Vallaha bu sene kupayi kaçirmamaliyiz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türkiye Basketbol Ligleri
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Efes aslinda zor bir fiksturle basladi. Gruptaki en guclu 4 rakibiyle arka arkaya oynuyor. Bu haftaki rakibi bugun sampiyon Maccabi`yi yenen Olympiacos. Efes`in Yunan takimina karsi ozellikle deplasmanda geleneksel bir ustunlugu var. Insallah tarih tekerrur eder. Gecen yilda ayni grupta oldugumuz Olympiacos`u deplasmanda 110-59 yenerek Euroleague tarihinin en farkli deplasman galibiyetini almistik. Istanbul`daki maci da 80-54 kazanmistik.
Olympiacos bu sezon tabi ki cok daha guclu ve ozellikle gecen yilki yenilgiler onlari iyice hirslandiracak. Herseye ragmen Efes kendi oyununu oynayabilirse bu maci kazanir. Bu maci kazanirsa Maccabi`yi de Istanbul`da devirecektir. Boylece zor seriyi 4 galibiyetle kapatip buyuk avantaj saglayacaktir."Better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt. "
Mark Twain
Trabzonspor Ziya Dogan`in korku ve fantazilerine kurban edilmeyecek kadar onemlidir!
Yorum
-
Pire takimi M.Tel Avivi yendigine göre saglam takim..O yüzden geçen sene ki gibi kolay olmayacak maçimiz..Maçin 3 sayi farkla bitmesinin nedeni takimimizdaki oyuncular öyle bir parlayip aniden sönmesi gibi bir sey ile ifade edebiliriz..Bir ara son dakikalarda 10 sayi farki bulduk,ama maç 3 sayi farkla bitti..Bu az sayi farkinin bir baska nedeni de disardan çok 3 lük yememiz oldu..Efes Pilsen ise disardan nedense çok 3'lük atamiyor..Maçta en ilginç olan ise hakemlerin Efes aleyhine çaldiklari hatali yürüme kararlari idi ki Barcada buna benzer pozisyonlar ne yazik ki devam ettirildi.Insallah bu hakem hatalari böyle kritik maçlarda basimizi agirtmaz.
Bir de Barca için bir kaç sey söylemek istiyorum,ben o eski Barca yi sahada göremedim! bu da Bodiroga dan kaynaklansa gerek..
Yorum
-
ben ilk önce dün aksamki maç hakkinda bir seyler söylemek istiyorum.Ilk önce BENZINCI ile saka olmaaaaz[img]smileys/smiley36.gif[/img]J.C.Navorro benzincidir ben bunu yerim dedi ama nafile.Dün aksam tarihi bir ders aldi kendisinden.Bu arada 1 puanla MVPyi kaçirdi sanirim Henry, neyse Oktayinda dedigi gibi önemli olan takim.Ender kendine verilen sanslari kötü degerlendiriyor dün aksam kendisini fazlasiyla andim.Oktay bile ona tahammül edemiyor.Bu arada Popoviç tam uyum saglayamamasina ragmen yaptigi assistler (özellikle uzunlara ikili oyunlarda)ve kritik anlarda attigi üçlüklerle benden yüksek puan aldi.Uzunlarimizin hepsi iyiydi.Yanliz ben burada Oktayi biraz elestirecem, sahada bu kadar kötü bir Granger varken ve karsinda el üstünden üçlük atmayi kendine hobi edinmis, Williams, Basile, Navarro gibi herifler varken.Bu ligin en iyi iki savunmacisini hiç oyuna sokmamani anlayabilmis degilim.Özellikle Alper heralde bu sene lig maçlari dahil hiç oynayamadi.Simdi gelelim pirelerle yapacagimiz maça, Spaulonis...evet bu adi heralde hiç biriniz duymadiniz.Adam sadece bir sut kaçirarak 28 sayi atti ve haftanin MVPsi oldu.Saha içindeki eslesmelerden anlayabildigim kadariyla Parker veya Solo-mon'un tuttugu bu adamin Efese bu kadar sayi atabilecegine ihtimal getiren bu forumda kimse yoktur.Ayrica Efes bu takindan 83 sayi filan da yemez.Maccabi takiminin sistemi (?) her zaman için böyle yenilgilere açiktir.Onlarin takiminda korkulacak tek isim var bizim için o da Tyus Edney, NBA kariyeri olan ve yillarca Bennetton Treviso formasi giyen bu adam oynadigi takima uygun bir sekilde pire gibi onu savunurken oldukça zorlanacagiz.Ama bu maçi kazanacagimiz yer yine Pota alti olacaktir.Prkaçinin Dennis Marconato karsisindaki performansini hatirladikça, vay karsisina çikacak adamin haline diyorum.[img]smileys/smiley17.gif[/img]
Yorum
-
İlk olarak selçukabi tarafından gönderildi
Simdi gelelim pirelerle yapacagimiz maça, Spaulonis...evet bu adi heralde hiç biriniz duymadiniz.Adam sadece bir sut kaçirarak 28 sayi atti ve haftanin MVP`si oldu.
Selcuk burada bir dogrun bir de yanlisin var. Dogrun: Spanoulis sadece bir sut kacirarak 32 puanla bu haftanin MVP`si. Yanlisin: Spanoulis Pire`de degil Panathinaikos`da oynuyor. Dolayisiyla endiselenmeye gerek yok.[img]smileys/smiley2.gif[/img]"Better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt. "
Mark Twain
Trabzonspor Ziya Dogan`in korku ve fantazilerine kurban edilmeyecek kadar onemlidir!
Yorum
-
İlk olarak The Londoner tarafından gönderildi
Simdi gelelim pirelerle yapacagimiz maça, Spaulonis...evet bu adi heralde hiç biriniz duymadiniz.Adam sadece bir sut kaçirarak 28 sayi atti ve haftanin MVP`si oldu.
Selcuk burada bir dogrun bir de yanlisin var. Dogrun: Spanoulis sadece bir sut kacirarak 32 puanla bu haftanin MVP`si. Yanlisin: Spanoulis Pire`de degil Panathinaikos`da oynuyor. Dolayisiyla endiselenmeye gerek yok.[img]smileys/smiley2.gif[/img]
[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]Dün gece pek uyuyamadim da ondan olmustur.[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]Dolayisiyla hala endiselenmiyorum çünkü bu adam zaten bize birsey yapamaz demistim.Hala tek endisem Tyus Edney[img]smileys/smiley2.gif[/img]
Yorum
-
Efes Pilsen gerçekten çok iyi mücadele etti Barcelona'ya karsi.Genelde Ispanyol takimlarina sansi pek tutmazdi ama dün kazanan Efes oldu.Tebrikler...Görmek istemeyenden daha kör kimse yoktur!
Lao Tzu
Kazanamadiginiz GP\'mi var KIMI yazin bir bosluk birakin GP adini yazin 1963\'e yollayin KIMI kazansin!!!
Yorum
-
İlk olarak Kimi tarafından gönderildiEfes Pilsen gerçekten çok iyi mücadele etti Barcelona'ya karsi.Genelde Ispanyol takimlarina sansi pek tutmazdi ama dün kazanan Efes oldu.Tebrikler...
Ispanyol takimlari Efes`in en sevdigi takimlardir. Birazcik Barcelona ters gelirdi, artik onlarda yola gelmeye basladi. Bunun disinda Efes ozellikle son 10-15 yilda her Ispanyol takimini hem de en iyi donemlerinde iceride disarida yenmistir."Better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt. "
Mark Twain
Yorum
-
Prkaçinin Dennis Marconato karsisindaki performansini hatirladikça, vay karsisina çikacak adamin haline diyorum.[img]smileys/smiley17.gif[/img]
Prkacin`le iligi bir onceki sayfadaki gorusumde israrciyim. Insallah ben yanilirim.
Bu arada Fantasy takimlarin nasildi bu hafta?"Better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt. "
Mark Twain
Yorum
-
İlk olarak The Londoner tarafından gönderildi
İlk olarak Kimi tarafından gönderildiEfes Pilsen gerçekten çok iyi mücadele etti Barcelona'ya karsi.Genelde Ispanyol takimlarina sansi pek tutmazdi ama dün kazanan Efes oldu.Tebrikler...
Ispanyol takimlari Efes`in en sevdigi takimlardir. Birazcik Barcelona ters gelirdi, artik onlarda yola gelmeye basladi. Bunun disinda Efes ozellikle son 10-15 yilda her Ispanyol takimini hem de en iyi donemlerinde iceride disarida yenmistir.
Barcelona demek istemistim gözümden kaçmis[img]smileys/smiley2.gif[/img]Görmek istemeyenden daha kör kimse yoktur!
Lao Tzu
Kazanamadiginiz GP\'mi var KIMI yazin bir bosluk birakin GP adini yazin 1963\'e yollayin KIMI kazansin!!!
Yorum
-
Olimpiakos takiminda Zukauskastan sonra Nikos Hatzis de sakatlandi.Efes Pilsen maçinda oynama ihtimali de oldukça düsükmüs.Zat-i sahaneleri geçen sene Top 16da Efesimizin rakibi olan AEK takiminda oynamisti....etkili bir sutör...artik ön alan savunmamizi Tyus Edney üzerine odaklayabiliriz.[img]smileys/smiley4.gif[/img]
Yorum
-
geçen sene ne fark atmistik bunlara yaaa! halbuki yaptin onbes yirmi farki niye 50 sayi farklara çikaripda herifleri eurolig tarihine sokuyorsun! bak simdi direnç gösterecekler yarinki maçta.. hiç gerek yoktu halbukiselçukabi güzel haberler veriyorsun bize ah bide henry domercanti sevebilsen [img]smileys/smiley2.gif[/img]
75 en hizli tur, 68 pole pozisyon, 154 podyum, 91 grand prix zaferi ve 7 dünya sampiyonlugu.. yasayan en büyük efsane MICHAEL SCHUMACHER
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum