Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Basketbol Ligleri

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak corleone tarafından gönderildi
    benettonun yenilmesi iyi mi oldu kötü mü oldu bir türlü karar veremedim ama herlade iyi olmustur bi de istanbuldaki benetton maçina bmn camiasi olarak beraber gitsek diyorum acaba nasil olur?

ya söyle polarli bir 20 kisilik grup fena olmazdi yani.Bu arada bu turdan sonraki play-off maçina gelme niyetim var.Muhtemelen biri hafta sonu olacaktir.Söyle iyi bir organizasyon yapalim[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

İlk olarak selçukabi tarafından gönderildi

benettonun yenilmesi iyi mi oldu kötü mü oldu bir türlü karar veremedim ama herlade iyi olmustur bi de istanbuldaki benetton maçina bmn camiasi olarak beraber gitsek diyorum acaba nasil olur?

ya söyle polarli bir 20 kisilik grup fena olmazdi yani.Bu arada bu turdan sonraki play-off maçina gelme niyetim var.Muhtemelen biri hafta sonu olacaktir.Söyle iyi bir organizasyon yapalim[img]smileys/smiley2.gif[/img]

gerçekten herkes forma ve polarlari giyerse önümüzde ilk oynanacak olan efes maçina beraber gitsek böylelikler efes pilseni de sahiplenmis oluruz ne de olsa eziklerin üçünün de takimi var [img]smileys/smiley2.gif[/img]bu konuda bi baslik bile açabiliriz

bu yaziyi okuyan ve bidahaki efes maçina gelebilecek olanlar lütfen yazsinlar
      bir lafa bakarım laf mı diye,
      bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...

Yorum

Evet eskiden beri hayalimdir.Trabzonspor taraftarlarinin Efes'i sahiplenmesi.Maalesef insanimiz basketbola çok ilgi duyamiyor.ama biz burada en azindan avrupa kupasi maçlari için bir organizasyon yapabilirsek harika olur.

Yorum

İlk olarak selçukabi tarafından gönderildi
          Evet eskiden beri hayalimdir.Trabzonspor taraftarlarinin Efes'i sahiplenmesi.Maalesef insanimiz basketbola çok ilgi duyamiyor.ama biz burada en azindan avrupa kupasi maçlari için bir organizasyon yapabilirsek harika olur.

Selcukcugum, 25 yillik Trabzonsporlulugumuzun yaninda 15 yillik da Efesliligimiz var.[img]smileys/smiley1.gif[/img]Efes`in bizleri cezbeden ozel taraflari var demek ki... Mesela Korac kupasinin kazanildigi yil Naumoski, Ufuk Sarica ve Conrad McRae`in muhtesem performanslari unutulur mu? Stefanol Milano ile yapilan final macinin rovansini universite kantininde hinca hinc izlemistik (Efes kendi taraftarini boyle basarilarla bileginin hakkiyla olusturdu) Kupayi Milano`da almanin zevki bir baska olmustu. Ama o yil benim en buyuk zevk aldigim mac Efes`in kupanin favorisi TeamSystem Bologna`ya karsi yari finalin ilk ayaginda Istanbul`da 102-78 kazandigi macti. Ufuk devlesmis, dokuz tane ucluk sokarak 34 (ya da 37)sayi atmisti. McRae`in bloklari da hala hafizamda! Naumoski de takimi mukemmel yonetmisti (bu arada hala onun kalitesinde bir oyun kurucu guard Turkiye`ye gelmedi).

Yukaridaki mesajinda degindigin nokta cok onemli. Domercant`in 6 ribaundu, Prkacin`in 5 asisticok sey ifade ediyor. Bu, takim olma ve sorumlulugu paylasma anlayisinin Efes`te nasil gelistigini ve oyunculari da bireysel olarak nasil gelistirdigini cok iyi gosteriyor. Ne dersin, bu sistemle Efes triple-double yapan oyuncu cikarabilir mi? Sence ilktriple-double kimden gelir?[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Son olarak, dedigin gibi Efes AEK`yi yenerse %75 grup birincisi olur.
          "Better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt. "
          Mark Twain

Trabzonspor Ziya Dogan`in korku ve fantazilerine kurban edilmeyecek kadar onemlidir!

Yorum

Asama triple-double'a dogru gidiyor[img]smileys/smiley17.gif[/img]Ama savunma direncini direkt gösteren bir istatistik yok.Zaten istatistiklerde hiçbir oyuncunun sivrilmemesi ve takim olarak alinan galibiyet yüzdesi de gösteriyorki alkislar Oktay MAHMUDI'ye [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

AEK son saniye 3'lügü ile bizi 70-69 yendi.Deplasmanda maç kazanacaksan 69 sayi yetmez kardesim.maçi izliyemedim ama internetten istatistikleri canli takip ettim.kecman-mustafa abi-alper hemen hemen hiç skora katki vermiyorlar kardesim böyle olurmu ya hep de içerden oynayamazsin ki.ender-domercant-soloman üçlüsünden biri durdumu ziciyoruz.bence final4 sansimiz zora girdi.Benetton'u haftaya mutlaka yenmemiz lazim.Mutlaka son maçta AEK ile içerde grup birinciligi maçina çikmaliyiz aksi halde Final4 yine hayal olur.

Yorum

oooof of nedir bu son saniye üçlüklerinden çektigimiz bi kere de biz son saniye üçlügüyle kazanalim da gözlerim açik gitmeyeyim... bu arada haftaya benetton maçina gidecekler bekliyoruz hala ses yok ...

Yorum

Hakikaten yazik oldu.

Yorum

oooof of nedir bu son saniye üçlüklerinden çektigimiz bi kere de biz son saniye üçlügüyle kazanalim da gözlerim açik gitmeyeyim... bu arada haftaya benetton maçina gidecekler bekliyoruz hala ses yok ...

trabzon insani maalesef basketbola duyarsiz, yillar önce istanbul'da trabzon ögrenci yurdunda çogu kisiye basketbolu sevdirmistim ve 10-15 kisilik gruplarla abdi ipekçiye giderdik.Çok da eglenceli olurdu.yapilan yatirimlar az olunca basketbola ilginin artmasini beklemek heralde mantiksiz olur.küçük bir örnek verirsek ülker'in grbunda yer alan ve 4.torbadan kuraya giren Montepaschi Siena takiminin kadrosuna söyle bir bakarsaniz tahmini bütçesinin Ülker ve Efesin 3-4 kati oldugunu söyleyebilirim.En azindan onlarda bizim gibi beceriksizler üçgeni yok (mustafaabi-alper-kecman)[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

• katiliyorum bir naumoskili yillari düsünüyorum bir david riversli tofasin lige getirdigi heyecani marcus brown'in inanilmaz sayilarinin verdigi ateslemeyi ama maalesef simdi bu yildizlar yok pahasina gittiler salonlarin hali de ortada aslinda efes ve ülker gibi marka takimlarin yapabilecekleri en iyi reklam böyle yildiz oyunculari alip vitrine çikmasidir ama basketbolu kimse umursamiyor artik...

Yorum

• Yani isin garip tarafi o zor pozisyonda nasil o üçlügü yiyorlar! Zaten bende maça tam o sirada geldim,sag olsun gazeteler saat 21:00 da baslayacagini yazmislar bende kendimi o saate göre ayarladim! Tam tv yi açtim Aek'nin üçlügü ile karsilastim sonrasi zaten hem maçi izleyememenin verdigi sok hemde son salise üçlügü soku üst üste geldi! Bir daha bu gazetelerin tv eklerine inanirsam ne oliyim.[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

• Efes Pilsen`in temel sorunlarindan birisi de farki 10 sayilar civarina cikardiklari zaman rehavet yasamalari. (Benzer sorun Trabzonspor`da da var[img]smileys/smiley5.gif[/img]. 2-0`dan sonra takim kontagi kapatiyor, sonra da buyuk fark olacak maclarda ecel terleri dokuyoruz). AEK macinda da Efes oyunun degisik bolumlerinde farki 10-13 sayilara cikarmasina ragmen bu fark cok hizli sekilde eridi. Bu durum bir FINAL FOUR adayina yakismiyor. Bu tur ust duzey maclarda takim ve oyun disiplini 40 dakika devam etmedigi muddetce surprizlere hazir olmak lazim.

Son saniye uclugune gelince, Efes burada hic risk almadan rakip oyunu baslatmadan faul yapmaliydi. Mac en kotu ihtimalle uzatmaya giderdi. Bu taktik hatayi da gozden kacirmayalim. Son saniyetaktik hatasiningecen yil FINAL FOUR`a mal oldugunu ne cabuk unutuyoruz.

Macin kilit istatistiklerine gelince:
                          <UL>
                          <LI>Gecen hafta 49 sayi atarakmaci koparan 4 uzun (Prkacin, Ermal, Kaya, Nikolic)bu hafta toplamda sadece 29 sayi ve 16 ribaundla maglubiyetin mimari oldular. Ben iddiami tekrarliyorum: Bu dortlunun 40+ sayi attigi maclari rakip kim olursa olsun Efes kazanir.
                          <LI>Koca takim tum maci sadece 4 (evet dort) asistle tamamladi. Bu sartlarda Efes`in maci kazanmasi zaten buyuk olay olacakti. Asist sayisinin bu kadar dusuk olmasinin sebebi, AEK`in Efes`in uzunlari uzerinden yuruttugu hucumplanini cozmesi ve bu oyunculari cok iyi savunmasiydi.
                          <LI>Sadece 7 top calinirken, 14 top kaybi yapildi. Bu top kayiplari da AEK adina (ozellikle kritik anlarda) fast-break`lere donustu.
                          <LI>Solomon sadece 6 sayi atabilirken, 3 top kaybi yapti. Efes`in daha istikrarli bir lidere ihtiyaci var. Insan Naumoski`yi hatirlamadan edemiyor.
                          <LI>Efes sadece 5 hucum ribaundu alabildi. Efes, hucum ribaundlarinda bu sezon itibariyle Euroleague`in en kotu ikinci takimi. Bu sorun Efes`in basini daha cok agritacak gibi.</LI>[/list]

Ozetle, Efes maci kazanmis olsaydi belki de yukaridaki eksikler Benetton maci oncesi goz ardi edilecekti. Uyari bence zamaninda geldi. Efes gerekli dersleri alabilirse bence hala bu grubun favorisidir. Karsi grupta ise enteresan seyler oluyor. Belalimiz Climamio Bologna buyuk ihtimalle grubunda ilk ikinin disinda kalabilir. Tau ve Panathinaikos cok basarililar cunku...

Edited by: The Londoner
                          "Better to keep your mouth shut and appear stupid than to open it and remove all doubt. "
                          Mark Twain

Trabzonspor Ziya Dogan`in korku ve fantazilerine kurban edilmeyecek kadar onemlidir!

Yorum

• alakasi yok ama, az önce tuborg feneri ezdi... :-) hakan köseoglu müthisdi, dacka'dan beri takip ediyorum....[img]smileys/smiley32.gif[/img]
                            *
                            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• The Londoner
                              Bilgileri için tesekkürler maçi izlememe ragmen bayagi aydinlattin beni.Tesekkürler.

Yorum

• yarin efes benetton maçi bütün efes taraftarlarini salona bekliyoruz istanbul üniversitesinde okuyanlariçin maç bileti ulasim bedava...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X