BSL 4. Hafta | Y. Merkezefendi Bld. 84 - 75 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir. -
Gordon olayina anlam veremedim sakatligi vs birsey yoksa bu kadar az sure almasinin izahi yok ustelik diger oyuncular döküluyorlarken..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.Yorum
-
yok ernak polonya'da iyi hocalik yapti, yok daçka'da basariliydi falan, palavra iste en basindan belliydi bizde tutmayacagi... isteyen istedigi kadar analiz kassin adamin tipinden durusundan bile anlarsin bizimle uyumlu olmayacagini... simdi istediginiz kadar tartisin bos bos... bos hoca alirsan bos bos tartisirsin..Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat ÖzyazıcıYorum
-
Şu vasat oyuncuya vasat teknik adama hiçbir yerde tahammül edilmiyor
futbol ya da basketbol vasat sıradan oyuncuları izlemek zulümdür
parayı basacaksın oyuncunun en iyisini hocanın en iyisinin alacaksın
kim kovulacaksa hemen şimdi kovulacak
haftaya da anadolu efes çakar sana
al sana 3 tane mağlubiyetYorum
-
Reed bu kadar kötü iken Gordon kenarda bu kadar oturması enteresan. Yani takım süreleri bakımından isyan çıkabilir. Genel Meneger bordo mavi kalpler atıyordu geçen sene bol bol. Bu sene hesabını mı kapattı ne etti. Önümüzdeki üç maç için de galibiyet yüzü göremez takım ne yazık kiYorum
-
-
Son çeyreğe 67-62 geride girdik. Rakip ilk 4 dakika sayı atamadı. Normalde o 4 dakikada maçı koparmamız gerekirken sadece 2 sayı atabildik.
Takımda değişmesi gereken sadece Grant ve koç değil bu arada, onu da söyleyeyim.Yorum
-
5 milyon butce nasil rezil edilir isimli çalışmaOyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...Yorum
-
Gordon, şut dener, uzuna faul yapmaz; hemen çıkarır bir daha almaz.
Grant -13 yazar, maçı onunla bitirir.
Şu kadronun hakkı, Bursa ve Merkezefendi mağlubiyeti değil. Koç ve Grant, takımın enerjisini bitirdi.
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.Yorum
-
-
-
Simdi olay gariban Gordon'a kesilir bir tane daha pasla alakasi olmayan boyuna ucluk deneyen kisa alirlar 2 3 hafta da oyle gider yapilmasi gereken sey cok basit hocayi kov Grant'i kov takimi oynatan tempo ayarlayabilecek bir oyun kurucu al gelOyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum