BSL 8. Hafta | Trabzonspor 84 - 98 Beşiktaş | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
-
Delgado, Doğuş ve Reed haberini aldığım büyüğümden dün bir bilgi geldi. Açıkçası pek inanmadım. İnanmadım demeyeyim de aklıma yatmadı. Bunu haas dostumuzla da paylaştım.
Adı geçen oyuncu geçen yıl EL görmüş, pahalı bir oyuncu. Atletik bir skorer. Boşta olması da ilginç... Gün boyunca sağa sola sordum. Kimsenin haberi yok. Oyuncunun Çin'e gidebileceğini söyledi biri, bizden hiç bahsetmeden.
Gelişme olursa paylaşacağım.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.Yorum
-
Sukurler olsun sonunda gidiyor demek Grant.Stefan Moody dahil olmak uzere gördüğüm en savruk oyuncu ustune bir de şut falan da soktuğu yok derhal paket edilmesi muthis hareketOyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...Yorum
-
Neyse, maça odaklanalım.
Birkaç veri paylaşacağım:
İlk yedi haftada hücum verimliliği en yüksek oyuncumuz, rotasyondan düşen Silins (125,8). Silins'in savunma verisi kötü. Hatta Erok maçında koçun çıkarıp bir daha oyuna almamasını savunma sebepli olduğunu yazmıştım. Ancak şöyle bir durum var: Çocuğun hücumda sağladığı avantaj ve fayda, savunmadaki eksikliğinden fazla. Silins'in ON / OFF verisi +3,4. Karşılaştırmak için en çok süre alan ve en skorerimiz Reed'in verisini yazayım, +1,7.
Merak edilebilir, Grant kaç? -2,0. Facia...
Şimdi bu faciayı daha net gösteren istatistiklere devam edeyim:
Usage Rate'i en yüksek oyuncumuz,son iki maçta süresi düşmesine rağmen Grant (27,2%). Bu kadar çok top kulanan oyuncumuzun isabet yüzdeleri dipte. Haliyle hücum verimliliği en düşük oyuncumuz da kendisi (102,0).
Son çeyreğine kafa kafaya girdiğimiz Efes maçını bu kardeşimizle bitirdik.
Yeboah'ın nasıl bir sabit şutör olduğunu, doğru açıda topla buluşturulduğunda yüzdeli bitirdiğini herkes gördü. Peki Tinkle?
Geçen sezon Darüşşafaka'daki rolünden uzak burada. Oradaki kadar top kullanmıyor ama konu sayı değil ki. Ona nerede şut attıracağız?
Geçen yıl Darüşşafaka ve 2023'te Le Mans'daki şut grafiklerini paylaşıyorum. Sol forvet ve sol dibe dikkat edin lütfen:
Bu Darüşşafaka
Bu da Le Mans
Dairelerin büyüklüğü, şut yoğunluğunu gösteriyor. Rengin koyuluğu da isabet oranının yüksekliğini... Kısacası en iyi attığı yer, sol forvet.
En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 14.11.2025, 20:40.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.Yorum
-
Yorum
-
bu maç savunma maçı. beşiktaş'ı atarak değil savunarak yenebiliriz. son topa kadar mücadeleye devam. özellikle boyalı çizginin dışına çok dikkat etmeliyiz. en kritik yerde cezayı kesebilecek oyuncuları var.Yorum
-
Bilmedigimden soruyorum basketbolda bizim ligde oyuncu alip gondermek bu kadar kolaymi sozlesmeleri mac basina gore falanmi yapiliyor.. adam geliyor 3-5 mac oynuyor performans veremezse kotu cikarsa gonderiliyor.takimlar icin iyi de oyuncu acisindan kotu sıkıntı cikarmadan gidiyorlarsa cok iyi..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.Yorum
-
Hadi bakalim şans yanimizda olsun yenilsek de sonuna kadar savaşıp maçın icinde kalalimOyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...Yorum
-
-
-
-
-
Disardan cok kotuyuz adamlar da bir o kadar iyi takimda pure class bir şutör yok kimsenin şutuna guvenemiyorsunOyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...Yorum
-
12-2 maç başlangıcı nedir arkadaş ya. böyle rezil takım görmedim. maçı izlemeye gerek kalmadı beşiktaş antrenman yapıyor şuan.Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum