gelenek bozulmadi sampiyon olmak istiosan türkiye kupasini almayacan [img]smileys/smiley4.gif[/img]geçmis olsun hepimize
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türkiye Basketbol Ligleri
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
helal olsun efese 11 yilin rövansini ayni skorla verdiler.
sanki trabzon gibiydi efes bu seride ruhsuz ne yaptigini bilmeyen.
sanirim sezon basi ülkerin yaptiklarini bu sezon efes yapacak.
çok grangerin olmamasi takimi ofansif ve defansif yönde çok etkilemis.
yazik oldu.Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
Yorum
-
Sampiyonlugu daha çok isteyen aldi.Bu arada Türkiye Kupasi ugursuzlugunu unutmamak gerekir.[img]smileys/smiley36.gif[/img]Ülkeri tebrik ederim.Istediler ve aldilar.Önemli olan yüregini ortaya koyup istemekti onu da Ülker yapti.Basketbolda mucizelere inanirim (Avrupa sampiyonasi grup maçlarininda Bulgarlarla oynarkenilk devre 20 sayi yenik kapatip maçi 22 sayi farkla almistik.Efesin buna benzer koraç kupasinda maçi var ilk devre18 sayi yenikken maçi 14 sayi farkla almistik deplasmand.....oraç KupasindaMilanoya 2. maçta yenilmemize ragmen 1 sayi avarajla almasi.Noumoskinin son topu sogukkanlilikla kullanisi) ama bunun için inanmak gerekir.
Efes kurmaylari sapkasi önlerine alip nerede hata yaptiklarini iyi düsüneceklerini umuyorum.Bu iyi bir ders olur.Sampiyonluk kaybedilebilir ama Efes gibi bir takim 4-0 kaybedemez.
“Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
Sizler var ya .....
Yorum
-
Efes-Ülker serisinin sadece ilk maçini ve son maçin 4. peryodunu izledim.Serinin ilk maçinda sinyaller geldi çünkü.Efes Pilsen bence kadro yenilenmesine gitmeli.Baris-Cenk-(belki)M.Abi-Smith-Granger-Kerem-Ermal iskeleti üzerine yeni bir takim insaa edilmeli.Alper Yilmaz yardimci coach olmali.Takima eski oyuncumuz Hüseyin Besok (Captain) olarak getirilebilir.Oktay Mahmudi ciddi hatalar yapiyor.(Burada bunu anti parentez olarak degerlendiriyorum ama takim kimyamizi hiç begenmiyorum ve gerekli yerlere yönetimden oyuncu istedigini de sanmiyorum).Efes PIlsenimiz, alinacak 2 veya 3 düzey yabanci ve 2 yerli oyuncu ile önümüzdeki sezon Atinada sampiyon bile olabilir.Üstündeki forma buna muktedirdir
Yorum
-
evet, ülkerin eurolig olayi tehlikeye girdigi için simdilik tek temsilci biz kaldik, ülkerli arkadaslar, çagrima kulak verin, seneye efes tribünu için çok güzel seyler planliyoruz, özellikle fener maçina[img]smileys/smiley2.gif[/img] , efes çatisi altinda birlesmeye davet ediyorum sizi, ben de agzima tek damla alkol koymadim ama basketbola gelince efesten baskasi kesmez kafa yapmaz [img]smileys/smiley1.gif[/img]bir lafa bakarım laf mı diye,
bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...
Yorum
-
İlk olarak Guerilla61 tarafından gönderildiGelecek sene ezikleri sampiyon yapmamak için tek yürek olalim, Efes Pilsen çatisi altinda toplanalim...
evet arkadaslar desteginizi bekliyoruz, bu büyük bir hareket olacak, hedeflerimiz arasinda sahipsiz efes tribününü ele geçirmek de var, trabzonspor'umuz lige çikana kadar 3 istanbul klübüne salonlarda da kendimizi gösterecegiz, bu büyük bir hareket olacak yeni sezonun baslamasina yakin yeni projelerimizi de burda konusacagiz...bir lafa bakarım laf mı diye,
bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...
Yorum
-
arkadaslar ülkeri tutan arkadaslar biraz zaman taniyalim soku atlattiklari zaman dogru tarafi seçeceklerdir[img]smileys/smiley2.gif[/img]
efes olarak oktay mahmudi ile devam karari almisiz zaten 2 yillik daha sözlesmesi bulunuyormus.. ve sampiyonluk serisinin 2. maçinda uzatma dakikalarinda attigi11 sayiile bizi dagitancüneyt erden ile anlasmisiz! kayanin sözlesmesi bitmis ve kesin olarak efesden ayriliyormus büyük ihtimallede tauya gidecekmis.. bunun disinda popoviç ile yollari ayirmisiz.. grangerin saglik durumuna göre devam edip etmeme karari alacakmisiz ve domercant konusunda da karsilikli feshetme hakki varmis, ilerleyen günlerde durumu belli olacakmis son olarakda prkaçin ile devam edecekmisizki bence suan içinen dogru hareketimizdebu olur.75 en hizli tur, 68 pole pozisyon, 154 podyum, 91 grand prix zaferi ve 7 dünya sampiyonlugu.. yasayan en büyük efsane MICHAEL SCHUMACHER
Yorum
-
İlk olarak corleone tarafından gönderildiyani yeniden bir yapilanma içindeyiz, hayirlisi olsun, schumi seneye seni de istanbulda tribünde görmek istiyoruz, hareket getirecegin kesin!
corleone ve schumi efes tribününde.. italyan alman ortakligi devam edecekbu arada mackdali22 aramiza hosgeldin
75 en hizli tur, 68 pole pozisyon, 154 podyum, 91 grand prix zaferi ve 7 dünya sampiyonlugu.. yasayan en büyük efsane MICHAEL SCHUMACHER
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum