Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BSL 4. Hafta | Y. Merkezefendi Bld. 84 - 75 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    çok yanlış kadro kurulmuş uzunlarımız çöp malesef. yerliler tamam bir şekilde idare eder zaten bundan iyisi efes yada fb de oynar. ben anlamıyorum bu kadar kötü yabancı oyuncuları nereden aldılar. bursa ya 9 sayıdan maç verdik, bu hafta da son periyot ilk 4 dakika 0 sayı atan takıma yenildik. inanilmaz bir olay. demek ki bizim takım çok çok kötü. buradan bu sonuç çıkıyor. ilk 2 hafta yendiğimiz maçlarda biri sonuncu diğerini de maçın ikinci yarısında az kalsın kaybedebilirdik. umarım küme düşmeyiz.
    Kadronun kötü bir mühendislikle inşa edildiğini düşünmüyorum.
    Skorer: Reed
    3D: Yeboah
    Yüzü dönük topla hareketli modern uzun forvet: Tinkle
    İyi ribaundcu: Delgado
    Stretch 5: Silins
    Delici kısa: Gordon

Bunları oynatacak bir gard lazımken, gidip kendine oynayan Grant'in alınması, birçok doğruyu değersizleştiren bir yanlış oldu. Riskti, iki galibiyete mal oldu. Aslında Grant'e rağmen de kazanılabilecek maçlardı Bursa ve Merkezefendi. Ne yazık ki koçun tercihleri, engel oldu.

Koç faktörünü kenara koyarsak, gard (Grant) değişimi işe yarayabilir.

Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Tony Taylor cekmisler
      Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

sıkıntı koçta mı kadroda mı?
        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          sıkıntı koçta mı kadroda mı?
          kadroda pg si grant olan takım sıkıntı yaşar
          En son efeborasaral tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.

Yorum

Bizi yenen, haftanın takımı seçiliyor. Haksız da sayılmazlar...

BSL 4. HAFTANIN EN’leri Haftanın Takımı Yukatel Merkezefendi Bld Basket Haftanın Koçu Zafer Aktaş (Merkezefendi Bld) Haftanın Oyuncusu Speedy Smith

BSL 3. HAFTANIN EN’leri Haftanın Takımı Bursaspor Basketbol Haftanın Koçu Nenad Markovic (Bursaspor) Haftanın Oyuncusu Marek Blazevic (TOFAŞ) Haftanın Genç

Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bizi yenen, haftanın takımı seçiliyor. Haksız da sayılmazlar...

BSL 4. HAFTANIN EN’leri Haftanın Takımı Yukatel Merkezefendi Bld Basket Haftanın Koçu Zafer Aktaş (Merkezefendi Bld) Haftanın Oyuncusu Speedy Smith

BSL 3. HAFTANIN EN’leri Haftanın Takımı Bursaspor Basketbol Haftanın Koçu Nenad Markovic (Bursaspor) Haftanın Oyuncusu Marek Blazevic (TOFAŞ) Haftanın Genç
              Mağlubiyetin getirdiği kızgınlıkla çok üzerinde durmuyoruz belki ama rakipler bize karşı acayip yüzdeli atıyor. Cazalon, Griffin ve Smith'in Delgado'nun üzerinden bulduğu üçlükler ekstraydı bence.

Yorum

İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Mağlubiyetin getirdiği kızgınlıkla çok üzerinde durmuyoruz belki ama rakipler bize karşı acayip yüzdeli atıyor. Cazalon, Griffin ve Smith'in Delgado'nun üzerinden bulduğu üçlükler ekstraydı bence.
                Dün KSK - Efes maçını seyrettiniz mi? İlk çeyrek 5/7 attı KSK. Efes kısaları switch yapıyordu. İkinci çeyrekten sonra herkes adamında kaldı. Uzun show up sonrası gömüldü. Çemberi göremedi Karşıyaka.

Merkezefendi ilk devre 10/17 attı. Şunu yazmıştım:

"Yeboah & İsmail aynı beşte başlamalı. Delgado tepeye çıkarmamalıyız. 1-3 Kısaları switch edelim. Şutu atacak adamın üstünde Yeboah kalsın. Bakalım rahat atabiliyorlar mı? Biz Okben'e gard kovalattık."

Yorum

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kadronun kötü bir mühendislikle inşa edildiğini düşünmüyorum.
                  Skorer: Reed
                  3D: Yeboah
                  Yüzü dönük topla hareketli modern uzun forvet: Tinkle
                  İyi ribaundcu: Delgado
                  Stretch 5: Silins
                  Delici kısa: Gordon

Bunları oynatacak bir gard lazımken, gidip kendine oynayan Grant'in alınması, birçok doğruyu değersizleştiren bir yanlış oldu. Riskti, iki galibiyete mal oldu. Aslında Grant'e rağmen de kazanılabilecek maçlardı Bursa ve Merkezefendi. Ne yazık ki koçun tercihleri, engel oldu.

Koç faktörünü kenara koyarsak, gard (Grant) değişimi işe yarayabilir.

sorun nerde abi o zaman onu anlamıyorum. biz yanlış oyun mu oynuyoruz. elimizde hızlı ve atletik oyuncular varken bu kadar az skor üretmemiz de enteresan. hoca oyun seti çizemiyor mu, takımı tanıyamadı mı tuhaf bir durum. defans takımı olsak anlarım oda yok. ilk maç dışında sayı ortalamamız da düştü. kurulan takım defans yaparak maç kazanamaz, biz ofansif gücü yüksek takımız bence. koç bence buna göre bir plan belirlemeli. yazık oluyor harcanan paralara.
                  https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

sorun nerde abi o zaman onu anlamıyorum. biz yanlış oyun mu oynuyoruz. elimizde hızlı ve atletik oyuncular varken bu kadar az skor üretmemiz de enteresan. hoca oyun seti çizemiyor mu, takımı tanıyamadı mı tuhaf bir durum. defans takımı olsak anlarım oda yok. ilk maç dışında sayı ortalamamız da düştü. kurulan takım defans yaparak maç kazanamaz, biz ofansif gücü yüksek takımız bence. koç bence buna göre bir plan belirlemeli. yazık oluyor harcanan paralara.
                    Ofans gücü kadar savunma entrümanları da var kadronun. İ. Cem, Gordon baskı yapabilecek kısalar... Yeboah kadar kalın kanat savunmacısı bu seviyeler için lüks. Delgado'nun ortada kapadığı alan da öyle... Yani bu takım aslında dengeli bir kimliğe sahip olabilir.

Ödeme sorunu olduğunu sanmıyorum, duymadım da. Koçun ana planda Grant'e verdiği rol ve pay hatalıydı. Bunu kazanırken de konuştuk. Hoca hatada ısrar etti, kaybetti. Tek oyuncuyu hedef göstermiyorum. Olan bu. Maç içi on off istatisklerini koydum, ideal beşi kullanmıyor koç. Kendi bilir.

Hiç konuşulmuyor ama staff da tecrübesiz. Asistanlar BSL için ham...

Durum bu. 4-0, 4-1 geçeceğimiz periyodu 2-3 kapatacağız gibi görünüyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                    WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                    Yükleniyor...
                    X