Su oyunu Merkezefendi oynayabilir,Karsiyaka oynayabilir keza Cekmece,Manisa falan da oynayabilir sen oynayamazsın boyle oynarsan bu bir rezilliktir ne yani Besiktas'ı yenmeyi mi bekliyorsunuz diye sorarsiniz ondan sonra aciklama bekleyenlere
son periyoddaki ilk pozisyondaki top kaybımız ne kadar rezi basketbolculardan kurulu olduğumuzu çok net gösteriyor. iyi bile maç kazanmış bu takım bu kafayla
Su oyunu Merkezefendi oynayabilir,Karsiyaka oynayabilir keza Cekmece,Manisa falan da oynayabilir sen oynayamazsın boyle oynarsan bu bir rezilliktir ne yani Besiktas'ı yenmeyi mi bekliyorsunuz diye sorarsiniz ondan sonra aciklama bekleyenlere
Büyükçekmece, Beşiktaş karşısında ilk yarıyı 52-44 önde bitirmişti, biz ilk dakikadan maçı verdik.
Yine diyorum bu takim kendinden zayif rotasyonu olan takimlari anca yenebilir hatta surpriz maclar da verebilir(Bursa ve Denizli maclari gibi) ama ilk 6 takimdan hicbirini yenemez oyuna ortak bile olamaz bu koçla.Hayirli isler...
bu kadroya kurandan hesap sorulmalı. hoca zaten rezil. bu takım sadece kendi ayarındaki zayıf rakipleri yener. muhtemelen ilk yarı bitene bir tek aliağa petkin maçını kazanabiliriz. gerçi o maçta deplasmanda. ilk yarı bitene kadar 0 galibiyet alırsak şaşırmasın kimse. haftaya bahçeşehir deplasmanı var oda banko mağlubiyet.
yukarıda yazdım karşıyaka ve büyükçekmece olmasaydı bu takım bir numaralı küme düşme adayı. bu kadro bu ligin ayarında değil. küme düşmemeye oynayacak kadro kurmuşlar. yazık.
Zaten galibiyet beklemiyordum mactan da en azindan mucadele koysaydik iyiydi..bastan sona 8tasin kontrolunde gitti rahat rolantide oynadilar istedikleri gibi ayarladilar tempoyu sıkmadan gule oynaya kazandılar diyebiliriz
En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 16.11.2025, 18:13.
1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Maçın daha 2. Dakikasından mücadeleyi bırakanları kınıyorum. Burası sizin çiftliğiniz değil!! Bunu da yetkili yöneticilerin yetkililere hatırlatması lazım. Bordo mavi kalpler atmak ile olmuyor.
Rakip çok formda ve moralli geldi. Delgado'suz oynamak zor. Ama hiç enerjimiz yoktu. Adamların zaafına, mesela Zizic'in üstünden ikili oyunu son çeyrek denedik.
Maç öncesinde Alimpijevic fizikselliğe dikkat çekti. Morgan'ı PF başlattı. Biz Reed'le Brown savunmaya çalıştık. İki üçlükle başladı Brown. Silins oyunu açtı, faul alıyor. İkinci devre hiç süre vermedi. Tinkle iç - dış dengesi açısından ters geliyordu onlara, çıkarttı.
Kaybetmesine bu maçta lafım yok. Ama neredeyse 100 yiyip hiç mücadele etmemesini kabuk etmiyorum.
En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 16.11.2025, 18:23.
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
tribünler rezildi, janmarinin kalintilari bos bos söveceklerine maç sonu kartal pençesi yapan bjklilere yürüseydiler... bir de dopdolu tribün yerine karsi protokole yayin yapan bu kamera yerinin degisikligini onaylayan kim varsa siçayim bi tarafina...
geçende Berk Demir adamim falan demistim geri aliyorum lafimi, arada 3lük atabiliyor ama tam bir amatör beyinsiz ya, Ismail'den hiç bahsetmiyorum bile artik, yerli oyuncu pismanliktir desem yeridir ama bizdeki yabancilarda da skinti var hele o Grant var ya inanilmaz bir çöpmüs 1-2 kritik 3lükle bizi maçta tutsa da pesine hemen saçmalayip rakibi uyandirdi...
bjk uçuyor kaçiyor rekor kiriyor ama bizim maça asilmadilar mi bilmiyorum eger öyleyse tamam ama hep böylelerse hiç de uçup kaçmiyorlar nasil oluyor da gelen geçen bunlara yeniliyor inanilmaz
Beşiktaş’ı yenmeyi zaten beklemiyordum ama bu kadar ezileceğimizi de düşünmemiştim. Daha ilk 2 dakikadan maçın seyri belli oldu. Bu kadar düzensiz olmamız kimin suçuysa çıksın hesap versin.
Bu branşa yatırım yapmak bence gereksiz. Euroleauge seviyesine çıkmadıkça ulusal liglerin de bir anlamı kalmıyor. Ki euroleauge'in de final four harici pek numarası yok. Haftasonu eğlencesi olmaktan başka bir şey olmayacak Trabzon için.
Yorum