Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Kupası Çeyrek Final | Türk Telekom - Trabzonspor | 17.02.2026 Salı - 18:00

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Delgado'nun kolu ciddi değilse, mağlubiyet umrumda değil.

Dönüşte evimizde KSK, Manisa (Aradaki BJK'yi saymıyorum) ve Bahçeşehir Koleji serisinden üçte üçle çıksınlar, bu maç unutulur.
    O maçlardan herhangi birini kaçıracaksa uzun arayışına başlayalım bence. Az önce salondan bir görüntü izledim kenarda bayağı acı çekiyordu.

Bu arada, 2 gün önce İstanbul'da maça çıkan takımı Ankara'ya otobüsle yollamışlar. Bunun da sorgulanması lazım bence.
    En son Mehmet Cihan Kocaman tarafından düzenlendi; 5 saat önce.

Yorum

Iki maçtır takımda mücadele anlamında sıkıntı var. Savunma vs hiç yok. Oynanan oyun lakaytlik sinir bozucu. Bu yeni yabancı niye oynamadı o da mı sakat?

Yorum

İlk olarak TurnaSuyu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Iki maçtır takımda mücadele anlamında sıkıntı var. Savunma vs hiç yok. Oynanan oyun lakaytlik sinir bozucu. Bu yeni yabancı niye oynamadı o da mı sakat?
        Hasta, belli ki takımda salgın var. Efes maçında Hamm bu maçta da Reed soyunma odasına gitmiş sanırım.

Yorum

Delgado'nun kolu hiç iyi görünmüyor, milli takım penceresinde kendine gelebilir. Sezonun şu zamanında uzun bulmak çok zor.

Hasta takımı otobüsle İstanbul'dan Ankara'ya gönderen yönetime çok ağır cümleler kullanmak lazım. Bugün Erokspor neredeyse tam kadro Fenerbahçe'ye karşı inanılmaz mücadele etti. Tabii ki kupa maçlarının prestij dışında çok bir artısı yok ama potansiyel playoff rakiplerimizle korakor bir mücadele görmek istedik.

Takım hedefine erken ulaşınca motivasyon kaybı yaşıyor olabilir. Selçuk Ernak bu periyodu nasıl yönetecek göreceğiz. Ateş hattındaki takımlarla evimizde iki maç üst üste oynayacağız. Sonrasında da Eurocup'a odaklanmış, direkt rakibimiz Bahçeşehir Koleji'ne karşı mücadele edeceğiz.

Açıkçası benim takıma yakıştırdığım hedef Kupa'da ve lig playofflarında yarı final idi. Kupa işi çok şanssız oldu. Ligde ise çok sert bir baskı dönemine gireceğiz. Efes nihayet ilk beşini buldu ve Euroleague'de amaçsız kaldılar. Dizginleri daha sıkı tutacaklardır. GS Pozzecco ile çok iyi bir ivme yakaladı. Hemen altımızda nefesini hissettiğimiz TTelekom var.

Umalım hata hakkımız bu Efes ve TTelekom maçlarıyla doldurmuşuzdur. Yoksa bu çizgi bizi lig sıralamasında 7'nciliğe kadar götürebilir. Gulley tam "tehlike anında camı kırınız" zamanlamasıyla dahil oldu. Onun skor katkısına ihtiyacımız olacak.

Bu arada seneye nasıl bir planlama yapacağız, şimdiden merak etmeye başladık. Sanırım Büyükçekmece düşerse ONVO bizim sponsorumuz olacak. Bu sene 4,5-5 milyon harcandı diye biliyorum. Seneye eğer bu rakamı 7 milyon civarına çekebilirsek daha rekabetçi ve Avrupa'yı götürebilecek bir takım kurabiliriz.

-İ. Cem büyük ihtimalle kalır.
          -Taylor yerine mümkünse daha genç bir kısa aramamız lazım. Gönlüm ister van der Vuurst olsun ama Joventut salmaz diye düşünüyorum.
          -Reed'in devşirilmesi kötü oldu. İspanya'dan pek çok kulüp kapımızı zorlayacaktır. Reed'i kalmaya ikna etmek kritik.
          -Delgado ile selamlaşılıp Mahir Ağva için baskı yapmamız lazım. Hem yerli statüsüyle bizi rahatlatır hem de ribaundlarda bu kadar defekt vermeyiz.
          -Yeboah ne pahasına olursa olsun tutulmalı. Bu paralara daha faydalı bir oyuncu bulmak mümkün değil.
          -Royce Hamm JR kalabilir. Atletik oyuncu.
          -Tinkle kesinlikle gönderilmeli.
          -Berk kesinlikle gönderilmeli.

Yerli statüsünde çok büyük sıkıntı yaşıyoruz. Kendimizi rakiplerimizle kıyasladığımız zaman fark o kadar büyük ki.

GS'de Can Korkmaz ve Buğrahan Tuncer
          TTelekom'da Doğuş Özdemiroğlu ve Berkan Durmaz
          Bahçeşehir Koleji'nde Kenan Sipahi, Malachi Flynn ve Furkan Haltalı
          Erok'ta Egehan Arna ve Ahmet Düverioğlu
          Tofaş'ta Yiğitcan Saybir ve Özgür Cengiz var (Furkan'ı saymıyorum, Sadık Emir'i ise daha görmedik)

Biz ise İ. Cem, Berk Demir, Ege Arar (3dk) ve Dorukhan Engindeniz (3dk) ile idare etmeye çalışıyoruz.

İ. Cem'in devamlılığı hala çok düşük. Berk Demir'i konuşmak bile istemiyorum. Diğer isimler zaten faul yapsın veya esas oyuncuları dinlensin diye kadroya dahil olan isimler.

Nasıl rekabet edeceğiz? Yerli eklemesi şart. Gönlüm ister Manisa'dan Yiğit Onan gelsin ama hasta Fenerbahçeli olduğu için o iş zor. Erok'un Egehan'a verdiği parayı veremeyiz. Bursa'da Berk Can Akın var ama daha çok çaylak. Denizli'den Ömer Can İlyasoğlu'nu beğeniyorum ama pozisyonları İ. Cem ile çakışıyor. Bu seviyede bu kadar kalitesiz yerlilerle oynamak çok zor iş.

Ben tabii ki EL takımı Efes'e yenildiğimiz veya zor bir fikstürde, deplasmanda TTelekom'a mağlup olduğumuz için bu kadar yangın yapmıyorum. Ancak Eurocup mı BCL mi yapacağız derken bir anda dereye yuvarlanmak işten bile değil.

!: @.Oğuz Zeytin abi özellikle YouTube'da ve podcast bölümünde çok büyük açık var. Basketbol takımımız hakkında içerik yok denecek kadar az. Bu konuda inisiyatif almayı düşünür müsünüz veya BMN yönetimi imkan sağlar mı? Takımı detaylıca konuşan bi Yalovalı oğlanlar var sanırım.
          En son wutangbee tarafından düzenlendi; 2 saat önce.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
          X
          WhatsApp Resmi İletişim