Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Şubesine Sahip Çıkalım

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

tasıma suyla degirmen dönmüyorsa önerilen yöntem ile sağlanacak kimlik; kurumsal alanda bizim sakıncalı saydıgımız, idari anlamda olabilirliği yönetimler acısından uygun düsücek yaklasım tarzı denilebilecek olsada varolma asamasında birilerinin eline teslim edilmişlik mi yoksa tasıma su mu derseniz ikincisini ezeli ve ebedi olarak tercih edecegimiz acıktır....

yalnız burada ilk tercihte teslim olmak yada boyun egmek olarak görecegimiz pozisyonda düsünsel taraftarlık acısından bakarsak;süregelen yöntemi yeğ tutmak kulupsel cıkar acısından abest kacmaz yalnız dayatılması düsündürücü olabilir o kadar....zira buradaki sorgulanması gerekli sorun yönetimsel bazda taraftara yada kitlesel olarak tüm gündeme hitap etme arzusuyla yanıp tutusan popülizmdir,imgelemdir....
    ıslak imza....

Yorum

Oğuz Abi haklısın

Bence de gereken destek verilmeli.Basketbol takımımız destek olunduğunu anladı mı daha da iyi olacaktır diye düşünüyorum
      Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

Daha önce yine Oğuz'un salsabasket'ten paylaştığı bir yazıda,Trabzonspor basketbol takımının menejerlerin oyuncağı olduğu yönünde bir yorum okumuştum..
        Alt yapısı olmayan,toplama oyuncularla oluşturulmuş bu takımın,alınan her başarısız sonucun ardından yeni bir transfer yapması haberi doğrular nitelikte bence..
        Basketbol şubemizde maddi açıdan bir kara delik oluşmuş gibi..belki de Sadri Şener bu yüzden basketbola mesafeli duruyordur..
        Herkese Merhaba

Yorum

İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Daha önce yine Oğuz'un salsabasket'ten paylaştığı bir yazıda,Trabzonspor basketbol takımının menejerlerin oyuncağı olduğu yönünde bir yorum okumuştum..
          Alt yapısı olmayan,toplama oyuncularla oluşturulmuş bu takımın,alınan her başarısız sonucun ardından yeni bir transfer yapması haberi doğrular nitelikte bence..
          Basketbol şubemizde maddi açıdan bir kara delik oluşmuş gibi..belki de Sadri Şener bu yüzden basketbola mesafeli duruyordur..
          Abi,

Olay şu: İkinci ligde mütevazi bir bütçeyle başarılı olundu. Buna paralel olarak gerekli altyapı yatırımları gerçekleştirilemedi (bence). Sözde kaldı her plan...

Bu sene ise sponsorların desteğiyle ayaktayız. Önceden oluşan borçlar var. Özellikle eski oyuncularımıza olanlar bize yakışmıyor. Bundan ötürü yönetimi yıpratmak, şubeyi gereksiz görmek yanlış.

Ana yazıda da belirttiğim gibi Sayın Sadri Şener'in demecinden yola çıkarak bir Karabük galibiyetinin federasyondan sağlanan geliri 750 bin. Bunun yarısı bile ilaç olur şubemize.

Alışkanlık haline gelmeyecek, yani bir seferlik. Şu buhranlı dönemi atlatmak için abisinden bir yardım...

Basketbol takımının başarıları fazlasıyla kazandıracaktır camiamıza...
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Bence Trabzoncell ve Trabzonnet sponsorlukları devreye sokulmalı .

Az olsada Takım rahatlatılmalı hem yeni firmalarımız reklam vermiş olur.

Hem takımımızın maddi yükü hafifler.
            Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ...Hukuki yapıları gereği birbirinden farklı yönetimlere sahip olan bu iki organizasyonun birbirine maddi transferin yolu da ;

- Bağış / yardım

- Sponsor geliri şeklinde olabilir.
              İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bence Trabzoncell ve Trabzonnet sponsorlukları devreye sokulmalı .

Az olsada Takım rahatlatılmalı hem yeni firmalarımız reklam vermiş olur.

Hem takımımızın maddi yükü hafifler.
              Giray,

Kastettiğim de bu ve bunun gibi projeler... Tavsiyen çok güzel. Teşekkürler.
              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Olmuyor. Acemilik çekeceğiz dedik ama rezillikleri görmeye tahammülümüz yok.

Rakiplere saygılıyız fakat Olin'den, Antalya'dan fark yemek miydi bizim hayalimiz?

Diyorlar ki: "Trabzon şehri ve sponsorlar başarısızlığı istemediği için bütçemizi 2'den 4,5 milona çıkardık"

Bu mu başarı?

Fikstür dediniz, peki dedik!

Sakatlık dediniz, eyvallah dedik!

Zaman dediniz, ligin yarısı geldi!

Ayıptır, günahtır. 4 milyona kurulan kadro bu olamaz!

Sırbistan'da forvet arayanlar da sırt çevirmemeli, bu tabloya! Sırbistan'dan alınacak tek şey (basketbol için) plandır, programdır.

Cleo için Partizan'la görüşürken, 3,5 milyon dolara nasıl Euroleague Final Four'u oynanır, bunu soralım.
                En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 25.12.2010, 17:51.

Yorum

Benim anlamadigim bizim Kadro diger takimlarin sahip oldugunu Kadro'dan daha mi kötü...? Yada ne kadar daha kötü?

Sorun nerde cözebilmis degilim...
                  En son Ilelioglu tarafından düzenlendi; 25.12.2010, 18:03.
                  İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Benim anlamadigim bizim Kadro diger takimlarin sahip oldugunu Kadro'dan daha mi kötü...?

Sorun nerde cözebilmis degilim...
                    Kadro iyi mi kötü mi bilmiyorum ama dengesiz! Bu başlıkta detaylarına girmek istemiyorum.

Yorum

Başkan para bulsam futbolcu alırım demişti o yüzden fazla birşey beklemiyorum ben Sadri Şener'den.Hele ki şimdiki asbaşkan Nevzat Şakar kemer sıkma politikalarıyla tanınan birisi.

Bu tablo varken kulübün basketbol takımına kaynak aktaracağına inanmıyorum ben.

Yorum

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kadro iyi mi kötü mi bilmiyorum ama dengesiz! Bu başlıkta detaylarına girmek istemiyorum.
                        buna kimya diyorlar herhalde...

Yorum

Sahip çık da nereye kadar sahip çık.

Güvendiğim,genç bir yönetim var.Doğan Hakyemez gibi basketbol bilgisi ve geçmişi muhteşem olan bir insan var.4 Milyon'a kurulan bir takım var.Ama sonuç yok.

Yorum

İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Başkan para bulsam futbolcu alırım demişti o yüzden fazla birşey beklemiyorum ben Sadri Şener'den.Hele ki şimdiki asbaşkan Nevzat Şakar kemer sıkma politikalarıyla tanınan birisi.

Bu tablo varken kulübün basketbol takımına kaynak aktaracağına inanmıyorum ben.
                            Murat para haricinde kaynak aktarsınlar bari ..örneğin: planlama, organizasyon ..yani kaba olacak ama akıl..

Yorum

İlk olarak Tolunay Abdioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sahip çık da nereye kadar sahip çık.

Güvendiğim,genç bir yönetim var.Doğan Hakyemez gibi basketbol bilgisi ve geçmişi muhteşem olan bir insan var.4 Milyon'a kurulan bir takım var.Ama sonuç yok.
                              Sen de haklısın. Zaten sorumluluk sahibi olanlar senin benim kadar üzülseler şu sonuçlara belki bir şey yaparlar.

Sorumluluk sahibi olanlardan kastım gayet açık: Başta başkanı, takımı tanımayan yönetimi, genel menajeri, teknik kadrosu ve oyuncular...

Yorum

İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ben kar ettiğini söylemedim. Ama futbol şubesinin basketbolcuların maaşlarını alamamasından sorumlu olmaması gerekir.
                                Futbolcular çalışıp maç kazanacak,basketçilerin parası mı ödenecek?
                                Ne kadar saçma.Bilmem kaç maç 30+ fark yiyorlar.Biraz oturup düşünsünler.

Tüm bunların yanı sıra basketbolun Trabzon'da ilerlemesini çok isterim.Altyapı vs konularda diğer arkadaşların söylediklerine katılıyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X