Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Basketbol Ligleri

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Cenk Akyol yol ayrımında!

Efes Pilsen'in milli basketbolcusu Cenk Akyol, daha fazla forma şansı bulmak arzusunu gerekçe göstererek kulüp yönetimine başvurdu ve takımdan ayrılmak istediğini belirtti.

16 Kasım 2007, 16:32

Cenk, bugün kulüp yöneticileri ve teknik heyetiyle görüşerek, isteğini iletti ve sözleşmesinin feshedilmesi talebinde bulundu.

Efes Pilsen Genel Menajeri Engin Özerhun ise isteklerinin yerine getirilmesi koşuluyla, Cenk'in kiralık olarak yurt dışına transferine sıcak baktıklarını söyledi.

Bu arada, kendisine ait internet sitesinde bir açıklamada bulunan Cenk Akyol, Efes Pilsen'in ilk takımı, ilk göz ağrısı olduğunu belirterek, ''Ancak daha fazla süre alabileceğim bir takımda oynamak, kendimi daha da geliştirmek istiyorum. Kulübümle görüşerek ayrılmak istediğimi belirttim, onlar da anlayışla karşılayarak kabul ettiler'' dedi.

Cenk, bazı kulüplerle görüşmelerinin sürdüğünü, ciddi teklifler arasında en iyisini seçerek, kariyerine orada devam edeceğini kaydetti.

Bu arada Cenk Akyol'un, uzun zamandır ciddi teklifler yapan Yunanistan'dan bir takıma gidebileceği belirtildi.

Yorum

• Avaraj takımı Beşiktaş'a da yenildiniz ya.. Püfs.
      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• olmuyor ya olmuyor bu sene çok kötü efes tarihinin en kötü sezonu olacak bu sene takım inanılmaz dağınık birbirinden haber yok kimsenin ne savunmada ne hücumda yeterli değiliz aah aah
        7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• Maçtaydım Efes'te hiçbir şey yok.

Yorum

• sabır sabır diyip duruyordum ben ama bakmayın.
            izlediğim maçlarında berbat oynuyor,bugünkü skor felaket.
            dandik takımlara karşı kazanıyor ligde ama asıl rakiplerinden hep fark yiyor.
            yeni koç kendi felsefesini oturtmaya çalışırken bu takım hep böyle rezil oynayacaktır.
            bu seneki beklentilerim euroleague'de ilk gruplardan çıkıp sonrakinde sonuncu olmak ya da gruplardan bile çıkamamak.
            ligde de 4-5 gibi yerlerde bitirmek.bu sene final bile göremeden elenebilirler.seneye de garanti şampiyon olurlar
            HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• Emre Can ne taraftaydın?Efes Pilsen çok kötüydü.Le Mans'ı zor yendi Beşiktaş'ı yenmesini beklememeliydik.Serkan kaç maçtır iyiye gidecek diye bekliyorum ama her geçen maç daha kötü oynuyor.İlk yarı içeriden çok az sayı bulduk.
              -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Emre Can ne taraftaydın?Efes Pilsen çok kötüydü.Le Mans'ı zor yendi Beşiktaş'ı yenmesini beklememeliydik.Serkan kaç maçtır iyiye gidecek diye bekliyorum ama her geçen maç daha kötü oynuyor.İlk yarı içeriden çok az sayı bulduk.
                Lafa gelince Efesliyim ama 2 oyuncu söyle deseler söyleyemem, basketbolu da çok takip etmem.Arkadaş BJK'li onun hatrına oraya girdim.Adamlar gerçekten iyi bağrıyo.

Yorum

• Efes, Rytas maci icin Litvanya`ya geldi. Havaalaninda karsilasik,aksam antrenmanina gittik,fotograf cektirdik vs.Bugun de kulubun getirdigi biletleri,kaskollari,bayraklari aldik. Aksam mactayiz.Acikcasi umudum yok ,bana gore rytas yener ama yinede mac oynanmadan kazanilmaz.
                  Haydi Efes Pilsen!!

Yorum

• İlk olarak TheRapZoNe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Efes, Rytas maci icin Litvanya`ya geldi. Havaalaninda karsilasik,aksam antrenmanina gittik,fotograf cektirdik vs.Bugun de kulubun getirdigi biletleri,kaskollari,bayraklari aldik. Aksam mactayiz.Acikcasi umudum yok ,bana gore rytas yener ama yinede mac oynanmadan kazanilmaz.
                    Haydi Efes Pilsen!!
                    Hani Fotoğraflar ?

Yorum

• Efes Pilsen için zor maç.Le Mans'ı zor yendi Beşiktaş'tan fark yedi.Nicholas formunda olursa ve birkaç kişi de yardım ederse Efes maçı alır aksi halde çok zor.Milli maç olduğundan Efes maçını izleyemeyeceğim ama umarım zevkli bir maç olur ve izleyenler sıkılmaz.
                      -1461 TRABZON-

Yorum

• çok zoR maç olacak.

(UEFA)

Yorum

• EFES GÜCÜNÜ GÖSTERDİ!

Efes Pilsen, EuroLeague B Grubu'ndaki 5. maçında Lietuvos Rytas'a konuk oldu. Grupta lider durumda bulunan güçlü rakibi karşısında çok iyi bir performans sergileyen temsilcimiz, salondan 77-70 galip ayrılarak, gruptaki 3. galibiyetini alırken, rakibinin namağlup unvanı da son vermiş oldu!

LIETUVOS RYTAS: 70 - EFES PİLSEN: 77

SALON: Siemens Arena

HAKEMLER: Luigi Manonica (İtalya), Milijove Jovcic (Sırbistan), Dani Hierrezuelo (İspanya)

LIETUVOS RYTAS (70): Andrius Slezas 3 (1 ribaund, 1 asist), M. Lukauskis (2 ribaund), Hollis Price 25 (2 ribaund, 2 asist), J. Batista 1 (1 ribaund), Marijonas Petravicius 12 (13 ribaund), Arturas Jomantas 5 (6 ribaund, 2 top çalma), Darrel Mitchell, M. Gecevicius 3 (1 top çalma), Chuck Eidson 9 (2 ribaund), Matt Nielsen 12 (2 ribaund)

EFES PİLSEN (77): Drew Nicholas 19 (4 ribaund, 3 asist, 2 top çalma), Sconnie Penn 5 (1 ribaund, 2 asist), Loren Woods 4 (3 ribaund), Kenny Gregory 12 (3 ribaund, 1 asist), Mustafa Abi, Kerem Gönlüm 4 (8 ribaund, 2 top çalma), Serkan Erdoğan 7, Ermal Kurtoğlu 15 (1 ribaund, 1 asist), Ender Arslan, Andre Hutson 11 (9 ribaund, 1 asist, 1 top çalma)

1.PERİYOT: 10-13
                          2.PERİYOT: 19-20
                          3.PERİYOT: 18-16
                          4.PERİYOT: 23-28

Geride kalan 4 haftada yenilmeyen Lietuvos Rytas’a ilk yenilgisini tattıran Efes Pilsen’de Drew Nicholas 19 sayı, Ermal Kurtoğlu 15 sayı, Kenny Gregory 12 ve Andre Hutson ise 11 sayı, 9 ribaund ile mücadele etti.

Bitime 39 saniye kala kullandığı üçlük sırasında rakip oyuncunun ayağına basarak sağ ayak bileğinden sakatlanan Drew Nicholas takımının en skorer oyuncusu olurken 19 sayı, 4 ribaund ve 3 asistlik performansı ile galibiyette önemli rol oynadı.

Mücadeleye Matt Nielsen’in serbest atış çizgisinden bulduğu sayılarla başlayan Lietuvos Rytas karşısında Serkan Erdoğan ile basket bulan Efes Pilsen 2-2 eşitliği yakaladı. Hollis Price, Matt Nielsen ve Marijonas Petravicius ile üst üstte basketler bulan Litvanya ekibi farkı 6 sayıya çıkardı (8-2). Ancak David Blatt’ın aldığı mola sonrasında toparlanan Efes Pilsen boyalı alanda Ermal Kurtoğlu ve Kenny Gregory ikilisi ile 6-0’lk seri yakaladı ve skoru 8-8’e getirdi. Matt Nielsen’in serbest atış çizgisinden bulduğu sayıya Ermal Kurtoğlu ve Drew Nicholas ile karşılık veren Efes Pilsen ilk periyodu 10-13 önde tamamladı.

İkinci periyoda Loren Woods’un basketi ile başlayan Efes Pilsen 12. dakikayı 10-15 önde girdi. Etkili savunması ile ev sahibi ekibe sayı şansı vermeyen Efes Pilsen, Drew Nicholas, Loren Woods ve Kenny Gregory ile üst üste sayılar üreterek serisini 7-0’a çıkardı ve skoru da 14. dakikada 10-20’ye getirdi. İlk 3.5 dakikada sayı üretemeyen Lietuvos Rytas, Matt Nielsen ile basket buldu. Ancak iyi oyununu sürdüren lacivert beyazlılar, Drew Nicholas, Andre Hutson ve Serkan Erdoğan ile basketler bularak ilk yarının son 3 dakikasına 19-31 önde girdi. Ancak son 3 dakikada bocalayan Efes Pilsen karşısında Marijonas Pertavicius, Hollis Price, Matt Nielsen ve Martynas Gecevicius ile 10-0’lık seri yakalayan ev sahibi ekip farkı da eritti. Ancak Efes Pilsen ilk yarıyı 29-33 önde tamamladı.

İkinci yarıya Arturas Jomantas’ın basketi ile başlayan Lietuvos Rytas, Marijonas Petravicius’un serbest atış çizgisinden bulduğu sayılarla 33-33 eşitliği yakaladı. Etkili oyununu sürdüren Litvanya temsilcisi Hollis Price’ın basketi ile öne geçerken, Marijonas Petravicius ile boyalı alanda sayılar üretti. 3 dakikalık sürede 8-0’lık seri yakalayan ev sahibi ekip skoru da 37-33’e getirdi. İlk sayılarını Ermal Kurtoğlu ile bulan Efes Pilsen, aynı oyuncunun bulduğu üçlükle 25. dakikaya 38-38 eşitlikle girdi. Boyalı alanda Marijonas Petravicius ile etkili olan Lietuvos Rytas 26. dakikaya 41-38’lik skorla girdi. Ancak Kerem Gönlüm, Andre Hutson ve Drew Nicholas ile rakibine karşılık veren Efes Pilsen tekrar üstünlüğü ele geçirerek son periyoda 47-49 önde girdi.

Final periyoduna Andre Hutson’un serbest atış çizgisinden bulduğu sayı ile başlayan Efes Pilsen, Chuck Eidson’un basketine Kenny Gregory’nin üçlüğü ile karşılık verdi (49-53). Chuck Eidson ile üst üste basketler bulan Lietuvos Rytas ise oyundan kopmadı ve 34. dakikaya girilirken farkı 1 sayıya indirdi (54-55). Ev sahibi ekip Andrius Slezas’ın basketi ile öne geçse de, Drew Nicholas ve Kenny Gregory ikilisi ile basketler bulan Efes Pilsen son 4 dakikaya 57-62 önde girdi. Hollis Price’in basketine Ermal Kurtoğlu’nun el üstünden attığı üçlükle karşılık veren Efes Pilsen 37. dakikada skoru 59-65’e getirdi. Arturas Jomantas’ın basketine Drew Nicholas’ın serbest atış çizgisinden ürettiği sayılarla karşılık veren Efes Pilsen normal sürenin son 2 dakikasına 61-68 önde girdi. Hollis Price’in üçlüklerine Kenny Gregory’nin turnikesi, Sconnie Penn ve Serkan Erdoğan’ın serbest atış çizgisinden bulduğu sayılarla karşılık veren Efes Pilsen üstünlüğünü koruyarak mücadeleden 70-77 galip ayrıldı.
                          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• bravoo efesssssss işte bu yaaaaaaa süpersinn
                            son çeyrek fobisini üstümüzden atmamız ii oldu
                            En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 21.11.2007, 23:15.
                            Ey Türk Gençliği!
                            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Maçı izlemedim ama maçtan öncede dediğim gibi Nicholas iyi oynamış galiba.Ermal,Serkan ve Hutson'da yardımcı olunca Efes maçı almış.Tebrikler Efes.Umarım lig maçlarında da iyi oynar kazanırsın.
                              -1461 TRABZON-

Yorum

• valla ilginç beklemediğim bir galibiyet oldu.hiç kopmadılar.ara ara izledim ben de
                                HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X