Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Basketbol Ligleri

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Külünkoglu tarafından gönderildi

İlk olarak selçukabi tarafından gönderildi
    Burada defalarca yazdim, Ermalin durumunu biran önce netlestirin yoksa 3 uzunla bu isler gitmez diye.

bunlar densiz selçukabi seni dinlemiyorlar. )

Olayi saha içinde yasiyorsun be abi )

Estagfurullah...

Yorum

• Ermal 22 Mart'ta dönüyor !..

FIBA Saglik Komitesi, Sirbistan-Karadag'da düzenlenen Avrupa Sampiyonasi'nda yapilan tahlillerinde ''Finasteride'' maddesi tespit edilen Efes Pilsen'in milli basketbolcu Ermal Kurtoglu ile ilgili kararini açikladi.. Ermal, 22 Mart 2006'dan itibaren yeniden oynamaya baslayacak..

ajansspor.com
      Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
      Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi

Ermal 22 Mart'ta dönüyor !..

FIBA Saglik Komitesi, Sirbistan-Karadag'da düzenlenen Avrupa Sampiyonasi'nda yapilan tahlillerinde ''Finasteride'' maddesi tespit edilen Efes Pilsen'in milli basketbolcu Ermal Kurtoglu ile ilgili kararini açikladi.. Ermal, 22 Mart 2006'dan itibaren yeniden oynamaya baslayacak..

ajansspor.com

Pota altina acil transfer lazim yoksa Top16 da bizim için FINISH yazar

Yorum

• Prokom 75 Efes Pilsen 82

tebrikler[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]kaldigi yerde devam (bazen kazalar olabiliyor)Edited by: gerçekefsane

Yorum

• Efes`in galibiyeti onemli lakin Rytas`in bugn deplasmanda Maccabi`yi 92-86 yenmesi grubun sekillenmesi acisindan cok daha onemli. Gecenin son macinda Milano`nun Barcelona`yi yenmesiyle daha da enteresan bir tablo olustu. Boylece, gecen haftaki yenilgimize ragmen, Maccabi ve Barca`yla aradaki 2 galibiyet farki koruduk. Sans simdilik Efes`in yaninda. Lakin, gecen hafta Rytas`i yenebilmis olsaydik bugun grup liderligini neredeyse garantilemisolacaktik.

Rytas, Barcelona, Efes ve Maccabi gibi grubun ve Euroleague`in 3 buyuk favorisini hem de deplasmanda yenerek bu sezonun bence su ana kadarki en onemli olayina imza attilar. Devamlilik saglarlarsa Efes`in grup birinciligi icin en buyuk rakibi olurlar.

Bu takimin aldigi neticeler, 90`li yillarin basinda Efes`in Aydin Ors`le Avrupa arenasina cikip onune geleni iceride disarida yendigi zamanlari hatirlatti bana. Efes grubunu lider bitirmesine ragmen, tecrubesizlik nedeniyle bir turlu son asamada istenen neticeyi elde edemiyordu (gerci hala benzer hastaliklar devam ediyor). Bu takimin da basarisinin gercek olcusu sonraki turlar olacak.

Bu arada, dunku macta Popovic sakatlanmis (sadece 21 dakika oynayip 14 sayi uretmis). Insallah onemli bir problemi yoktur ve haftaya oynar. Uzun probleminin yanisira bir de guard problemi ysarsak yandik.Edited by: The Londoner
            "Better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt. "
            Mark Twain

Trabzonspor Ziya Dogan`in korku ve fantazilerine kurban edilmeyecek kadar onemlidir!

Yorum

• -PROKOM TREFL SOPOT: 75 - EFES PILSEN: 82

Salon: Olivia

Hakemler: Lamonica xxx(Italya), Lovsin xxx (Slovenya), Dozai xxx (Hirvatistan)

Prokom Trefl Sopot: Dalmau xxx 18, Pacesas x, Jagodnik xx 13, Wojcik xx 8, Andersen xx 12, Nemeth xx 9, Bogusz x, Bouziane x 2, Masiulis xx 8, Dylewicz x 2, Norgaard x 3

Efes Pilsen: Popovic xxx 14, Domercant xx 11, Granger xxxx 21, Kaya xx 11, Prkacin xx 10, Ender xx 8, Kerem xx 4, Mutlu x, Alper xx 3

1. periyot: 22-24

Devre: 43-42 (Prokom Trefl Sopot lehine)

3. periyot: 62-62

5 faulle çikan: Dk.38:33 Prkacin

ajansspor.comEdited by: gerçekefsane

Yorum

• simdilik iyi gidiyor gibi görünmemize ragmen rakiplerle maçlari içerde yapmis oldugumuzu hatirlamakta fayda var, gerçi efes için içeri disari pek farketmiyor ama ben özellikle maccabiyi disarida yenebilecegimizi sanmiyorum, zaten bizim takildigimiz nokta final four öncesi son eleme, oraya kadar pek sorun çikmaz ...
                bir lafa bakarım laf mı diye,
                bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...

Yorum

• futbolda trabzon basket bolda efes tabi ts cikana kadar

Yorum

• ve dün aksamki galibiyetin en önemli aktörlerinden biride grangerdi.. en sonunda beklenen performansini sergiledi ve efespilsen kendi içindeki bir sorununuda böyleceçözmüs oldu.. kaldi tek problemimiz o da ermal kurtoglu.. bence 22 marta kadar onu beklemek efespilsen için yanlis bir tercih olur, biran önce yerini doldurabilecekbir oyuncu ile anlasmak lazim.. çünkü suanda efes kadrosu finalfour için en hazir döneminde tek eksigi ermal gelene kadaronun açigini dolduracak bir uzun..
                    75 en hizli tur, 68 pole pozisyon, 154 podyum, 91 grand prix zaferi ve 7 dünya sampiyonlugu.. yasayan en büyük efsane MICHAEL SCHUMACHER

Yorum

• efes yine yapti yapacagini..amam bu potalatiylaa..nereye kadar final olur mu onu bilemem[img]smileys/smiley11.gif[/img]

Yorum

• Bir EFES klasigi...

Daha önce Prokom'la oynadigi 4 maçi da kazanan Efes bunu da kazanmasini bildi.Maccabi'yle grup birinciligi için çekisiriz.
                        - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak thepatfhinder tarafından gönderildi

Bir EFES klasigi...

Daha önce Prokom'la oynadigi 4 maçi da kazanan Efes bunu da kazanmasini bildi.Maccabi'yle grup birinciligi için çekisiriz.

Grubumuzda bizi geçen hafta yenen Rytas takimi bu hafta da Maccabi Tel Aviv'i deplasmanda 86-92 yenerek 2. siraya oturdu.iste Rytas'in inanilmaz yükselisi, ilk iki maçinda Cibona ve Milanoya yeniliyorlar ve sonra oynadiklari 4 maçi da kazaniyorlar[img]smileys/smiley5.gif[/img]

<TABLE cellSpacing=1 cellPadding=0 width=199 bgColor=#1b395a>
                          <T>
                          <TR>
                          <TD =negro align=middle bgColor=#ffffff colSpan=3 height=15>Regular Season</TD></TR>
                          <TR>
                          <TD =negro width=15 bgColor=#ffffff height=15>1</TD>
                          <TD =negro width=130 bgColor=#ffffff height=15>L, at Cibona </TD>
                          <TD =negro align=middle width=50 bgColor=#ffffff height=15>68-57 </TD></TR>
                          <TR>
                          <TD =negro width=15 bgColor=#ffffff height=15>2</TD>
                          <TD =negro width=130 bgColor=#ffffff height=15>L, vs Milano </TD>
                          <TD =negro align=middle width=50 bgColor=#ffffff height=15>59-65 </TD></TR>
                          <TR>
                          <TD =negro width=15 bgColor=#ffffff height=15>3</TD>
                          <TD =negro width=130 bgColor=#ffffff height=15>W, at Winterthur FCB </TD>
                          <TD =negro align=middle width=50 bgColor=#ffffff height=15>91-97 </TD></TR>
                          <TR>
                          <TD =negro width=15 bgColor=#ffffff height=15>4</TD>
                          <TD =negro width=130 bgColor=#ffffff height=15>W, vs Olympiacos </TD>
                          <TD =negro align=middle width=50 bgColor=#ffffff height=15>78-67 </TD></TR>
                          <TR>
                          <TD =negro width=15 bgColor=#ffffff height=15>5</TD>
                          <TD =negro width=130 bgColor=#ffffff height=15>W, at Efes Pilsen </TD>
                          <TD =negro align=middle width=50 bgColor=#ffffff height=15>51-72 </TD></TR>
                          <TR>
                          <TD =negro width=15 bgColor=#ffffff height=15>6</TD>
                          <TD =negro width=130 bgColor=#ffffff height=15>W, at Maccabi </TD>
                          <TD =negro align=middle width=50 bgColor=#ffffff height=15>86-92</TD></TR></T></TABLE>

Yorum

• Rytas macindan sonra, bir musibet bin nasihattan iydir diye dusunduk ama maalesef Efes`de degisen birsey yok. Efes bugun de kendisine hep ters gelen Cibona`ya evinde 77-71 kaybederek liderligi Rytas`a teslim etti. Bana gore grubu birinci bitirme sansini da kaybetti. Halbuki disaridaki maclarini kazanip, iceride de Barcelona ve Maccabi`yi yenen Efes`in ilk yariyi 7/7 yaparak acik ara lider bitirmesi isten bile degildi. Ne varki, daha onceki yillarda pek gormedigimiz rakibi hafife alma ve konsantrasyon bozukluklari, Ermal`in cezasina ragmen bir turlu cozulemeyen uzun problemi ve de dis oyuncularin dusuk performansi veistikrarsizliklari, Efes`i bu sezon oldukca zorluyor.

Efes`in aldigi 5 galibiyet yaniltmasin. Onceki haftalarda da soylemistim. Efes kil payi kazandigi bu 5 maci pekala kil payi kaybedebilirdi de. Zaten 5 mac kazanip 2 mac kaybettigi halde negatif averaja sahip olmasi durumu gayet iyi izah ediyor. Ben bu performansla Efes`in bulundugu noktaya sukretmesi gerektigini dusunuyorum. Daha kotusu de olabilirdi. Allah`tan Maccabi ve Barcelona`da cok formsuz ve gruptaki diger takimlar da bribirini yenerek Efes`e surekli ikramda bulunuyorlar. Yoksa Efes`in bu kadro ve oyunla grupta ilk iki sansi olmazdi.

Belki cok karamsar yazdim ama aci gercekler bunlar...Edited by: The Londoner
                            "Better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt. "
                            Mark Twain

Trabzonspor Ziya Dogan`in korku ve fantazilerine kurban edilmeyecek kadar onemlidir!

Yorum

• Sevgili Abdullah, yazdiklarinda %100 hakilisin, ben de zamaninda karamsar yazdigimda bazi serzenislerle karsilasmistim.Ilk önce sunu söyliyeyim ben dün aksamki maçi çok rahat izledim.Özellikle Rytas, Prokom ve Tuborg maçindaki oyunlari görünce bu takimin bu sene final-four sansinin %0 olduguna iliskin görüsüm netlesti.Bizim bu yönetim mantalitesiyle hiçbir sansimiz olamaz, ancak Top16 oynayip çok çok da direkten döneriz.Sürpriz bir sekilde karsimizdakiler ikram ederse belki bir final four yapariz, ama ömür billah sampiyon olamayiz.Zaten Tuncay Özilhan ve Çetin Çeki gibilerin de böyle bir derdi oldugunu sanmiyorum.Onlar için Efes Pilsen sadece bir hobi, eglence.Yoksa bu kulubün arkasinda Anadolu Holding var ya 200-300 bin dolarin hesabi yapiliyorsa ben bu iste eglence maksadi ararim.Kadro yapisini elestirerek bu 200-300 bin dolar meselesini açayim.Ilk önce Efes Pilsen kadrosunda (bkn.Fantasy Challange de en sondan 10 sira içerisindeler) Mustafa Abi ve Alper Yilmaz gibi iki oyuncu var ki bu adamlar degil Euroleague'de TBL'de bile oynamalari süpheli iki oduncu pardon oyuncudur.Uzun oyuncu olarak çok iyiler diye geçiniyoruz ya bizim pota alti formasyonuna...hiç alakasi yok.En az15 tane uzun sayarim size bizim takimda çok rahat oynar bu adamlari keserler.Bos turnikeleri bile atamadilar dün. (hadi say diyen olabilir. aha da sayiyorum. 1-Dejan Milojeviç (partizan) 2-David Andersen (CSKA) 3-Drazen Lorbek (Climamio) 4-Smodis (CSKA) 5-Luis Scola (TAU) 6- Vujcic (Maccabi) 7-Baston (Maccabi) 8-Marconato (Barca) 9-Kakiozis(Barca) 10-David Kornel (TAU) 11-Markota (Cibona) 12-Galanda 13-Chiacig 14-Javtokas (Rytas) 15-Goree (Benetton) daha da sayarim da fazla uzamasin) eee bu kadar uzun varsa sizinkilerden iyi nasil olacak bu is.Takildik kaldik Prkaçine...Ermal da yok bu sene.Kimse 22 martda gelecek demesin, diyen Final-Four ne zaman oynaniyor bilmiyordur.Kisa oyuncu konusuna gelince, Marko Popoviç çok iyi sutör, ikili oyunlari çok iyi oynuyor ancak savunmasi çok kötü Naumaski bile daha iyi savunma yapardi.Ikili oyunlarini da dün Cibona önleyince hiç etkili olamadi.Domercante zaten bir sey söylemiyorum.Granger kendini bulmaya basladi.Cenk Akyolla zaten Mahmudinin yildizi bir türlü barismadi.Çok açik söyliyim eger en az iki tane çok kaliteli yerli oyuncu bulamazsak final-four bizim için hayal olur.Ender ve Cenk su anda istenen kapasitede degiller.Bence Ender de bu sene son kozlarini oynuyor.Ayrica Ermal gelene kadar mutlaka bir uzun getirilmeli ve mümkünse dis sutu olan biri olmali.Çünkü sahadaki 5 kisiden 2 si sut özürlü olunca savunmasi çok kolay bir takim oluyoruz.(eski CSKAli Victor Alexander nerede bilmiyorum ama alinmasi çok iyi olur veya eski Ülkerli Ben Handlegton) bu arada iki lafim da seyirciye olacak.Maça yaklasik 4000 kisi gelmisti, bunlarin inanin bana en az 3/4ü maça karsi cinsten birilerini düdükleyebilir miyim diye gelmisler basketbolla filan alakalari da yok açikçasi basketbolu da hala ögrenemediler sigir gibi maçi izliyorlar.[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

• Ya demeyin ben bu sene o kadar galibiyetten snora baya umutluydum.Bu kupayi ne zaman alacaz.
                                keyif adamı ..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X