Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Basketbol Ligleri

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben beğenmedim.Daha iyisi alınabilirdi.
    Ha ha ha ha ha ha ha ha ha
    aha aha aha aha aha aha aha aha
    azu azu azu azu azu azu azu azu azu azu
    sadist trabzonsporun mazoşist yaptığı taraftarı

Yorum

• Beni tatmin etmedi olum bu transfer.Zorla mı

Yorum

Beni tatmin etmedi olum bu transfer.Zorla mı
        Seni tatmin edip etmemesi zaten hiç önemli değil, tüm avrupa basınını ve basketbol takımlarını fazlasıyla tatmin etmiştir zaten

Yorum

• Alkolikler Sampiyon olmus cokda umrumdaydi sanki

Yorum

selçuk inanın 8 numaralı formasını giyecekmiş tatmin oldun mu ??

Yorum

Daha iyisi yok Erdem
              -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak Mustafa Uzuner 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                selçuk inanın 8 numaralı formasını giyecekmiş tatmin oldun mu ??
                Hayır canım , olmadım

Efes beni bu seneki transfer politikasıyla şaşkınlığa uğrattı Daha iyisi olabilirdi

Yorum

• Daha iyisi NBA'de oynuyor be kanka.
                  Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                  iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                  “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                  Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

Hayır canım , olmadım

Efes beni bu seneki transfer politikasıyla şaşkınlığa uğrattı Daha iyisi olabilirdi
                    Kobe mi?Lebron mu?Pierce mı?Hangisini istiyordun?
                    -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kobe mi?Lebron mu?Pierce mı?Hangisini istiyordun?
                      Yok kevin garnetti istiyormuş b planın da da dwith howard olabilirmiş

Yorum

• bu sene tarıhınde ilk kez grupdan çıkamamış efes bu transfer efes için normal efes büyük takım. aslında geçen sene davıd blatt ıhudson woods nıcholas vardı.çok para harçamıştı ama hücumbasketbolu geri tepti. efes savunma takımı bu anlaşıldı

Yorum

• Transfer edilecek diger yabancılarda rako ayarında olmalı...
                          I am titanium

Yorum

• EFes NBA den tecrübeli Basketciler Almali

Örnek Kobe lebron Howard
                            Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Bartuğ13 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              komple zeka özürlüler sürüsü!!!!!
                              şampiyonluğu bu adi fenere vermek için yırtının durun aferin.
                              tüm efes takımına teşekkürlerimi sunuyorum.bu yukardaki lafımı yemekten de büyük mutluluk ve haz duyuyorum.hepinize helal olsun.2-0dan sonra içimde umut vardı ama çok çok azdı.böyle bir geri dönüş inanın beklemiyordum.hele hele 2-1e gelen maçtaki gidişatı da göz önünde bulundurursak.tam anlamıyla nakavt olmak üzere yerde olan ve hakemin 9a kadar saydığı ama yerden kalkabilip rakibini üst üste attığı 4 yumrukla yere deviren bir boksöre benziyorsun takım olarak.takımın her parçasını da ayrı tebrik ediyorum.

tanjevic ve tüm fblilere kapak olmasının yanında bu olay umarım tanjevicin milli takım koçluğunu bırakmasına giden yolun da başlangıcı olur.madem hem kulüp hem milli takım çalıştırılabiliniyor o zaman ergin hoca yapsın bu işi
                              HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• İŞTE FEDERASYON'UN KARARI!..

Beko Basketbol Ligi'nde Efes Pilsen ile Fenerbahçe Ülker takımları arasında yapılan play-off final serisinin son maçında çıkan olaylar nedeniyle, Fenerbahçe Ülker'e 5 maç seyircisiz oynama cezası verildi.

Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulu, bugün yaptığı toplantıda, 14 Haziran'daki final serisinin 6. ve son maçında çıkan olaylarla ilgili dosyayı görüştü. Maçın ilk periyodunun sonlarına doğru Fenerbahçe Ülker taraftarlarının küfürlü tezahüratta bulunmaları yüzünden 1 kez anons yapılması zorunluluğu doğduğu, maçın bitimiyle birlikte de yine sarı-lacivertli taraftarların sahaya yabancı maddeler attıkları, sahaya girerek rakip takımın sporcu, antrenör ve yöneticilerine fiili saldırıda bulundukları, hatta bu saldırıların soyunma odalarının kapılarına dek sürdüğü görüşüne varan kurul, Fenerbahçe Ülker'i cezalandırdı.

Kurulun gerekçeli kararında, Fenerbahçe Ülker'in, taraftarlarının karıştıkları olaylar nedeniyle daha önce de ceza aldığı ve seyirci olaylarının devamlılık arzettiği vurgulanırken, bu nedende Fenerbahçe Ülker'e 5 maç seyircisiz oynama ve toplam 40 bin lira para cezası verildiği kaydedildi.

-ÖZAYDINLI'YA 30 GÜN HAK MAHRUMİYETİ-

Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulu, Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Murat Özaydınlı'ya da 30 gün hak mahrumiyeti cezası verdi.

Kurul, aynı maçta yanaşan olaylarla ilgili Özaydınlı'nın yazılı ve görsel medyada yaptığı açıklamaların, Basketbol Federasyonu ve müsabaka hakemlerini küçük düşürücü nitelikte olduğu kanısına vararak, Özaydınlı'ya 30 gün hak mahrumiyeti ve 4 bin lira para cezası uyguladı.

Maraton

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X