Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Şubesine Sahip Çıkalım

Daraltma
X

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sen de haklısın. Zaten sorumluluk sahibi olanlar senin benim kadar üzülseler şu sonuçlara belki bir şey yaparlar.

Sorumluluk sahibi olanlardan kastım gayet açık: Başta başkanı, takımı tanımayan yönetimi, genel menajeri, teknik kadrosu ve oyuncular...
    Abi biz de bir yerde kızıyoruz,isyan ediyoruz.Bu yaptıklarımız o renkleri karşılıksız,ölesiye sevmemizden kaynaklanıyor.

Yoksa ben ister miyim böyle olmasını?

Her şeye rağmen,o arma nerde mücadele ediyorsa ben arkasındayım!

Yorum

İlk olarak 21 22 23 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Futbolcular çalışıp maç kazanacak,basketçilerin parası mı ödenecek?
      Ne kadar saçma.Bilmem kaç maç 30+ fark yiyorlar.Biraz oturup düşünsünler.

Tüm bunların yanı sıra basketbolun Trabzon'da ilerlemesini çok isterim.Altyapı vs konularda diğer arkadaşların söylediklerine katılıyorum.
      Meseleyi anlamadan sapla samanı karıştırmadan tepki vermek lazım.

Herkesin emeği ve bu emeği doğrultusunda kazancına saygımız sonsuz.

Benimkisi bir teklif: Bir maçlık futbol maçının geliri 750 binmiş (kaynak başkanın medyadaki açıklamaları).

Basketbol takımı ise kabul edelim, iki yıllık (bana göre bir yıllık) maziye sahip. Bu sürede Trabzonspor yönetiminin maddi herhangi bir desteği olmamış.

Şimdi basketbol takımının ödeme sorunları var. Yani Sadri Şener yönetimi çıkıp dese ki; "alın size 250 bin. Bir açığınızı kapatın."

Kötü mü olur? Bunun karşılığı da reklam olabilir: TScell gibi...

Sonuçta mağlubiyetine üzüldüğümüz basket takımı da bizim. Kazandıklarında sevindiğimizi de unutmayalım...
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Siz basketbola daha yakın insanlarsınız.Sizin düşünceleriniz daha kıymetli dolayısıyla.Ben kuru bir bakış açısıyla yüzeysel değerlendirdim sadece. =)

Yorum

tek sorunun para oldugunu zannetmiyorum...

baska sorunlar var gibi, yoksa bu kadro her maglubiyet de bu kadar fark yemez!?

.
          *
          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

İlk olarak 21 22 23 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Siz basketbola daha yakın insanlarsınız.Sizin düşünceleriniz daha kıymetli dolayısıyla.Ben kuru bir bakış açısıyla yüzeysel değerlendirdim sadece. =)
            Estağfirullah, sizin de bahsettiğiniz 30 fark yenilmesinde oyuncuların parasının ödenememesinin etkisi olamaz mı? Sonuçta bu insanlar profesyonel. Bizler gibi dünyaya gözlerini Bordo-Mavi açmadılar.

Partizan'dan gelen Rasic'e bu durumu nasıl anlatırsınız? O ki böyle bir yıldızı getirebilmişiz, işlerimiz yolunda gitse, takımda tutabilsek.

Michael Wright gibi bir oyuncu yarın "param ödenmedi, ben gidiyorum" derse, bu takımı unutun!

Kara bir tablo çizmiyorum: Durum böyle.

Maddi olmasa da şubeye moral aşılayacak manevi bir destek de göremedik sene başından beri.

Kısacası yapmak istediğimiz, sinerji yaratmaktı. Ama forumumuzda bile yeterli etkiyi yaratamadı; Trabzonspor'u benim kadar düşünmeyen adı yönetici olan insanları nasıl etkilesin?

Onlar da gidip Brezilya'da Kolombiya'da futbolcu arasınlar. Milyon dolarları kaçıp gidecek adamlara versinler her sene...

Ne de olsa biz her durumda seviyoruz. Karda kışta peşlerinden gidiyoruz...
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              tek sorunun para oldugunu zannetmiyorum...

baska sorunlar var gibi, yoksa bu kadro her maglubiyet de bu kadar fark yemez!?

.
              Bir örnek: Bu hafta takım İstanbul'da çalıştı. Neden? Çünkü, Trabzon'daki salonda güreş turnuvası varmış. Düşünün yani, memleketimiz diye toz kondurmadığımız Trabzon'un sportif altyapısını, tesislerini...

Yorum

toplama takımdan ne bekliyodunuz anlamıyorum ki zaman lazım birazda sponsor takviyesi,alt yapıda iyi organize olursa bir kaç seneye futboldaki gücümüzü gösteririz ancak

Yorum

İlk olarak eraytaskin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  toplama takımdan ne bekliyodunuz anlamıyorum ki zaman lazım birazda sponsor takviyesi,alt yapıda iyi organize olursa bir kaç seneye futboldaki gücümüzü gösteririz ancak
                  Efes-Fb Ülker, Banvit vs. geçtim.

Gs Ct toplama takım değil mi? Bu takım nasıl çatır çatır oynuyor. Bizim beklentimiz Euroleague sertliği değil, parkeden farklı galibiyetle ayrılmak da değil.

Geleceğin doğru inşaası adına sağlıklı planlama.

Yorum

Oğuzun söylemlerini ciddiye alalım.Takım elden gitti Beko'danda gitmesin

Yorum

*Digiturk'e gönderdiğim e-posta*

Sayın Yetkili,

Kasım ayında oynanan Bjk Cola Turka maçının üstünden geçen altı haftada MP Trabzonspor basketbol takımının hiç bir maçını yayınlamadınız.

Türk sporunun çınarı Trabzonspor camiasının basketbol ligindeki ilk senesinde, takımına kavuşmasına aracılık etmiyorsunuz. Milyonlarca taraftarının aynı zamanda Digiturk üyesi olduğunu göz önünde bulundurmanızı ve artık Mp Trabzonspor'a maç takviminde yer vermenizi bekliyoruz.

Gelecek hafta İzmir'de oynanacak Aliağa Petkim - MP Trabzonspor karşılaşmasıyla bu gidişe dur demenizi umut ediyoruz.

Saygılarımla.

Trabzonspor taraftarı ve Digiturk üyesi

Oğuz ZEYTİN

MP Trabzonspor'un TV yayınları 3.- 7. haftalar arasında gerçekleşti. Bunlar da İstanbul takımlarına karşıydı. Daha sonra Spormax bizi bir kenara attı, diğer çoğu takım gibi.

Ligin ilk yarısı bitmeden takımımızı seyretmek istiyoruz.

Çoğu Trabzonsporlunun evinde Digi kutu zaten var (futboldan ötürü). Basketbol takımını ise merak eden, "bizim takım ne alemde" diye soranların sayısı hiç de az değil.

Yönetimimiz bu konularda "tıp" oynadığı için ses çıkarmıyor. Siz de, basketbol camiasının gözü-kalbi olduğunuzdan sesimizi yetkililere iletmede yardımcı olur musunuz?

İsteğimiz; Aliağa Petkim maçında Geral Fitch, K. Kambala, M. Wright, A. Rasic gibi değerli oyuncuları seyretmek.

Her hafta Ogilvy (Bjk), Roschestie(Gs), Wisniewski (Efes), Greer (Fb) izlemekten sıkıldık.

Yorum

Basketbol maçlarımızın yayınlamasını istiyoruz Oğuz Abi maçların yayınlaması için geçen emeklerin için çok teşekkürler abi
                        Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Basketbol maçlarımızın yayınlamasını istiyoruz Oğuz Abi maçların yayınlaması için geçen emeklerin için çok teşekkürler abi
                          Estağfirullah. Yayınlanmıyor zaten. Devre bitti bitecek, biz hala Wisniewski'yi seyrediyoruz. Hadi bizi geçtim; Banvit, Olin, Telekom, Antalya gibi takımları da seyredemiyoruz.

Birlikte yapabilirsek, başarırız inşallah. Ulaşabildiğim her yere haber verdim bugün. Bakalım bazı şeyler değişecek mi?

Yorum

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Estağfirullah. Yayınlanmıyor zaten. Devre bitti bitecek, biz hala Wisniewski'yi seyrediyoruz. Hadi bizi geçtim; Banvit, Olin, Telekom, Antalya gibi takımları da seyredemiyoruz.

Birlikte yapabilirsek, başarırız inşallah. Ulaşabildiğim her yere haber verdim bugün. Bakalım bazı şeyler değişecek mi?
                            İNŞALLAH maçlarımıza yayınlanır Oğuz Abi.Ama bir gerçek var ki o da birlik.Ne kadar çoğunluk maçların yayınlanmasını isterse o kadar çok maçlarımızı izleme şansımız olur.Bizler maçlarımızın yayınlamasını istiyoruz İNŞALLAH yayınlanır maçlarımız
                            Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İNŞALLAH maçlarımıza yayınlanır Oğuz Abi.Ama bir gerçek var ki o da birlik.Ne kadar çoğunluk maçların yayınlanmasını isterse o kadar çok maçlarımızı izleme şansımız olur.Bizler maçlarımızın yayınlamasını istiyoruz İNŞALLAH yayınlanır maçlarımız
                              Açıkçası bizler bir yere kadar direnebiliriz. Gerçekler biraz acı:

Mesela Iverson olduğu sürece Bjk maçları yayınlanacak. Haliyle Gs ve Fb maçlarını da yayınlıyorlar. Birbirleriyle oynamadıkları sürece ülkenin en büyük basketbol markası Efes Pilsen'i dahi yayın programına almıyorlar.

Bizim kozumuz, Spormax'in sadece Digiturk platformunda yer alması. Yani Digiturk üyelerinin çoğunluğu Lig Tv kullanmak amacını taşıdığından ve bu grupta Trabzonsporlular'ın yeri yadsınamayacağından, bu kozumuzu kullanmalıyız.

Yorum

Oğuz biraz seni yanlız bırakır gibi olduk ama hemen telafi edebiliriz ben de e-mail atıyorum...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X