İlk olarak selçukabi tarafından gönderildi
evet dediklerim tek tek çikiyor arkadaslar.bismillah, zor dedigim ilk deplasmanda yenildik.Cibona'yi 6 yildir yenemedigimiz düsünülürse pek sasirtici bir sonuç degil.bu maçtaki yenilgimizin iki önemli nedeni ribaundlari alamamiz ve adamlarin (özelikle fitch ve popoviç) acaip yüzdeli atmalari oldu.bir takim düsünün 3 uzunu (kaya,prkacin ve ermal ) sadece 8 ribaund alabiliyorlar.10 ribaund alan nikoliç ise 190 cm'lik (belki o kadarda yok) fitch'e öyle ribaundlar verdiki oktay hoca kenarda fitik oldu.ben idda ediyorum bu takimda hüseyin ve mirsad olsun ikisi toplam her maç 20-25 ribaund alirlar.maalesef bu oyunculari efes, yuvasina getirtemiyor....yaziklar olsun....artik domercant hakkinda yorum yapmayacam istatistikler gerekeni söylüyor..2 sayi (0/5 2s, 0/2 3s, 2/4 1s,2 reb) yine idda ediyorum Cenk Akyol iyilessin bunun kiçi benchten kalkmaz.bu takimdan bu sene birsey olmaz.seneye transfer listem ( Mirsad, hüseyin, hatzivretras, ariel mc donald, kaspars kambala) alsinlar avrupa sampiyonlugu bile gelebilir.
Yorum