariyer asist ortalaması 6 bile değil ama takım lideri. Bu tarz faktörler istatistik kağıdında görünmez.

Her neyse, ayrıca "her sansasyonel ismi alkışlamak gerekir" diye bir kural mı var?

Tekrar ediyorum, daha düne kadar Akatlar'da hakkını isteyen oyuncularını günde üç idmana zorlayan bir yönetim "bomba" oyuncu getirdi diye aklanacaksa... Kusura bakmayın, ben yokum.

*

Özel hayatı değil ayrıca eleştirdiğim. Koç Sloan'ı sırtından hançerlemesi NBA tarihindeki yerini aldı. O olaydan sonra gittiği her salonda yuhalanmış bir Deron Williams...

Tencere kapak ilişkisi yani...

(Size iyi seyirler dileyeyim şimdiden.)

Ayrıca, NBA starlarını takip etmek istiyorsanız, saatlerinizi Çin veya Porto Riko'ya göre ayarlayın bu kış. Çünkü asıl yıldızlar oralarda oynayacak...
                                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X