son periyota 10 sayı farkla önde giriyoruz. bahsettiğim ekstra katkıyı alınca maç 10 sayıya geldi. gsde sadece palmer var. ağır saçmalamaz isek maçı alırız.
BSL 13. Hafta | Galatasaray MCT Technic 89 - 101 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
-
-
-
Harika bir galibiyet!
2014-15'ten sonra ilk dört maçlık galibiyet serimiz.
Berbat hakem yönetimine rağmen deplasmanda BCL takımından maç aldık. Bursa ve Merkezefendi hesaplarını sıfırladık.
Kutlu olsun...
Haftaya T. Telekom maçı daha zor geçer. Onu alırsak, krema... Dördüncülüğe çıkarız. Onların salı günü Karadağ'da Buducnost maçı var.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 27.12.2025, 23:07.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.Yorum
-
takımı yürekten tebrik ediyorum. 2. periyod harici mükemmel bir oyun vardı hem savunmada hem hücumda. Taylor ve Reed in önderliğinde çok iyi gidiyoruz. Hamm ve Yeboah harika katkı verdiler. maşallah diyelim takıma.from BOGAZIÇIYorum
-
size helal olsun fb ye 99 gs ye 101 sayı attık 2 haftada. selçuk hoca hakkında yazdıklarımız elde patladı. ters köşe olduk. takım bu sene için beklenenin üstüne çıkmıştır bana göre. sıralama önemsiz. gs ve fb yi yenmek harika nerede olursa olsun.Yorum
-
Tebrikler, büyük iş yaptık son 2 maç, sırada Türk Telekom var, onu da alırsak müthiş olur..I am not in danger , I am the danger..Yorum
-
4 maç 4 galibiyet, üstelik 99 sayı ortalaması ile. Çok büyük iş. 4 te 2 ye dahi razıydım ben. Bursa mağlubiyetini unutturdular, hepsinin emeğine sağlık. Efes’i geçtik, haftaya Türk Telekom’u yenersek 4.oluyoruz.
Bu arada;
sahada Grant olmamasının keyfi ile Tony Taylor’u izlemenin keyfi kafa kafaya yarışır.Yorum
-
Muazzam galibiyet.Herseyden once takim keyif veriyor Tony Taylor tam bir tecrube, Hamm Jr. da bayagi bir eksigimizi giderdi.Darisi Telekom macinaOyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...Yorum
-
Zevkten dört köşeyim. Yeboah gününde olunca çok tehlikeli bir takım oluyoruz ve üstelik 6 yabancıyla oynuyoruz. Harika iş.Yorum
-
Öncelikle takımımızı tebrik ederek başlayayım. Deplasmanda, bir önceki sezonun BCL finalistini yenmek büyük iş. Evet Cummings yoktu GS'de, yeni gm değiştirdiler ancak bunlar galibiyetin kıymetinden götürmüyor. Ellerinize sağlık beyler.
İsmail Cem, Tinkle ve Berk çok erken faul problemine giriyorlar. Hamm JR ise son zamanlarda daha istikrarlı. Gereksiz top kayıpları yapmasaydık ben dördüncü çeyreğin başında maçı bitirebileceğimizi düşünüyordum. Can Korkmaz'ı riske edip elimizdeki maçı krize soktuk, neyse ki Taylor inanılmaz üçlüğüyle bizi o buhrandan çıkardı.
Reed süperstar. Normal bir oyuncu değil, ona sahip olmak çok büyük lüks. Ancak bugün Akwasi, Taylor ve Hamm JR'in özverisi çok etkiliydi.
Top kayıplarını düşürüp ve kendi havuzumuza düşen hücum ribaundlarını toplayabilirsek gerçekten çok can yakarız. İsmail Cem ve Berk'in faullere daha dikkat etmesi gerekiyor. Ceza şutları konusunda ise daha keskin olmak artık farz oldu diyebilirim.
Önümüzde çok zor 2 maç var. Daha sonra ise ligin ilk yarısını bitireceğiz. Türk Telekom bugün Efes'i yenerek işleri zora soktu. Bize karşı daha moralli başlayacaklardır. Tribün desteği şart. Boyalı alanı çok iyi kullanabilen bir takım ve Jaleen Smith ile Michael Devoe gibi hem iyi penetre edebilen hem de dış şut tehdidi olan oyuncuları var. İsmail Cem'in savunmasına çok ihtiyacımız olacak. Kazandığımız senaryoda Telekom ile puanlarımız eşitlenecek ve 4/5. sıraları kapatacağız.
Her ne kadar erken olsa da bugün Mersin'i izleme imkanı da buldum. Carles Duran takımı uçak yapmış, bugün ligimizin sert savunma takımlarından olan Merkezefendi'ye ilk yarıda 66 sayı attılar. Problem çıkarabilirler. Ancak önemli olan Telekom'u Trabzon'dan eli boş göndermek.
Silins ve Dae Dae Grant işi artık neticeye ulaşsa da bir an evvel 3/4 oynayabilen ve şutuna güvenebileceğimiz birini oyuna soksak. Skor opsiyonlarımızı çeşitlendirirsek hem playofflarda hem de Türkiye Kupası'nda sonraki turları düşünebiliriz.
Cömert Bey'e şu açıdan teşekkür etmek lazım: Hamm JR ve Taylor nokta atışı transferler. Sezon başladıktan sonra bu isimleri takıma katmak büyük şans. Selçuk hoca da umarım son çeyrek lanetini kırmıştır bu maçla birlikte.
Şu takıma sponsor olmayan Allah'ın belalarını da Allah'a havale ediyorum. Erokspor gibi 100 tane taraftarı olmayan bir takıma siyasi ilişkilerle sponsor ayırdılar ama Türkiye'nin spordaki en büyük markalarından birini kaderine terk ediyorlar. Yazıklar olsun hepinize.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum