Berk neyi izledin be birader, bu kadar mı adamsınız vallahi ikrah geldi artık ya
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türkiye Kupası Çeyrek Final | Türk Telekom - Trabzonspor | 17.02.2026 Salı - 18:00
Daraltma
X
-
Bu arada 33-28'ken Simonovic'in hücum ribaundu sonrası bulduğu baskette top havadayken süre dolmuştu. Ribaundu almıyoruz, bari itiraz edelim.
Maç bana göre gereksiz olabilir, biz taraftarız. Ne diyor Akıl Oyunları'nda Parcher:
"Yorum yapmak yalnızca olayları dışarıdan izleyenlerin lüksüdür."
Parkeye inen koç ve oyuncular profesyonellik gereği maç seçmemeli. Efes devre arasında, tatile çıkmışlar sanki...En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 8 saat önce.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Umarım tatile çıkmışlardır yoksa sahadaki şeyin izahı yok. Bazı oyuncular mücadele bile etmiyor.İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada 33-28'ken Simonovic'in hücum ribaundu sonrası bulduğu baskette top havadayken süre dolmuştu. Ribaundu almıyoruz, bari itiraz edelim.
Maç bana göre gereksiz olabilir, biz taraftarız. Ne diyor Akıl Oyunları'nda Parcher:
"Yorum yapmak yalnızca olayları dışarıdan izleyenlerin lüksüdür."
Parkeye inen koç ve oyuncular profesyonellik gereği maç seçmemeli. Efes devre arasında, tatile çıkmışlar sanki...
Yorum
-
Bugünün tek telafisi var:İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Umarım tatile çıkmışlardır yoksa sahadaki şeyin izahı yok. Bazı oyuncular mücadele bile etmiyor.
Normal sezonu üçüncü bitirip TT'nin altıncı olmasını bekleyeceğiz. Ve onları play-offta haklayacağız.
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Telekom sezon boyunca lig - Eurocup (18 maç) oynadı. Biz her maçtan sonra izin yaptık. Buraları onlar gibi oynamak için maç ve antrenman düzenimiz de onlar gibi olmalı. Efes üstü Telekom'u kaldıramadığımız çok net göründü.
Sıkışık takvimde maç oynama alışkanlığı ve enerji farkı kaçan şutlardan çok boştaki toplara gitmeyiş, el sokmamamızda belli oluyor.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Takım zihin olarak tatile çıkmış olduğunu varsaysak bile sahadaki durum çok daha kötü. Acayip top kayıpları, neredeyse hiç ribaund alamama, alakasız fauller… Yani diyecek bir şey bulamıyorum.En son Adem Akyüz' tarafından düzenlendi; 8 saat önce.
Yorum
-
Inanilmaz bir mac sezonun en kotu oyunu ne hucumda ne savunmada variz takim mucadele etmiyor sanirim bu maci alsak da nasilsa kupaya uzanamayiz kafasinda ciktilar maca cok savruk durumdayiz bitsede gitsek kafasinda oyuncular..bu macliktir diye dusunuyorum karsiyaka ve manisa maclariyla yeniden kendi oyunumuza doneriz diye umut ediyorum..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum

Yorum