Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Basketbol Ligleri

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• play off eşleşmeleri sonrası ilk turda pınar karşıyakayı elesek bile feneri geçebileceğimizi malesef zannetmiyorum
    sadist trabzonsporun mazoşist yaptığı taraftarı

Yorum

• Nereden nereye Efes.. Koraç kupalarını kazanırken.. Euroligde yenmediğin takım kalmamışken.. Türkiye'de şampiyonluklara ambargo koymuşken.. Şimdi kaç senedir bir Feneri geçemiyosun..
      Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Efes kazanabileceği maçı kendi elleriyle verdi.Kerem çok kötüydü.11'de 2 attı yanlış hatırlamıyorsam.Attıklarının hiçbiri girmedi.Ermal çok bencil oynadı.Serkan'da çok kötüydü.Yine en iyisi Gregory'di.Bakalım kaç maçtır Fener'i yenemeyen Efes 3. maçta kazanabilcek mi?Gerçi kazansa da şampiyonluk zor.
        -1461 TRABZON-

Yorum

• özge bırak artık şu efesi sana dediğim gibi boş dava efes
          öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
          MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
          BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• Yazıklar olsun Efes'e.9 maçtır yenemiyorsunuz şu Fener'i.Zaten bence bu sene kesin kapatacak basketbol şubesini.Beşiktaş Efes Pilsen olursa hiç şaşırmayın.
            Colmandante

Yorum

• Fenerbahçe 3. maçı da kazanarak Efes Pilsen'i 3-0'la geçti.Ermal iyi oynadı.Maça çok iyi başlamıştı.Solomon ne attıysa girdi.Efes Pilsen'in acilen bir şeyler yapması lazım işi çok zor.
              -1461 TRABZON-

Yorum

• Bizim takımda Hüseyin, Efeste de Mustafa Abiye nasıl katlanılıyor anlamış değilim.
                Bu adamların yaptıgı müsbet birşeyler göremedim bir türlü.
                Bence kadro ya da teknik heyet değil ama, Efes'in bence Engin Özerhun'u değiştirmesi lazım.
                Her yıl değiştirdi takımı. Hiçbir yabancı 2 sezon üstüste oynamadı takımda.
                Pardon Nicolas'ı unuttum, o da bu sezonu tamamlayamadı...
                Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• Efes Trabzona taşınsın daha fazla taraftara oynar...
                  Ey Türk Gençliği!
                  Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• yaklaşık 29372883seneden snra finallere çıkamadık
                    En son Nihal Ayvaz tarafından düzenlendi; 21.05.2008, 00:34.
                    Yeterki ONUR'suz
                    olmasın
                    aŞk
                    !

Yorum

• Devler Hosley için kapışıyor

Beko Basketbol Ligi'nde müthiş bir sezon geçiren ve ligin hem sayı kralı hem de ribaunt krallığını elde eden Pınar Karşıyaka'nın ABD'li forveti Quinton Hosley'nin gelecek sezon İzmir'de kalması pek kolay olmayacak gibi... Sezon ortasında adı TAU Ceramica, Galatasaray Cafe Crown ve Türk Telekom gibi takımlarla anılan Hosley için Efes Pilsen ve Maccabi Tel Aviv'in devrede olduğu konuşuluyor.
                      Efes'in, Hosley'nin yanısıra Beşiktaş Cola Turka ile başarılı bir sezonu geride bırakan ABD'li forvet Preston Shumpert'ı da listesinde bulundurduğu iddia ediliyor.
                      Forvet transferinin yanında gelecek sezon takımı çok iyi bir oyun kurucuya teslim etmek isteyen lacivert beyazlıların bu pozisyon için, AXA Barcelona'nın Sloven yıldızı Jaka Lakovic ile ilgilendiği de gelen duyumlar arasında.
                      Colmandante

Yorum

• ya osman sende mi efes bırakın artık efes kefes işlerini geçen yılki seriden sonra efes bitmiştir bende sizdede bitmesi gerekir diye düşünüyorum. yazık be 10 maç kazanama
                        öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                        MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                        BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• Beko Basketbol Ligi'nde sezonu kupa almadan tamamlayan Efes Pilsen, Beşiktaş ile yollarını ayıran Ergin Ataman'la anlaşmak üzere! Ataman, Efes Pilsenli yöneticilerle görüşmelerini sürdürdüğünü ve imzaya yakın olduğunu söyledi!

Ataman, yaptığı açıklamada, yöneticilerle bu gece bir görüşme daha yapacağını ifade ederek, ''Efes Pilsen öne çıktı. Ufak detaylar var. İmzaya çok yakınız'' dedi.

Tecrübeli antrenör, dün Beşiktaş Cola Turka ile yollarını ayırmıştı.

Efes Pilsen ise sezon bitmeden yabancı çalıştırıcısı David Blatt ile yollarını ayırmış ve sezonu Ekrem Memnun ile tamamlamıştı

ajansspor

Yorum

• Ergin Ataman yuvaya döndü

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Efes Pilsen'de, antrenörlük görevine Ergin Ataman getirildi. Lacivert-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Efes Pilsen'de 1992-1996 yılları arasında yardımcı antrenör, 1999-2001 yılları arasında da antrenör olarak görev yapan Ergin Ataman'ın yeniden takımın başına getirildiği ve 2 yıllık sözleşme imzalandığı kaydedildi. Efes Pilsen Genel Menajeri Engin Özerhun, Ergin Ataman'ın uzun bir aradan sonra yuvasına döndüğünü belirterek, kendisi ile birlikte önemli başarılara imza atacaklarına inandığını söyledi.
                            Ergin Ataman, bu sezon Beşiktaş Cola Turka'nın başında görev yapmıştı.
                            -1461 TRABZON-

Yorum

• Oktay Mahmudi'den sonra gelecek en iyi isimdi bana göre.

Ergin Ataman'ı severim ve hocalık tecrübesini takdir ederim. Beşiktaş Cola Turka'da çok iyi işler çıkartıyordu takımla birlikte. Hem de kısıtlı kadroya rağmen. Rahat çalışma ortamı sağlanırsa özlediğimiz şampiyonluğu 08-09 sezonunda yaşarız. Tüm Efes Pilsen camiâsına hayırlı olsun.
                              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Oktay Mahmudi'den sonra gelecek en iyi isimdi bana göre.

Ergin Ataman'ı severim ve hocalık tecrübesini takdir ederim. Beşiktaş Cola Turka'da çok iyi işler çıkartıyordu takımla birlikte. Hem de kısıtlı kadroya rağmen. Rahat çalışma ortamı sağlanırsa özlediğimiz şampiyonluğu 08-09 sezonunda yaşarız. Tüm Efes Pilsen camiâsına hayırlı olsun.
                                İlhan ben senin gibi düşünmüyorum.Bana göre Ergin Ataman hoca olarak Oktay'ın bir üst basamağındadır.Ettore Messinalar Obradovicler Pini Gersonlardan sonraki sınıfta yer alan bir isimdir bana göre Ergin hoca.Ayrıca büyük bir Efesli olduğunu astronomik Lottomatica teklifini geri çevirerek göstermiştir.Efes'in alabileceği en iyi hocaydı bana göre.İçimdeki Efes Pilsen'in kapanacağı korkusu böylece tamamen ortadan kalktı.Şimdi transferde ne kadar bütçe ayrılacak merak konusu.TBL'den Preston Schumpert ve Quinton Hosley transfer edilirse büyük katkı sağlarlar.Özellikle Preston Schumpert gerçek bir skorer.
                                Colmandante

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X