Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BSL 8. Hafta | Trabzonspor 84 - 98 Beşiktaş | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

TOFAŞ, yirmi sayı gerideyken on dakikada 30-9'lık seriyle öne geçti. Furkan çember dövüyor. Merkezefedi de bir şey oynamıyor, isolation. Şunlara kaybettik. Asıl üzücü olan Bursa ve Merkezefendi mağlubiyetleriydi.

İlk olarak Sefa Alış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu branşa yatırım yapmak bence gereksiz. Euroleauge seviyesine çıkmadıkça ulusal liglerin de bir anlamı kalmıyor. Ki euroleauge'in de final four harici pek numarası yok. Haftasonu eğlencesi olmaktan başka bir şey olmayacak Trabzon için.
    Euroleague'e direkt giden takım: Dubai.

O da kaç yıllık planın ve devasa sponsorluğun karşılığında... Böyle bir şey bizim için gerçekçi mi? Değil. Kıyas noktanız yanlış.

İki sene önce Bölgesel Lig, geçen yıl TBL oynadık. Her mağlubiyetten sonra branşı kapatmaktan mı bahsedeceksiniz?
    En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      TOFAŞ, yirmi sayı gerideyken on dakikada 30-9'lık seriyle öne geçti. Furkan çember dövüyor. Merkezefedi de bir şey oynamıyor, isolation. Şunlara kaybettik. Asıl üzücü olan Bursa ve Merkezefendi mağlubiyetleriydi.
      Merkezefendi kazandı, iyi oldu. Devreyi ilk sekizde bitirip kupaya katılalım.

Yorum

Herkes mücadele ortaya koyuyor en azından yukarıdaki takımlarla. Biz onu da yapamıyoruz!

Yorum

Euroleague'e direkt giden takım: Dubai.

O da kaç yıllık planın ve devasa sponsorluğun karşılığında... Böyle bir şey bizim için gerçekçi mi? Değil. Kıyas noktanız yanlış.

İki sene önce Bölgesel Lig, geçen yıl TBL oynadık. Her mağlubiyetten sonra branşı kapatmaktan mı bahsedeceksiniz?
          Mağlubiyetle ilgisi yok, başından beri karşıyım. Basketbol şehri değiliz, iddialı bir takım kurmak zor. Yine de finansal olarak kendi kendini idare edebilen ortalama bir takıma itirazım yok ancak geliri olmayan bir branşa saplanıp futbol bütçesinden yenmesini doğru bulmuyorum.

Yorum

İlk olarak Sefa Alış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Mağlubiyetle ilgisi yok, başından beri karşıyım. Basketbol şehri değiliz, iddialı bir takım kurmak zor. Yine de finansal olarak kendi kendini idare edebilen ortalama bir takıma itirazım yok ancak geliri olmayan bir branşa saplanıp futbol bütçesinden yenmesini doğru bulmuyorum.
            NATO Üssü'nden beri Trabzon'da basketbol var. Biz 1992'de oynuyorduk, Avni Aker'in maraton tribünün altındaki potaları bilir misiniz? 19 Mayıs dolu olunca ya oraya ya da KTÜ'deki potalara giderdik. 1950lerde plaj voleybolu oynanıyormuş. Benim çocukluğumda hem kadın hem erkek hentbol takımı, millî takıma antrenör ve oyuncu gönderiyordu. Atıcılık ve boks bu şehrin geninde var. Zeki Altıntaş gibi millî takım antrenörleri var. Boksörler meşhur,onları saymıyorum. Şimdi maç oynanacak salon yok Trabzon'da. Hayri Gür, Beşirli... Başka var mı?

Bence kapatmak yerine, bunları düşünün. Sessiz sedasız, sizden uzakta oynuyorlar. Kime ne zararı var? Futbol bütçesi demişsin ya... Bir tane yabancı futbolcunun yıllık alacağına takım kurduk. Siz alt yapıdan bir oyuncu fazla çıkarın, yabancı alacağınıza. Veya bir tane az hatalı yabancı alın. Sen seyretmiyorsan, 3000 - 4000 kişi çoluğunu çocuğunu alıp salon sporu seyretsin. Hafta sonu eğlencesi olsun, bunun futbol takımına hiçbir zararı yok. Bir gün 2015'teki gibi EuroChallenge finali gibi başarı olursa, siz de gelir katılırsınız kutlamalara.

Basketbola, gelir çerçevesinden bakacaksanız, Real Madrid 38 M Euro zarar etmesi bekleniyor.

https://www.eurohoops.net/tr/eurolea...20belirtiliyor.

Kâr eden yok mu? ALBA, Asvel, Unicaja gibi yıllara dayanan altyapı ve istikrarlı sponsorlara sahip takımlar bunu başarıyor. Onların kültürüne ulaşmak için yıllar lazım. Hepi topu şurada yazan, tartışan beş on kişi ya var, ya yok. Gölge etmeyin. Hele mağlubiyet sonrası üzgün ve gerginken, yangına odun taşımayın.

Velhasıl bu tartışmanın kazananı olmaz. Siz kapansın dediniz diye kapanmaz, ben Unicaja gibi olalım dedim diye de olamayız. Biraz zaman lazım. 2008 - 18 arasında acı tatlı bir tecrübe var. Oradan ders çıkarıp geleceği planlamak lazım. Akılla...

İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Merkezefendi kazandı, iyi oldu. Devreyi ilk sekizde bitirip kupaya katılalım.
            Bahçeşehir maçı sonrasında lige Dünya Kupası Eleme maçları için ara verikecek. 27 Kasım'da Bosna Hersek, 30 Kasım'da İsviçre maçları var. O ara dönüşü TOFAŞ gelecek Trabzon'a.
            En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

NATO Üssü'nden beri Trabzon'da basketbol var. Biz 1992'de oynuyorduk, Avni Aker'in maraton tribünün altındaki potaları bilir misiniz? 19 Mayıs dolu olunca ya oraya ya da KTÜ'deki potalara giderdik. 1950lerde plaj voleybolu oynanıyormuş. Benim çocukluğumda hem kadın hem erkek hentbol takımı, millî takıma antrenör ve oyuncu gönderiyordu. Atıcılık ve boks bu şehrin geninde var. Zeki Altıntaş gibi millî takım antrenörleri var. Boksörler meşhur,onları saymıyorum. Şimdi maç oynanacak salon yok Trabzon'da. Hayri Gür, Beşirli... Başka var mı?

Bence kapatmak yerine, bunları düşünün. Sessiz sedasız, sizden uzakta oynuyorlar. Kime ne zararı var? Futbol bütçesi demişsin ya... Bir tane yabancı futbolcunun yıllık alacağına takım kurduk. Siz alt yapıdan bir oyuncu fazla çıkarın, yabancı alacağınıza. Veya bir tane az hatalı yabancı alın. Sen seyretmiyorsan, 3000 - 4000 kişi çoluğunu çocuğunu alıp salon sporu seyretsin. Hafta sonu eğlencesi olsun, bunun futbol takımına hiçbir zararı yok. Bir gün 2015'teki gibi EuroChallenge finali gibi başarı olursa, siz de gelir katılırsınız kutlamalara.

Basketbola, gelir çerçevesinden bakacaksanız, Real Madrid 38 M Euro zarar etmesi bekleniyor.

https://www.eurohoops.net/tr/eurolea...20belirtiliyor.

Kâr eden yok mu? ALBA, Asvel, Unicaja gibi yıllara dayanan altyapı ve istikrarlı sponsorlara sahip takımlar bunu başarıyor. Onların kültürüne ulaşmak için yıllar lazım. Hepi topu şurada yazan, tartışan beş on kişi ya var, ya yok. Gölge etmeyin. Hele mağlubiyet sonrası üzgün ve gerginken, yangına odun taşımayın.

Velhasıl bu tartışmanın kazananı olmaz. Siz kapansın dediniz diye kapanmaz, ben Unicaja gibi olalım dedim diye de olamayız. Biraz zaman lazım. 2008 - 18 arasında acı tatlı bir tecrübe var. Oradan ders çıkarıp geleceği planlamak lazım. Akılla...
              Yıllar önce de aynı tartışmalar vardı, o zaman da bu başlığa bir avuç insan yazıyordu. O takım küme düşüp tekrar lige çıktı Avrupa'da final oynadı, basketbola hiç ilgisi olmayanlar final maçına koşa koşa gitmişti. Bugün daha sağlam bir altyapı var, seyirci ortalaması çok daha yüksek. Hayri Gür'ün ışıkları bir daha sönmeyecek.

Yorum

Kendi adıma basketbol futboldan kat be kat daha heyecan verici daha aksiyonu bol.Futbol da izliyoruz ama artik gunumuzde futbol hocalarin kosu mesafesi takintisi,savunma anlayisi,topculari yeteneksiz dümdüz ama sadece koşan tiplere çevirmeleri sebebiyle keyifsiz bir hale geldi
                Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

Marquise Reed, arka arkaya on dokuz üçlük kaçırdıktan sonra dün isabet buldu. İlk hafta Büyükçekmece maçından sonra oynadığımız altı maçta üçlük atamamıştı.

*

Silins, iki maç tribündeyken dün Delgado'nun yokluğunda şans buldu. Bir üçlük atıp dört faul aldı. İlk çeyrek takım uyurken, hücumda canlandırmaya çalıştı. Ernak, sonra bir daha kullanmadı. Maazallah, "iyi oynar da kazanırız" diye endişelenmiş olabilir!

*

Aynısı Tinkle için de geçerli... İkinci yarı onun elinden skor bulunca hemen oturttu.

*

Trabzon'da masada istatistik tutan görevli, Dorukhan'ın top kaybını kime yazdı acaba? Maçı 0 top kaybıyla bitirmiş görünüyor...

İkinci devrenin başında Reed'in iki top kaybı var, resmî istatistik kağıdında bir yazılmış.

Yorum

beşiktaş için ter idmanı gibi bişey oldu maç.En kolay kazandığı maçlardan biridir muhtemelen.

Maç boyunca fark 10 ila 20 arasında gitti.Rakip oyuncular fark 20 sayılara çıktıkça gevşediler.10 sayıya indikçe ciddileştiler.

Maç sonucu aslında hoşgörülebilir ama aradakı kalite farkını hoş karşılayamayız.Oyun olarak iki takım arasında bu kadar uçurum olması üzücü.

Kulup başkanının basket şubeden sorumlu yönetici ve hocayla bi toplantı yapması lazım.

Yorum

bu kadar kötü sonuçlara rağmen maçlara yine iyi seyirci geliyor. diğer salonlara bakıyorum bomboş. üstteki takımlara karşı ilk periyottan çift haneli fark yersen, 9 sayıdan bursaya kaybedersen, yukatel merkezefendi gibi dandik bir takıma yenilirsen salona seyirci çekemezsin. bizim ülkede her şey başarı ve sonuç odaklıdır. mevcut trabzonspor amaçsız iddiası olmayan boş bir takımdır. bu kadar paraya bu kadar kötü oyuncuları transfer etme başarısını gösteren idareciden hesap sormaları lazım. berbat bir kadro planlaması.
                      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

1. Periyot 15-31
                        2. Periyot 21-19
                        3. Periyot 27-28
                        4. Periyot 21-20

İlk periyot biraz ayakta kalsak en azından son beş dakikaya kafa kafaya girebilirdik. Delgado olsa daha farklı olurdu muhtemelen.
                        En son Mehmet Cihan Kocaman tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.

Yorum

İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bu kadar kötü sonuçlara rağmen maçlara yine iyi seyirci geliyor. diğer salonlara bakıyorum bomboş. üstteki takımlara karşı ilk periyottan çift haneli fark yersen, 9 sayıdan bursaya kaybedersen, yukatel merkezefendi gibi dandik bir takıma yenilirsen salona seyirci çekemezsin. bizim ülkede her şey başarı ve sonuç odaklıdır. mevcut trabzonspor amaçsız iddiası olmayan boş bir takımdır. bu kadar paraya bu kadar kötü oyuncuları transfer etme başarısını gösteren idareciden hesap sormaları lazım. berbat bir kadro planlaması.
                          Sayı kralı ve MVP: Reed
                          Ribaund kralı: Delgado
                          Geçen yıl ligin en değerli üçüncü veya dördüncü oyuncusu: Tinkle
                          İngiltere milli takım forveti (Bu tanım benim için pek anlam ifade etmiyor, ligin en iyi 3D'lerinden biri): Yeboah
                          Letonya milli takım oyuncusu: Silins
                          Eurıcup, BCL finalleri görmüş: Taylor

Şu oyuncular kötü değil. Siz böyle dedikçe, bu oyuncuları kullanmayı beceremeyen koçu aklıyorsunuz.

Bizi ve dün TOFAŞ'ı yenen Merkezefendi kadrosu bizden daha mı iyi? Bursa çok iyi bir kadroya mı sahip?

Dün fark ettiniz mi; Hamm, Rge ve Yeboah kaç pozisyonda Grant'e söylendi savunmada? Ya Matthews'i Grant'le savunmaya çalışan koçunuz var. Grant de her pozisyonda sağını açtı ki rahat drive etsin (!)

Böyle koça, böyle oyuncu...

Yorum

delgado maçtan önce belinden sakatlandı

Yorum

Basketbol takımı kuruyoruz ama başında koç yok. Basketbolu bilen yönetici kaç kişi var??

Maçta her pozisyonda bjk koçunu takip ettim. Adam inanılmaz arzulu istekli kenarda çıldırıyor

Bizim koça bakıyorum çoktan emekli olma vakti geldi. Ben böyle umursamaz kenarda koyun gibi bakan koç istemiyorum

Oyuncu kalitesini hiç beğenmiyorum. Bana göre çok berbat oyuncular. Grant oyuncu bile değil ama .olur

Trabzonspor basketbol takımı daha iyi olmak zorunda. Sen üstteki takımları yenmeyeceksen daha niye basketbol takımı kurdun
                              En son Ozan Yılmaz tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X