Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Şubesine Sahip Çıkalım

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Öğrendiğime göre, Wright'la ilgili sorun yok, diğer oyuncuların alacakları varmış.

Bu arada yönetim saçmalamaya devam ediyor. Şimdi Rasic'i kalmaya ikna etmeye çalışıyorlarmış.

Rytas sitesindeki Rasic haberleri için: http://bc.lrytas.lt/index.php?option...mid=11&lang=en

(Bunun İngilizce versiyonu yok) http://bc.lrytas.lt/index.php?option...mid=11&lang=en

Bu arada gelecek yıl planlaması yapılmış geçen günkü toplantıda.

"ALEKSANDAR RASIC, member of Serbian national team, signed contract with BC Lietuvos Rytas till the end of 2011/2012."

(Menajerinden)

Bizimkiler de Rasic'i ikna etmeye çalışsınlar, adam gitti!
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• "Trabzonspor’un ana sponsoru olan Medical Park Sistemi kontrolü altına alarak, Basketbol Kulübü’nün mevcut oyuncularına olan sezon sonuna kadarki tüm alacaklarını ve eski oyuncularımız dahil geçen yıldan beri olan yaklaşık 3,8 milyon liralık borcun/ödemenin tamamını üstlendiği gibi, önümüzdeki sezondan itibaren basketbola yaptığı yatırımın vitesini arttırarak öncelikle Banvit tarzı, sonrasında ise şampiyonluğa oynayacak bir yapılanmaya gitme kararı aldı."

MP Trabzonspor’da uzun süredir devam eden ve son bir haftadır oyuncuların yaptıkları idmana çıkmama boykotuyla doruğa çıkarak takımı dağılmanın eşiğine getiren maddi kriz, yapılan yoğun görüşme trafiği sonucu Medical Park’ın devreye girmesiyle sona erdi.

Olmuşla ölmüşe çare yok ama insan sormadan edemiyor: Bu kadar borç bir günde olmadığına göre aklınız başınıza şimdi mi geldi? Bu görüşmeler, toplantılar daha önce yapılsa, tedbirler daha erken alınsa, tüm bu olumsuzluklar dışarıya yansımasa daha güzel olmaz mıydı?

SİSTEMSİZLİK! Başka bir şey değil...
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

"Trabzonspor’un ana sponsoru olan Medical Park Sistemi kontrolü altına alarak, Basketbol Kulübü’nün mevcut oyuncularına olan sezon sonuna kadarki tüm alacaklarını ve eski oyuncularımız dahil geçen yıldan beri olan yaklaşık 3,8 milyon liralık borcun/ödemenin tamamını üstlendiği gibi, önümüzdeki sezondan itibaren basketbola yaptığı yatırımın vitesini arttırarak öncelikle Banvit tarzı, sonrasında ise şampiyonluğa oynayacak bir yapılanmaya gitme kararı aldı."

MP Trabzonspor’da uzun süredir devam eden ve son bir haftadır oyuncuların yaptıkları idmana çıkmama boykotuyla doruğa çıkarak takımı dağılmanın eşiğine getiren maddi kriz, yapılan yoğun görüşme trafiği sonucu Medical Park’ın devreye girmesiyle sona erdi.

Olmuşla ölmüşe çare yok ama insan sormadan edemiyor: Bu kadar borç bir günde olmadığına göre aklınız başınıza şimdi mi geldi? Bu görüşmeler, toplantılar daha önce yapılsa, tedbirler daha erken alınsa, tüm bu olumsuzluklar dışarıya yansımasa daha güzel olmaz mıydı?

SİSTEMSİZLİK! Başka bir şey değil...
        Bunları en baştan yapmak zor muydu.

Onu anlayamadım ben ,
        Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Saner Ayar devre dışı kalmış görünüyor, kendisine emeklerinden dolayı teşkkür ederiz....bir de seneye umarım sakota transfer işini Doğan Hakyemeze bırakmaz ...

Yorum

• Diyecek söz bulamıyorum.

Seneye, yeni salonumuzda, herşey bambaşka olur inşallah...

Yorum

• Şeffaf olsunlar arkadaş, sponsorlardan şu kadar para alıyoruz, oyunculara şu kadar para veriyoruz desinler lütfen, lafla peynir gemisi yürümez, Saner Ayar'ın bu takımda çok ama çok emeği var, yönetim falan hikaye, bazı şeyleri hep tek yapmaya çalıştı.Basketbol takımı Trabzonspor'un bünyesine katılsa bile Saner Ayar'ın takım ile ilişkili olması lazım.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şeffaf olsunlar arkadaş, sponsorlardan şu kadar para alıyoruz, oyunculara şu kadar para veriyoruz desinler lütfen, lafla peynir gemisi yürümez, Saner Ayar'ın bu takımda çok ama çok emeği var, yönetim falan hikaye, bazı şeyleri hep tek yapmaya çalıştı.Basketbol takımı Trabzonspor'un bünyesine katılsa bile Saner Ayar'ın takım ile ilişkili olması lazım.
                sorun da orda zaten Murat, bazı şeyleri tek başına yapmaya çalışmamalıydı...yönetimi kendi seçmişti zaten...

Yorum

• Cengiz abi gerçekçi olalım Saner Ayar olmasaydı bizim takım muhtemelen hala bölgesel ligden ikinci lige çıkmak için mücadele ediyor olurduk, Saner Ayar olmazsa da muhtemelen düşmemek için mücadele edeceğiz.Şimdi gelelim bu 3.8 milyon liralık borç meselesine, bu borcu güya Medical Park üstlenmiş, açıkçası inanıdırıcı bulmadım, zira yönetim kurlumuzda bulunan Muharrem Usta hem Trabzonlu hem de Medical Park hastanelerinin yönetim kurulu başkanı, Muharrem beyin bu borçtan hiç mi haberi yoktu Allah aşkına, bu sorun gün yüzüne çıkıp elalemin maskarası olunca mı akılları başlarına geldi.Ben bundan zerre kadar bir şey anladıysam ne olayım, anlayan varsa bana da anlatsın.

Eski oyunculaırımızın borçlarını da üstlenmiş Medical Park, birkaç gün sonra eski basketbolcularımızla iletişime geçeceğim, bakalım söz verdikleri gibi onlarla da iletişime geçip borçlarını ödeyecekler mi, gelişmeleri burdan paylaşırım.

Yorum

• Bir teklif, üzerine düşünelim:

"...Değişim zamanı gelmiştir. Şimdilik aşıldığı söylenen krizin ileride hortlamaması için kalıcı tedbirler alınmalıdır. İlk olarak, iki başlılık sona ermeli, kulüp içinde kulüp olma garipliği son bulmalıdır. Yani yuva, çatı… vs. ne derseniz deyin ayrı bir basketbol takımı değil Trabzon”SPOR” Kulübü’ne ait basketbol şubesi oluşturulmalıdır.

İşte bu şube, yönetim kurulunda yer alan bir idareci tarafından temsil edilmelidir. Fakat basketbolu bilen bir profesyonel tarafından sportif işleri yürütülmelidir. Bu şubenin sponsorluk ve diğer gelirleri basketbola aktarılmalı, basketbol için harcanmalı."
                    En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 02.04.2011, 12:39.

Yorum

• Oğuz güzelce anlatmış bu işin nasıl çözümleneceğini, bu işin tek çaresi budur.Bir de unutmadan Sadri Şener'in de para bulsam futbolcu alırım mantalitesinden kurtulması lazım.Trabzon için spor şehri diyor bazı renktaşlarımız ama alakası bile yok bence, kocaman Trabzonspor kulübü her sene bir iki fiyasko transfere 2-3 milyon euro harcayabiliyor ama basketbol takımına 2-3 milyon lirayı veremiyor, sonra da Trabzon spor şehridir diyoruz, güldürmeyin beni.

Yorum

• Sadri Şener geçen haftalarda ekonomik açıdan iyi durumdayız demişti.Koskoca Trabzonspor kulübü olarak bu sıkıntıları yaşıyorsak gerçekten çok yazık.Futbolda o kadar para kazanılıyor bu paralarla geçici olarak basketbol kulübü de beslenemez mi?Daha sonra başarılar geldikçe basketbol kulübü de illaki kara geçicektir.

Yorum

Bir teklif, üzerine düşünelim:

"...Değişim zamanı gelmiştir. Şimdilik aşıldığı söylenen krizin ileride hortlamaması için kalıcı tedbirler alınmalıdır. İlk olarak, iki başlılık sona ermeli, kulüp içinde kulüp olma garipliği son bulmalıdır. Yani yuva, çatı… vs. ne derseniz deyin ayrı bir basketbol takımı değil Trabzon”SPOR” Kulübü’ne ait basketbol şubesi oluşturulmalıdır.

İşte bu şube, yönetim kurulunda yer alan bir idareci tarafından temsil edilmelidir. Fakat basketbolu bilen bir profesyonel tarafından sportif işleri yürütülmelidir. Bu şubenin sponsorluk ve diğer gelirleri basketbola aktarılmalı, basketbol için harcanmalı."
                          Katılıyorum kulüp bünyesine geçmeli fakat bizim başkan bu konuda görüş belirtse de gideri olan bu işleme sıcak bakar mı?

Bir de haberde şuna dikkat edin:

"Trabzonspor’un ana sponsoru olan Medical Park Sistemi kontrolü altına alarak"

Ne demek sistemi kontrolü altına alarak? Bu cümle açıklığa kavuşturulmalı

En son da bu kadar borç nasıl yapıldı kulüp ödeyemeyecek duruma geldi onun açıklamasını yönetenlerden almak isterdim
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Katılıyorum kulüp bünyesine geçmeli fakat bizim başkan bu konuda görüş belirtse de gideri olan bu işleme sıcak bakar mı?

Bir de haberde şuna dikkat edin:

"Trabzonspor’un ana sponsoru olan Medical Park Sistemi kontrolü altına alarak"

Ne demek sistemi kontrolü altına alarak? Bu cümle açıklığa kavuşturulmalı

En son da bu kadar borç nasıl yapıldı kulüp ödeyemeyecek duruma geldi onun açıklamasını yönetenlerden almak isterdim
                            Mevcut yönetime baktığımızda taşın altına elini koyan Saner Ayar vardı. Maddi yük ise Medical Park'da yani başkan yardımcısı Sayın Usta'da idi.

Şimdi adamlar diyor ki:"Artık vereceğimiz parayı harcarken bana izah edeceksiniz"

Değişen bir şey yok kısacası.

*

Bir de takıldığım bir konu var. Bizim idarecilerimizin basketbolu bilmediklerinin de kanıtıdır bu (tıpkı son dönem Efes'indeki Özerhun mantalitesi gibi).

Demişler ki; "seneye bütçe artıracağız".

Herhalde şöyle sanıyorlar: "Daha fazla para harcarsak play-of yaparız".

Sen önce kıt kaynaklarını etkin kullan nasıl mı?

1) Hazır borçlarını ödeyecek kaynak sağlamışsın, ne yap et, seneye sıfır borçla gir (vadelendirilmişler de dahil, özellikle personele olanlar).

2) Dünyaya bak, Avrupa'ya bak. Bilmiyorsan bilenden sor, öğren. Duymadıysan aç kulağını, dinle. Sakota'ya sor, anlatsın. Zeleznik, Partizan, Kızılyıldız, Zadar, Zagrebler... vs., Fransız takımları ne kadar bütçeyle neleri başarıyorlar? Erman Kunter bir telefon uzakta...

3) Avrupa'nın en tanınmış gardlarından birini getirdin. Bütçe artırmak demek senin için daha meşhurunu getirmek demek. Heyecanlandım; Rubio mu geliyor yoksa(!)

4) 3,5 Milyon dolara Euroleagu dörtlü finali oynayan Partizan'ın sistemini öğrenmek için Rasic'e sordular mı acaba? Altyapı nedir?

5) Yine 2 sayı 0 ribaund yapacak oyunculara kimse teklifte bulunmazken 300 bin mi verilecek?

6) Ve sonra kasım ayı gelince maaşlar mı birikecek?

**

"Medical Park sistemi kontrol edecek..."

Son zamanda yazdığım yorumlarda üzerinde durduğum kavram "sistem(sizlik)" idi. Hayret, sistem varmış. Demek biz görememişiz, pardon...

NOT: #Travelair#, yorumumun ikinci kısmında, ikinci tekil emir kipi ağırlıklı. Ama size karşı "oku, sor..." vs. demedim. Yanlış anlamazsınız umarım.

Yorum

• Sadri başkan basket maçındaydı bu arada onu da yazayım.

Yorum

Bir teklif, üzerine düşünelim:

Trabzonspor, basketbol için bir şey yapmak istiyorsa, önce yukarıdakini yapmalıdır.

Bu adım atılmadan yapılacak her hamle güdük kalacaktır. Daha önceki dönemlerde öngördüğümüz gibi kemik sorunların sonu gelmeyecektir.

O nedenle, bir tüzük değişikliği mi gerekir, devir mi olur hukuki detaylarını bilemiyorum. Ancak şu anki görünüm başlı başına sorundur.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X