Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Basketbol Ligleri

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu arada müthiş egosu var bu adamın. "Ben bu takımın franchise oyuncusuyum" diyerek kabahatini örtmeye çalışmasına ne denilebilir?

*

Bu efsane olay sonraki yıllarda da tekrarladı. İki gün önce izah etmeye çalıştığım bunlardı.
    Valla bana da orası sempatik geliyor

Detroit'de sakatlığından sonra benchde kalınca çok eleştirilmişti sorunları olduğu falan .

Yaptığı açıklamada hiç bir sorun yok diye başladı , sonra ben hayatımda ilk 5 dışında kalmadım all star dabile bakabilirsiniz falan bir şeyler demişti

Şimdi İverson Beşiktaş'a gelince franchise oyuncuyum derse yanlış mı olmuş olacak
    En son Ahmet Başkaya tarafından düzenlendi; 27.10.2010, 16:45.
    Twitter Adresim

Yorum

• Iverson, beşiktaşa çok büyük gelecek !
      Türk basketi zarar görebilir..
      [ille d' 7]

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Valla bana da orası sempatik geliyor

Detroit'de sakatlığından sonra benchde kalınca çok eleştirilmişti sorunları olduğu falan .

Yaptığı açıklamada hiç bir sorun yok diye başladı , sonra ben hayatımda ilk 5 dışında kalmadım all star bakabilirsiniz falan bir şeyler demişti

Şimdi İverson Beşiktaş'a gelince franchise oyuncuyum derse yanlış mı olmuş olacak
        Bjk Ct'nın franchise oyuncusunu bilmem ama Akatlar'daki maçları seyreden biri olarak şunu söyleyebilirim, tribünlerde bir abi var; çılgının önde gideni (Adını hatırlayamadım). Tek başına koro!

Tv'de filan gösterirler bazen... Belki dikkatini çekmiştir.
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Bjk Ct'nın franchise oyuncusunu bilmem ama Akatlar'daki maçları seyreden biri olarak şunu söyleyebilirim, tribünlerde bir abi var; çılgının önde gideni (Adını hatırlayamadım). Tek başına koro!

Tv'de filan gösterirler bazen... Belki dikkatini çekmiştir.
          Tamam işte I3 'de o da çılgın

Zaten her maça gelmez I3
          Twitter Adresim

Yorum

• Iverson transferi bitmiş: Formaları basılıyor!

*

Bu arada Vujcic'i çok ihmal ettik. İnşallah bu akşam eski günlerden performans sergiler de, onu konuşmaya başlasak.
            En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 27.10.2010, 17:37.
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• 28 Ekim 2010

Türkiye'de basketbol denildiğinde, yaptığı nokta yorumlar, ilginç düşünceleri, tarzı ve derin bilgileri ile akla ilk gelen isimlerden biri olan Kaan Kural, Beşiktaş Cola Turka'nın Allen Iverson transferini değerlendirdi.

Kaan Kural, Iverson'ın transferini Türk spor tarihinin en büyük transferi olarak nitelendirirken, buna rağmen oyuncunun hiç yarar sağlayamayacağını belirtti.
              Maraton.com.tr'nin haberine göre Kural yaptığı değerlendirmede "Transfer açısından bakarsak, Türk spor tarihinin en büyük transferi ve Türkiye'ye gelmiş en büyük sporcu olur. Yalnız bu işin saha dışı tarafı da var. Tamam çok büyük heyecan getirir, tribünleri coşturur ama sahada hiç yararlı olacağına inanmıyorum. Çünkü basketbol topuna dokunmayalı 1,5 yıl oldu. En son oynadığında da hiç iyi durumda değildi. Saha dışında yaşadığı olaylar vardı. Çocuğunun rahatsızlığı vardı, karısı ile boşanıyordu. Alkol ve kumar sorunları var. 2 kumarhaneden kavga ederek ayrıldı.
              Kariyeri boyunca hiçbir zaman disiplinli bir oyuncu olmadı. Son dönemlerinde de yetenekleri de erezyona uğradığı için kendi kendine de çatışma yaşamaya başladı. Iverson en iyi döneminde bile Avrupa'ya uygun bir oyuncu değildi. Şu aşamada gelmesi heyecan yaratır, biraz insanları ayağa kaldırır, sahada da 1-2 ilginç şey yapabilir ama genel toplamda baktığımız zaman ben yararlı bir transfer olacağına inanmıyorum.
              Atina Olimpiyatları'nda oynadığı zaman dünyanın en iyi oyuncuları arasındaydı. 2004 Olimpiyatları'ndan bahsediyorum. Fakat FIBA kurallarıyla son derece verimsiz bir basketbol oynadı. Çünkü oyunu buna çok uygun değil. O zamanlar çok formdaydı üstelik. Şimdi hiç formda da değil. Haydi tekrar kendini forma soktu, yeniden kendini basketbola kanalize etti diyelim, yine de yararlı olacağına çok inanmıyorum. Bırakın şampiyonluğa falan götürmeyi, ben artı katkı yapacağına bile inanmıyorum.
              Bu bir reklam transferi midir, bilmiyorum. O kısmı Beşiktaş yöneticilerini ilgilendirir, fakat tekrar ediyorum takıma etki etmesi adına, tribünleri coşturması adına, takımı yükseltmek adına önemli bir hamle olabilir ama bence boşa çarçur edilmiş paradır, başka hiçbir şey değil." dedi.

Yorum

• Bjk CT'dan bir hamle daha!

Qyntel Woods! Beklemede kalalım şimdilik...

Yorum

• Hala aklim almiyor Iverson Trabzon'a gelip oynayacak oyle mi ?

Gozlerimle gormeden inanmam ben.

Yorum

• HABER İLE İLGİLİ TAKIMLAR

Beşiktaş Cola Turka, uzun süredir peşinden koştuğu Allen Iverson'ı renklerine bağladı. Iverson'un transfer için Amerika'nın New York şehrinde bulunan Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ve yönetim kurulu üyesi Şeref Yalçın'ın tecrübeli yıldıza resmi imzayı attırdığı belirtildi.

Iverson'un 2 yıllık resmi sözleşmeye imza attığı ve bu akşam TSİ 21.00'de basın toplantısı düzenleyeceği ifade edildi.

RESMİ SİTEDEN AÇIKLAMA YAPILDI
                    Beşiktaş'ın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada; "NBA tarihinin en önemli oyuncuları arasında gösterilen efsane isim Allen Iverson, resmi sözleşmeye imza attı" ifadesine yer verildi.

Yorum

• Vay be.. Iverson harbi harbi bizim ligimizde oynayacak şimdi. 5 Kasım ı sabırsızlıkla bekliyorum
                      33# DRAGO GABRIC
                      61# IBRAHIMA YATTARA #11
                      13# Steve Nash
                      10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• Adanalı - Beko Basketbol Ligi takımlarından Beşiktaş Cola Turka, Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi'nin (NBA) dünyaca ünlü yıldızı Allen Iverson ile New York'ta 2 yıllık sözleşme imzaladı.
                        Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Basketbol Şube Sorumlusu Şeref Yalçın ve yeni transfer Iverson, Manhattan'daki St. Regis Oteli'nde basın toplantısı düzenledi.
                        İki yıl için 4 milyon dolar alacağı açıklanan Iverson, imza töreninde, yeni takımı Beşiktaş Cola Turka'nın formasını da giyerek Amerikan ve Türk medyasına poz verdi.
                        ABD'den The New York Times, Washington Post, CNN, Reuters, ESPN gibi yazılı ve görsel medya kuruluşlarının da ilgi gösterdiği basın toplantısında, yıldız oyuncu, ''Türk basketbolseverlerin beni istemesinden dolayı çok mutluyum. Taraftarın karşısına çıkmak için sabırsızlanıyorum'' dedi.
                        ABD medyasından gelen ''Okyanus ötesi bir ülkede oynamak konusunda tereddütleriniz yok mu?'' sorusuna Iverson, ''Türklerin bana gösterdiği ilgi hiçbir tereddüt bırakmadı. Çok iyi düşüncelerle Türkiye'ye gidiyorum'' diye cevap verdi.
                        Beşiktaş'a basketbol kariyerine devam etme şansı verdiği için teşekkür eden Iverson, sözlerini şöyle sürdürdü:
                        ''NBA'den herhangi bir teklif gelmedi. Basketbol oynamaya devam etmek istiyordum. Beşiktaş'tan gelen bu güzel teklifi de değerlendirmek istedim. Çok iyi olmadığımı biliyorum, özel hayatımda pek çok durumla uğraşmak durumunda olduğumu biliyorum. NBA benim tüm dünyada tanınmamı sağladı. Çok iyi paralar kazandım. NBA benim için mükemmeldi. Ama artık hayatımda yeni bir sayfa açıyorum. Türkiye ve Türk basketbolu hakkında çok fazla bir şey bilmiyorum.''
                        Iverson ile görüşmelerinin bir süredir devam ettiğini, son pürüzleri gidermek ve anlaşmayı imzalamak için önceki gün New York'a geldiğini söyleyen Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ise ''Iverson, Türkiye'ye gelen en büyük basketbol yıldızıdır. Futbola kazandırdığımız yıldızlardan sonra basketbol takımımıza da bir yıldız kazandırdık. Yönetim kurulu üyemiz Şeref Yalçın'a özellikle bu transferde emeği geçtiği için teşekkür ediyorum'' diye konuştu.
                        Iverson'ı önümüzdeki sezon da bırakmak istemediklerinin altını çizen Demirören, ünlü oyuncuyu ve ailesini İstanbul'da mutlu ettirmek için uğraşacaklarını kaydetti.

-IVERSON NBA'DE ''EN DEĞERLİ OYUNCU'' ÖDÜLÜ ALMIŞTI-

NBA tarihinin en önemli oyuncularından biri olarak gösterilen Iverson, ligde 17. yılını 2009-2010 sezonunda tamamlamıştı. Son olarak geçen yıl basketbola başladığı ve ilk 10 yılını geçirdiği Philadelphia 76'ers'a dönen Iverson, ailevi sebeplerden dolayı mart ayında takımdan ayrılmıştı.
                        NBA'de bugüne kadar 24.368 sayı atan Allen Iverson, Philadelphia 76'ers, Denver Nuggets, Detroit Pistons ve Memphis Grizzles'ta forma giydi. 2001 yılında Philadelphia ekibini NBA finallerine taşıyan Iverson, o yıl NBA'de ''En Değerli Oyuncu'' ödülünü de almıştı.
                        35 yaşındaki ünlü basketbolcu, NBA'de formaları ve aksesuarları en çok satan oyuncuların başında geliyor.

Bence Besiktas TBL icin cok ama cok buyuk bir ise imza atti.Eger sakatlanmazsa, Iverson'un oynadigi maclarda salonlarin hepsi tiklim tiklim olacaktir, olmalidir da.

Iverson'dan bahsediyoruz, boru degil arkadas.Ligin ikinci devresinde Trabzon'da da olacak insallah Iverson.

Yorum

• İmza töreninde 3 numarasıyla poz vermiş ancak malesef ligde giyemeyecek
                          33# DRAGO GABRIC
                          61# IBRAHIMA YATTARA #11
                          13# Steve Nash
                          10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• Iversonmania'ya döndü bu transfer işi. Ben yazdıklarımın arkasındayım, umarım da haklı çıkarım, sonuçta bu adam bizim rakibimiz.

Ayrıca herkes Akatlar'ın yerini arar olmuş, arkadaşlarım arayıp "abi, Cola Turka Arena'ya nasıl gideriz" diye soruyorlar. Onu seyretmeye gidecek pop şarkıcıları, mankenler, sosyete dünyasının tanınmış isimlerinden fırsat bulup bilet alabilirlerse belki görürler...

Bu arada, Demirören'e de yazıklar olsun: Şahsi çıkarları için Türk Basketbolu'nu geriye götürmeye devam ediyor. Şu futbol yöneticileri ellerine çekseler de, futboldaki basketbolcular geri gelse ( Lütfi Arıboğan gibi)...

Yorum

Iversonmania'ya döndü bu transfer işi. Ben yazdıklarımın arkasındayım, umarım da haklı çıkarım, sonuçta bu adam bizim rakibimiz.

Ayrıca herkes Akatlar'ın yerini arar olmuş, arkadaşlarım arayıp "abi, Cola Turka Arena'ya nasıl gideriz" diye soruyorlar. Onu seyretmeye gidecek pop şarkıcıları, mankenler, sosyete dünyasının tanınmış isimlerinden fırsat bulup bilet alabilirlerse belki görürler...

Bu arada, Demirören'e de yazıklar olsun: Şahsi çıkarları için Türk Basketbolu'nu geriye götürmeye devam ediyor. Şu futbol yöneticileri ellerine çekseler de, futboldaki basketbolcular geri gelse ( Lütfi Arıboğan gibi)...
                              Son günlerdeki izlenimlerime bakarak sana yavaş yavaş hak vermeye başladım abi .

Iverson isminden başka bir şey verecek gibi durmuyor .
                              Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Son günlerdeki izlenimlerime bakarak sana yavaş yavaş hak vermeye başladım abi .

Iverson isminden başka bir şey verecek gibi durmuyor .
                                Ahmetçiğim, başımda saç kalmadı, kalanlar da sütten ak! Hep bu Iverson yüzünden

Anladın mı beni şimdi?

Hele bir gelsin Türkiye'ye, çıksın maça. Çarşı bir tarafta, magazincilere poz veren manken kızlar, dizi oyuncuları bir tarafta... O zaman görürüm bu "canım basketbol" diyenleri...

Adama sözüm yok, ama bu sistem kötü! (LAfı dönüp dolaştırıp eğitim sistemine getiren çok bilmiş liseliler gibi oldum, lakin Demirören zihniyeti işte, şımarık-baba parasıyla yaşayan cadde çocuğu edasıyla spora zarar veriyor).

Biz 5000 TL yatırmayıp alt yapı - pilot takımı lige katamıyoruz; adam 2 mliyon TL/yıl ile ABD'den "artık" getiriyor; şimdi çıkıp da "oğlum Iverson bu ya, ne artığı" demeyelim. Duygulardan arınıp mantıkla yaklaşalım.

Bir şeyler ters gidiyor. Allah'tan dünya ikincisiyiz.

Ha, bu arada, dünya ikincisi ülkenin liginin yayınlarına talip Avrupalı yayıncı yok, enteresan, bizse İspanya ligini devlet televizyonundan yayınlıyoruz. Kendi ligimiz ise dijital platformlarda!

Neyse, sustum. "Yaşasın Iverson", "Cevap geldi", "Yetmez Demirören"...

İnşallah Aralık ayında şu haberleri görmeyiz: "Bjk Ct, oyuncuları antremana çıkmadı". Son yıllarda gelenek oldu da, görmeyince bünyem yadırgar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X