BSL 13. Hafta | Galatasaray MCT Technic 89 - 101 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • efeborasaral
    • 20.05.2021
    • 100
    • Trabzon

müthiş galibiyet müthiş sonuç 2 haftadır

Yorum

• Oğuz ZEYTİN
      Yönetim Kurulu
      • 20.08.2009
      • 26212
      • Danışman
      • Kuzey Amerika

İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi

Bu sarışın Letonyalı arkadaş niye hiç süre almıyor o ve Grant'ı yollamayı düşünmüyorlar mı?
      İkisine de teklif bekliyorlar, kontratlarının kalanını ödememek için. Bugün çıksak, faydalanmadığımız oyunculara karşı yükümlülükleri yerine getirmek zorundayız. FIBA'daki dosyaları temizlemişken, yenilerine sebep olmamaya çalışılıyor.

Bütçeyi kolluyoruz kısacası. İki oyuncuya da ACB'den (İspanya Ligi) ilgi vardı ama neticelenmedi galiba...

En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 29.12.2025, 13:48.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• 61_Hasan_69
        • 02.12.2010
        • 10159
        • Trabzon

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi

İkisine de teklif bekliyorlar ki, kontratlarının kalanını ödememek için. Bugün çıksak, faydalanmadığımız oyunculara karşı yükümlülükleri yerine getirmek zorundayız. FIBA'daki dosyaları temizlemişken, yenilerine sebep olmamaya çalışılıyor.

Bütçeyi kolluyoruz kısacası. İki oyuncuya da ACB'den (İspanya Ligi) ilgi vardı ama neticelenmedi galiba...

Bu ikisi gittiği taktirde nasıl bir yabancı oyuncuya gidecekler sence birde yerli rotasyonu için öngördüğün bir isim var mı?

Yorum

• Oğuz ZEYTİN
          Yönetim Kurulu
          • 20.08.2009
          • 26212
          • Danışman
          • Kuzey Amerika

İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi

Bu ikisi gittiği taktirde nasıl bir yabancı oyuncuya gidecekler sence birde yerli rotasyonu için öngördüğün bir isim var mı?
          Yerli çok zor. Kimse kolay kolay bırakmaz elindekini... Yeni yabancı muhtemelen şutör olur. Kenardan gelip 20 dk civarı alıp Reed'i soluklandıracak, skor yapacak biri olur.
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Oğuz ZEYTİN
            Yönetim Kurulu
            • 20.08.2009
            • 26212
            • Danışman
            • Kuzey Amerika

Maç sonunda Ernak'ın konuşmasını görmemiştim. Çok önemli bir konuya değinmiş.

Bir yıl önce kalp - damar rahatsızlığıyla tanıştım. Günlük hayatta bilinçli olmak da kıymetli ama özellikle spor tesislerinde, ilk müdahale için hazır bulunması gereken ekiplerin önemi büyük.

Hocaya hassasiyetinden dolayı teşekkür ederim. İnşallah böyle bir durum yaşanmaz. İligili kurumlar da gerekli tedbirleri alır.
            En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 31.12.2025, 15:15.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
            Yükleniyor...