Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Basketbol Ligleri

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Efes yabancılarını yenileyecek!

Beko Basketbol Ligi'nde bu sezon umduğunu bulamayan ve gelecek sezon için çalışmalarına erken başlayarak, takımın başına antrenör Ergin Ataman'ı getiren Efes Pilsen, yabancılarını da yenileyecek.

Sezon başından itibaren yabancı oyunculardan istediğini alamayan ve sezon içinde Sırbistan'da Partizan Igokea ile yapılan deplasman maçına gitmedikleri için Loren Woods, Drew Nicholas ile Rashad Wright ile yollarını ayıran lacivert-beyazlı kulüp, bu oyuncuların ardından aldığı Craig Bradshaw ve Dee Spencer'ın yanı sıra Scooni Pen, Kenny Gregory ve Andre Hutson da olmak üzere yabancı oyuncularının tamamıyla yollarını ayıracak.

Efes Pilsen Genel Menajeri Engin Özerhun, yaptığı açıklamada kadroda bulunan yabancı oyuncular Andre Hutson, Scooni Penn, Kenny Gregory, Craig Bradshaw ve Dee Spencer ile yollarını ayıracaklarını söyledi.

Özerhun, antrenör Ergin Ataman ile bugün bir görüşme yaptıklarını ve ardından kulüp başkanı Tuncay Özilhan ile bir araya geldiklerini kaydederek, ''Toplantıda neler yapacağız, elimizde neler, bunları konuştuk. Şu an somut olan, 5 yabancı oyuncu ile yollarımızı ayırdığımız'' dedi.
    -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İlhan ben senin gibi düşünmüyorum.Bana göre Ergin Ataman hoca olarak Oktay'ın bir üst basamağındadır.
      Ben Mahmudi'yi daha çok seviyorum baba O yüzden öyle dedim.
      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Oktay Mahmudi bana göre,Aydın Örs'ün bıraktığı sistemle bir yerlere gelmeyi başardı Efes'te,biraz süre geçtikten sonra da zaten başarısızlıklar geldi ve gitti,yani diyeceğim Oktay Mahmudi'nin başarılı olmasının sebebi Aydın Örs ve onun bıraktığı sistemdi Efes'te.

Aydın Örs'ten sonra en iyi Türk koç benim gözümde Ergin Ataman'dır,takıma geldiği hemen belli olur,yapmak istediklerini kısa sürede parkelere yansıtır.
        Efes'in bu sene Ergin Hoca ile iyi bir ivme yakalayacağını düşünüyorum,zaten telaffuz ettikleri isim onları yukarıya,istedikleri yerlere taşıyacak isimler.Bunlardan bir kaçı benim kulağıma gelen,Lakovic-Kerem Tunçeri-Shumpert başta olmak üzere,daha da var duyduklarım ama en iyilerinin başında bunlar geliyor,Hosley'de var birde.

Yorum

• Efes Hosley'i transfer etti
          01 Haziran 2008 Pazar 10:21
          Efes Pilsen, Karşıyaka'da gösterdiği performansla büyük beğeni toplayan Quinton Hosley ile anlaştı.

Gelecek sezon için bütün yabancıları ile yollarını ayıran Beko Basketbol Ligi takımlarından Efes Pilsen, Karşıyaka'da gösterdiği performansla büyük beğeni toplayan Quinton Hosley ile anlaştı.

Ayrıca lacivert-beyazlı ekibin aynı takımdan Asım Pars'ı da almak istediği ve bu oyuncunun Beşiktaş'ın da gündeminde olduğu öğrenildi
          Sen ağlat biz severiz seni...
          Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
          ts_mania

Yorum

• Ermal Valencia'ya transfer olmus. Dün D Spor haber bültüneninde görmüstüm sanirim.
            Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• bu karşıyakada iyi topçular var..
              efes güzel bir transfer yaptı..
              ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
              ~Twitter ~

Yorum

• yeni gelcek yabancılar efese çok güç katacak artık gerçekten kaliteli yabancılar gerek efese çünkü o eski türk bolluğu yok ne kaya ne ermal ne cenk ne kerem....
                Ey Türk Gençliği!
                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Çok iyi transfer gerçekten.Hosley Efes'te iyi işler yapar.Shumpert'i de alırsa çok iyi olacak.
                  -1461 TRABZON-

Yorum

• Hosley bu sezon Karşıyaka da üst düzey bir performans gösterdi..

Çok iyi bir transfer Efes Pilsen için..

Bunun dışında Özge'nin dediği gibi Shumpert'ta alınırsa süper olur..

Aslında El-Amin Efes'te oynayabilecek düzeyde bir oyuncu neden hiç düşünülmüyor anlamadım..
                    Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                    Real Madrid
                    Manchester United
                    twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Şuan bir programda Ahmet Kandemir'i dinledim,bildiğiniz gibi Karşıyaka'nın teknik direktörüydü ama Mersin'e geçti.Hosley için dediği,bu haberler "kesin" değildir,sadece görüşmüşlerdir şeklindeydi.Çünkü Hosley Nba'e gitmeyi aşırı derecede istiyormuş ve bu şansını kullanacakmış.Yani Efes henüz almadı Hosley'i ama alırsa tabii büyük iş yapmış olur,Hosley kaliteli bir oyuncu.Avrupa arenasını da kaldırabilecek düzeyde kendisi.

Yorum

• Efes Pilsen'den 1 transfer daha
                        06 Haziran 2008 Cuma 14:06
                        Yeni sezona büyük bir kadro değişikliği ile girme hazırlığındaki E. Pilsen, Beşiktaş'ın başarılı ismini renklerine kattı

Beko Basketbol Ligi'nde antrenör Ergin Ataman yönetiminde güçlü bir kadro kurmayı planlayan Efes Pilsen, Beşiktaş Cola Turka'da yıldızı parlayan Sinan Güler ile imza aşamasına geldi.

Efes Pilsen Genel Menajeri Engin Özerhun, siyah-beyazlı takımda başarılı bir sezon geçiren genç oyuncu Sinan Güler ile her konuda anlaştıklarını ve imza aşamasına geldiklerini söyledi.

Özerhun, Pınar Karşıyaka'da forma giyen Quentin Hosley ve NBA'de Milwaukee Bucks'da oynayan Charlie Bell transferlerini yalanlarken, yabancı oyuncu konusunda arayışların sürdüğünü ifade etti
                        Sen ağlat biz severiz seni...
                        Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
                        ts_mania

Yorum

• Charles Smith Efes'e döndü

Efes Pilsen ikinci yabancı oyuncu transferini gerçekleştirdi. Lacivert-beyazlılar, eski oyuncuları Real Madrid'li Charles Smith'i kadrosuna kattı.

Beko Basketbol Ligi'nin güçlü takımlarından Efes Pilsen, ABD'li Charles Smith'i renklerine bağladı.
                          2005-2006 sezonun bir bölümünde de Efes Pilsen'in formasını giyen Smith, son iki sezondur İspanya'nın güçlü takımlarından Real Madrid'de oynuyordu. 2007-2008 sezonunda Avrupa Ligi'nde toplam 20 karşılaşmada forma giyen ABD'li basketbolcu, 10.1 sayı, 3.1 ribaunt ve 1.75 asist ortalamasıyla oynadı.
                          2006-2007 sezonunda Real Madrid ile ULEB Kupası'nı kazanan Smith, kupa finalinde de en değerli oyuncu seçilmişti.
                          Efes Pilsen Genel Menajeri Engin Özerhun, Avrupa Ligi'nin üst düzey skorer oyuncularından birini lacivert-beyazlı takıma kazandırdıklarını ifade ederek, ''Charles Smith Efes Pilsen'de kendisini kanıtlamış bir oyuncu. İki sezon önce de bizde forma giydiği için uyum sorunu yaşamayacaktır. Avrupa Ligi sayı kralı olarak atacağı sayılar ile takımımıza güç katacaktır'' dedi.
                          -1461 TRABZON-

Yorum

• efes pilsen basketbolu bana sevdiren takım
                            SORUN ÇÖZEN BENİM İÇİN YÖNETİCİDİR...
                            SORUN ÇÖZEMEYEN BENİM İÇİN YÖNETİCİ DEĞİLDİR...
                            SORUNA SORUN KATAN BENİM İÇİN TRABZONSPOR'LU DEĞİLDİR...

Yorum

• Geçen sezondenedikleri bir isim Charles Smith.O zaman tutmamıştı.Ben yine çok büyük bir verim alacağımızı sanmıyorum.İnşallah ben yanılırım.Ama hedef küçültülmüş gibi görünüyor.Yakın bir zamanda beşiktaşla birleşirlerse hiç şaşırmayın derim ben.
                              Colmandante

Yorum

• Herkes biriyle birlesiyor.
                                Anlamadim gitti.
                                Efes kalmali, cunku bir marka oldu Avrupa'da.
                                ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X