Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Kupası Çeyrek Final | Türk Telekom - Trabzonspor | 17.02.2026 Salı - 18:00

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Berk neyi izledin be birader, bu kadar mı adamsınız vallahi ikrah geldi artık ya

Yorum

Bu arada 33-28'ken Simonovic'in hücum ribaundu sonrası bulduğu baskette top havadayken süre dolmuştu. Ribaundu almıyoruz, bari itiraz edelim.

Maç bana göre gereksiz olabilir, biz taraftarız. Ne diyor Akıl Oyunları'nda Parcher:

"Yorum yapmak yalnızca olayları dışarıdan izleyenlerin lüksüdür."

Parkeye inen koç ve oyuncular profesyonellik gereği maç seçmemeli. Efes devre arasında, tatile çıkmışlar sanki...
      En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 8 saat önce.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu arada 33-28'ken Simonovic'in hücum ribaundu sonrası bulduğu baskette top havadayken süre dolmuştu. Ribaundu almıyoruz, bari itiraz edelim.

Maç bana göre gereksiz olabilir, biz taraftarız. Ne diyor Akıl Oyunları'nda Parcher:

"Yorum yapmak yalnızca olayları dışarıdan izleyenlerin lüksüdür."

Parkeye inen koç ve oyuncular profesyonellik gereği maç seçmemeli. Efes devre arasında, tatile çıkmışlar sanki...
        Umarım tatile çıkmışlardır yoksa sahadaki şeyin izahı yok. Bazı oyuncular mücadele bile etmiyor.

Yorum

İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Umarım tatile çıkmışlardır yoksa sahadaki şeyin izahı yok. Bazı oyuncular mücadele bile etmiyor.
          Bugünün tek telafisi var:

Normal sezonu üçüncü bitirip TT'nin altıncı olmasını bekleyeceğiz. Ve onları play-offta haklayacağız.

Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Şu Telekom'dan 23 dakikada 20 sayı fark yiyen takımın akıbeti nedir, size bırakıyorum. Ben tiksiniyorum çünkü bu maçı izlerken. Efes'in 3. periyotunu izlerken de aynısı olmuştu. Sanki alt lig takımı gibiyiz.

Yorum

ÖZLEM YALMAN, ALLAH BİN BELANI VERSİN SENİN.

Yorum

Telekom sezon boyunca lig - Eurocup (18 maç) oynadı. Biz her maçtan sonra izin yaptık. Buraları onlar gibi oynamak için maç ve antrenman düzenimiz de onlar gibi olmalı. Efes üstü Telekom'u kaldıramadığımız çok net göründü.

Sıkışık takvimde maç oynama alışkanlığı ve enerji farkı kaçan şutlardan çok boştaki toplara gitmeyiş, el sokmamamızda belli oluyor.

Yorum

Takım zihin olarak tatile çıkmış olduğunu varsaysak bile sahadaki durum çok daha kötü. Acayip top kayıpları, neredeyse hiç ribaund alamama, alakasız fauller… Yani diyecek bir şey bulamıyorum.
                  En son Adem Akyüz' tarafından düzenlendi; 8 saat önce.
                  www.x.com/zykmda

Yorum

Inanilmaz bir mac sezonun en kotu oyunu ne hucumda ne savunmada variz takim mucadele etmiyor sanirim bu maci alsak da nasilsa kupaya uzanamayiz kafasinda ciktilar maca cok savruk durumdayiz bitsede gitsek kafasinda oyuncular..bu macliktir diye dusunuyorum karsiyaka ve manisa maclariyla yeniden kendi oyunumuza doneriz diye umut ediyorum..
                    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

Ya neyi izledin hoca, sok alican abiyi oyuna. Batu falan takılsın uşaklar. 50 fark yerim diye mi korkuyorsun?

Yorum

Galibiyet, kupa falan umurumda değil. Keyifli bi maç izlemek istedik, rezillik resmen.

Yorum

2 maçtır inanılmaz sayılar yiyor takım. bu nedir arkadaş ya.
                          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

Trabzon'daki maçta sinirinden bench arkasındaki demirleri yumruklayan şu Doğuş'u sevindirdiniz ya aferin size.

Yorum

Delgado'nun kolu ciddi değilse, mağlubiyet umrumda değil.

Dönüşte evimizde KSK, Manisa (Aradaki BJK'yi saymıyorum) ve Bahçeşehir Koleji serisinden üçte üçle çıksınlar, bu maç unutulur.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim