İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BSL 3. Hafta | Trabzonspor 79 - 85 Bursaspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Koçun maç sonu açıklamasını şimdi gördüm. Şut sokamadığımız için kaybetmişiz.
Bursa, PAOK dışında hangi takıma bu kadar sayı attı?
Geçen hafta 72 atıp deplasmanda kazanan takım, bu hafta evinde son çeyrekte 28 yedi. Ne anlatıyorsun hocam? Şut girmediyse, sokamayan Okben'i niçin parkede tuttun? Niçin Yeboah ve Tinkle'a oyun çizmedin? Niçin isabeti olmayan Berk'e verdiğin süreyi Silins'den esirgedin? Grant'i "şutör" olarak oynatsaydın?
"Evimizde mağlubiyete tahammülümüz yok" demiş. Kazansaydın o zaman... Dalga geçiyor.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
- Beğen 1
Yorum
-
Bize denk bir rakibe iç saha da kaybetmek can acıtıcı oldu.
Toplam 3 maçın ilk bir buçuğunda yükselen performansımız ikinci bir buçuk maçta inişe geçti.Bu maçtan önce ki maçın ikinci yarısında başlayan düşüş bu maçla devam etti.Çok fazla basit hata yaptık.Elden rakibe kolay toplar verdik.2,3 oyuncu dışında konsantremiz düşük idi.
Kritik bir dakika da hocanında teknik faul alması iyice tuzu biberi oldu.Son saniyelerde zaten panik başlayınca herkes topu eline ayağına dolaştırdı ve hakedilmiş bir yenilgi geldi.
Bu maçı, deplasmanda kazanarak telafi etme şansımız mevcut ,koç ve takımın gereken duruşu ortaya koyup sonraki maçlarda Trabzonspor ruhunu göstermesini bekliyorum.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bizim en büyük soru işaretimiz Grant gibi göründü. İyi atıcı ama bu takımın direksiyonu ona emanet edilmemeliydi. Daha fizikli, topu paylaşan, savunmacı bir PG almalıydık, bunu konuşmuştuk. Çünkü elinde Reed var. Çembere gidiyor. Orta mesafe atıyor. Tam bir hücum lideri...
Onun yanına Yeboah'ı koyacaksın. Fizik olarak büyük, motoru yüksek, iyi bir sabit şutör... Delgado çembere yakın iyi bitirir.
Tinkle kenarda olsa bile Yeboah 4 - Okben 3 oynayabiliriz.
Bunlar işin kadro tarafı...
Oyuna bakarsak, ribaund alınca koşuyoruz.
İ. Cem oyundayken baskımız artıyor, topu paylaşıyoruz.
3 - 4 numaradan katkı alırsak Delgado ve Reed üstündeki baskı azalır. Böylece hem Reed toplu - topsuz hareket eder. Hem de Delgado'ya sıkıştırma geldiğinde forvetlere çıkarabiliriz. Delgado o açıları iyi gören bir uzun. Onun handikabı, ayakları yerden çok kalkmaz. İyi alan kapatır bu arada Delgado. Switchlerde kısa üstünde kalır. Ribaund zaten onun iyi olduğu alan.
İşte bu dengeyi yönetecek bir gard sorunumuz var. Grant bunun altından kalkabilir mi?
Şimdilik Moody'nin bize geldiği dönem gibi...
Yedi maçta 15 asist - 15 top kaybı yaptı. AST / TO oranı 1,0 olan, eline geleni kaldırıp atan (Ama iyi atıyor Allah için) gardla takımı beslemek çok mümkün değil.
Ben olsam, kadroda değişikliğe gidilmeyecekse, Grant'i ikinci beşin skoreri olarak kullanırdım.
İ. Cem
Reed
Yeboah
Tinkle
Delgado başlardım.
Milli takımdaki Kenan - Şehmus'un savunma tarafındaki rolünü İ. Cem'le ile oynardım. Yarı sahadaki hücum için Larkin gibi Reed'in liderliğine özgürlük tanırdım. Yeboah ve Tinkle ile spacing sağlar, Delgado'ya çembere yakın noktada bitirtirdim. Tinkle ikinci - üçüncü hücum oyuncusu olur. Yeboah savunmayı yükseltir. Uzunun arkasında da kalır, kısaya baskı da yapar.
Sonra ikinci beşi Grant - Gordon - Okben - Berk - Silins tercih ederdim.
Grant de Gordon da Okben de topa yön verebilir. Grant'in dış şutu ile Gordon'un çembere gidişini dengelerdim. Berk de Silins de stretch... Gordon'la rakibe baskı yapabilirsin. Ribaund katkısı alırsın. Grant'in oyunu bu beşte daha faydalı olabilir. Şut atabilir.
Sakatlıksız, ödeme sorunu yaşanmayan, salonunuzun yeni atmosferinde ve play-offla biten bir sezon olsun.
İ. Cem & Reed ilk üç maçta 36 dakika birlikte oynadı. O 36 dakikalık bölümlerin skoru 90 - 73 lehimize.
B.Çekmece maçında 12 dakikada 36-24
Erok maçında 4 dakikada 11-14
Bursaspor maçında 20 dakikada 43-35
Koç, "şut sokamamaya" bağlasa da ondan önce doğru hücum ve savunma beşini bulamadığını kabul etmeli.
Bursa maçının üçüncü çeyreğine başlayan beş, en ideali beşimiz aslında. Bu beşin sadece Bursa maçı üçüncü çeyreğinde yaklaşık beş dakika oynadığını, o beş dakikada skorun 12 - 5 lehimize olduğunu ve not olarak düşeyim.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 2 hafta önce.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Abi bir koç neden çeyreği 28-14 önde bitiren düzeni terk eder? Şut lazımken son 2 dakika Grant niye oyuna girmez?İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
İ. Cem & Reed ilk üç maçta 36 dakika birlikte oynadı. O 36 dakikalık bölümlerin skoru 90 - 73 lehimize.
B.Çekmece maçında 12 dakikada 36-24
Erok maçında 4 dakikada 11-14
Bursaspor maçında 20 dakikada 43-35
Koç, "şut sokamamaya" bağlasa da ondan önce doğru hücum ve savunma beşini bulamadığını kabul etmeli.
Bursa maçının üçüncü çeyreğine başlayan beş, en ideali beşimiz aslında. Bu beşin sadece Bursa maçı üçüncü çeyreğinde yaklaşık beş dakika oynadığını, o beş dakikada skorun 12 - 5 lehimize olduğunu ve not olarak düşeyim.
Yorum
-
Niçin Konontsuk'u Yeboah'la savunmaz ve Çekmece maçındaki gibi 4 numaradan şut yer?İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Abi bir koç neden çeyreği 28-14 önde bitiren düzeni terk eder? Şut lazımken son 2 dakika Grant niye oyuna girmez?
Niçin ligin en fazla faul yapılan oyuncusuna yardım getirmez veya top aldırmamaya çalışmaz?
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİkİ hafta neticesinde, veri kısıtlı olsa da, fikir vermesi açısından;
* Bursa 69,0'la en az atan takım. Biz en az yiyen ikinci takım...
* Rakibini saha içinde 40%'ın altında tutabilen tek takım biziz (39,7%)
* En çok top çalan, en çok ribaund alan, en az top kaybeden (Bunda ikinci) takımız.
Bireysel istatistiklerden ziyade takım verilerinde iyi olmak aslında iyi işaret.
Rakibin pivotu Nnoko, en fazla faul yapılan oyuncu. Konontsuk'un dış şutuna dikkat etmek lazım, Bruinsma'ya da attırdık ilk hafta.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum