Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Şubesine Sahip Çıkalım

Daraltma
X

• Basketbol Şubesine Sahip Çıkalım

Değerli Trabzonsporlular,

Başkanımız Sayın Sadri Şener'in son günlerde çeşitli basın-yayın organlarındaki mesajlarını ilgiyle izliyor, dinliyor, okuyoruz. Kongre öncesinde, futbol takımımızın sergilediği başarılı performansında etkisiyle her şey yolunda görünüyor. Seçime de rakipsiz gireceği gözlenen sayın Sadri Şener'den, Trabzonspor camiası için küçük, basketbol şubesi için büyük bir yardım talebinde bulunmak istiyorum -bir taraftar olarak-.

Sayın Saner Ayar ve bir grup fedakar insanın çabasıyla kurulan, sponsor destekleriyle ayakta kalmaya çalışan basketbol şubemizin başta eski oyuncuları, hocası ve mevcut oyuncularına borçlu olduğunu duyuyoruz (asparagas değil, bilgi). Büyük Trabzonspor'un adını taşıyan, Avrupa'nın sayılı liglerinden Beko Basketobol Ligi'nde mücadele eden MP Trabzonspor takımı bu hafta yaşadığı baş antrenör değişikliğiyle yeni bir döneme başlıyor. Bizlerin dileği, saha dışı problemlerden arınmış, parkede ise TRABZONSPOR adına layık mücadele eden bir takım seyretmek. Fakat kabul etmeliyiz ki, ücretlerini alamayan profesyonellerin performanslarında azalmalar olur.

Geçtiğimiz hafta Sayın Sadri Şener'in basına yansıyan bir demecinde "basketbolcular gelip benden para istiyor. Sene sonunda onları bünyemize katıp, bütçelerini azaltacağız" diyordu. Sayın başkana şunu belirtmek isterim ki, "yarın geç olabilir. Gelin, camiamızın birlik olduğu şu günlerde basketbol takımına sahip çıkın." Sayın Başkanımızın demeçlerinden anlaşıldığına göre, kasamıza futbol takımımızın ligdeki bir galibiyetinin karşılığında federasyondan-yayın gelirlerinden 750 bin TL civarında para giriyor. Basketbol takımımızın yıllık bütçesi ise 3,5 - 4 milyon TL.

Kısacası futbol takımının tek bir galibiyetiyle elde edilen gelirin yarısıyla basketbol şubesinin mevcut borçları büyük oranda ödenebilir. Böylece daha dün doğmuş bebek gibi emeklemeye çalışan basketbol şubemiz, koca çınar Trabzonspor'un baba şefkatini hissedecektir. Onun izinden, başarılara yelken açacaktır.

Hukuki yapıları gereği birbirinden farklı yönetimlere sahip olan bu iki organizasyonun birbirine maddi transferin yolu da ;

- Bağış / yardım

- Sponsor geliri şeklinde olabilir.

Belki basketbolu gereksiz görenleriniz olabilir. Hatırlatmak isterim ki, İdmanocağı - İdmangücü rekabeti sadece toprak sahada yaşanmamış. Trabzon şehrinin damarlarındaki SPOR sevgisinin kollarından sadece bir tanesidir, basketbol.

Biz ona geç kavuştuk, inşallah erken yitirmeyiz.

Özet: Futbol takımının (çok değil) tek bir (1) galibiyet gelirinin yarısı basketbol şubesine aktarılsın!

Saygılarımla
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Mantıklı aslında .

Yorum

Basket takımımız 1. lige çıkmışken ve yeni spor salonumuz yapılmışken takımın ligde tutulması lazım.
      Sonradan başımızı duvarlara vurabiliriz..
      www.twitter.com/SDanismaz
      Gugudali..
      Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

Trabzonspor Kulübünün isminin geçtiği bir takıma sahip çıkılması şart.

Çok büyük meblağlar değil sonuçta bu takımı düzlüğe çıkaracak paralar.

Yarın bu takım olası bir başarısızlıkta yardım edilmediğinde 2.lige düştüğünde bunun hesabı dernek yönetimine değil,Trabzonspor kulübüne sorulacaktır.

Bir iki sponsor yada denildiği gibi kulüpten bir miktar yardım yapılsa basketbol şubemizde kendine gelecektir.

Yorum

İsmi Trabzonspor olduktan sonra isterse bocce takımı olsun, en üst ligde olmalıdır. Takıma gerçekten sahip çıkmak gerekiyorda, basketbol kültürünün Trabzonda yer etmesi zaman alacak gibi. Trabzonspor için 750.000 liranın basketbol takımına aktarılması ise çok ufak bir rakamdır, istenilirse hemen yapılabilecek bir şey.

Yorum

çok güzel bir öneri Oğuz. bu saatten sonra geri dönüş yok arkadaşlar , Trabzonspor gibi bir kulüp her zaman takım sporlarında en üst seviyede mücadele etmeli bu yüzden basketbol takımımızdaki maddi sıkıntılar kamuoyunu meşgul etmemeli.

Yorum

bencede basketbola destek daha çok artmalı şu yeni salon bitse oranın atmosferiyle daha farklı olurdu

Yorum

Oguz o kadar guzel bir noktaya deginmissin ki, kalemine saglik.

2 sene onceki oyuncularimiza bile halen borcumuz var maalesef, kimi oyuncularla basketbol kulubu mahkemelik.

Bu sorunu cozse cozse Sadri Sener cozer, cok degil be baskan senede su kulube 1 trilyon bagis yapsan bu takim ayakta durur.

Gerci surasi da ayri bir muamma, cok degil bir iki ay once 150 bin lirayi cok gormustuler.
                En son Murat' tarafından düzenlendi; 17.12.2010, 10:20.

Yorum

basketbolun trabzonda en ust seviyede temsil edilmesini her zaman isteyenlerden biriyim. Bizim kadar başkaları da istemiyor mu ki 3.5-4 milyon dolarlık bir bütçe onlara fazla geliyor ?
                  madem bizim koca basketbol kulübünün yıllık maliyeti iki futbolcunun maliyetine eş değer , bu kulübün bütçesi basketbol için bu ayrımcılığı yapmamalı.
                  ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

Şu seneyi sağ salim atlatalım daha ayakları yere sağlam basan bir yapı olacaktır diye bekliyorum..
                    Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

Trabzonspor yönetiminin basketbol şubesini kendi başına bırakmasını ve hiç ilgilenmemesini yadırgıyorum

Yorum

İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şu seneyi sağ salim atlatalım daha ayakları yere sağlam basan bir yapı olacaktır diye bekliyorum..
                        Uğurtan öyle diyorsun da takımın hali ortada. Bu seneyi atlatamayacak gibi
                        www.twitter.com/SDanismaz
                        Gugudali..
                        Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

Oğuz tebrik ederim.

Uzaktan, ama bir o kadar da yakından takip ediyorum savaşınızı...

Tebrikler kardeşim...

Yorum

Hem futbol altyapısına hem de basketbol altyapısına gereken yatırımı yapmalıyız. Bir futbolcu alacaklarına o parayı ikiye bölüp altyapıya ayırsalar daha hayırlı bir iş yapacaklar. Bu ülkede sayılı futbolcular yetiştiren Trabzon şehri eminimki basketbol içinde çok iyi isimler yetiştirecektir. Tabii birazcık "yatırım" yapabilirsek.
                            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

Bir Teofilo parasına basketbol şubemiz borçlarından kurtulabilir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X