Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2025-26 BSL Sezonu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

85 - 80 kazandık.
      En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 20.09.2025, 16:35.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Hazırlık Maçlarımızın Sonuçları

Trazbonspor 66 - 64 Erok

Trabzonspor 85 - 79 Türk Telekom

Trabzonspor 75 - 83 L. Kuban

Trabzonspor 74 - 72 A. Petkim

Trabzonspor 75 - 79 T. Telekom

Trabzonspor 80 - 90 Tofaş

Trabzonspor 85 - 80 Mersin

*

Maçlardan bazı notlar:

1) Bizim kullandığımız faul kadar rakipler faul çizgisinden sayı üretti (Ortalama 21,1).

Yaklaşık 2 fazla faul yapıyoruz ama 7,6 daha fazla faul attırıyoruz.

2) Son çeyreklerde yaklaşık 4 sayı gerideyiz (17,3 - 21,4).

3) İkinci şans sayılarında biz 9,6, rakiplerimiz 13,1 sayı buluyor.

Delgado ve Yeboah'tan önce bizim potamızdaki ribaundların 39%'unu rakipler alırken, onların oynadığı son dört maçta bu oran 33% iyileşerek 26%'ya düştü. Aynı süreçte ikinci şans sayıları da 16,7'den 10,5%'e düştü. Kısacası gelişim var.

*

Diğer takımları çok seyredemedim. Kurdukları kadrolara göre, ilk 8 yapmalıyız. İlk 6 büyük başarı olur:

Fb - Efes
        TT - Bjk - Bahçeşehir
        Gs
        Biz...
        Sonra TOFAŞ (Koçlarını çok severim), Erok, Petkim...
        Zaten on oldu.
        Gerisi Manisa, Bursa, Mersin...
        Ksk, Merkezefendi, Büyükçekmece kalıyor. Lige dair ön tahminim aşağı yukarı böyle.

Fikstürümüz iyi. Kadromuz geniş.

Bizim en büyük soru işaretimiz Grant gibi göründü. İyi atıcı ama bu takımın direksiyonu ona emanet edilmemeliydi. Daha fizikli, topu paylaşan, savunmacı bir PG almalıydık, bunu konuşmuştuk. Çünkü elinde Reed var. Çembere gidiyor. Orta mesafe atıyor. Tam bir hücum lideri...

Onun yanına Yeboah'ı koyacaksın. Fizik olarak büyük, motoru yüksek, iyi bir sabit şutör... Delgado çembere yakın iyi bitirir.
        Tinkle kenarda olsa bile Yeboah 4 - Okben 3 oynayabiliriz.

Bunlar işin kadro tarafı...
        Oyuna bakarsak, ribaund alınca koşuyoruz.
        İ. Cem oyundayken baskımız artıyor, topu paylaşıyoruz.
        3 - 4 numaradan katkı alırsak Delgado ve Reed üstündeki baskı azalır. Böylece hem Reed toplu - topsuz hareket eder. Hem de Delgado'ya sıkıştırma geldiğinde forvetlere çıkarabiliriz. Delgado o açıları iyi gören bir uzun. Onun handikabı, ayakları yerden çok kalkmaz. İyi alan kapatır bu arada Delgado. Switchlerde kısa üstünde kalır. Ribaund zaten onun iyi olduğu alan.

İşte bu dengeyi yönetecek bir gard sorunumuz var. Grant bunun altından kalkabilir mi?
        Şimdilik Moody'nin bize geldiği dönem gibi...

Yedi maçta 15 asist - 15 top kaybı yaptı. AST / TO oranı 1,0 olan, eline geleni kaldırıp atan (Ama iyi atıyor Allah için) gardla takımı beslemek çok mümkün değil.

Ben olsam, kadroda değişikliğe gidilmeyecekse, Grant'i ikinci beşin skoreri olarak kullanırdım.

İ. Cem
        Reed
        Yeboah
        Tinkle
        Delgado başlardım.

Milli takımdaki Kenan - Şehmus'un savunma tarafındaki rolünü İ. Cem'le ile oynardım. Yarı sahadaki hücum için Larkin gibi Reed'in liderliğine özgürlük tanırdım. Yeboah ve Tinkle ile spacing sağlar, Delgado'ya çembere yakın noktada bitirtirdim. Tinkle ikinci - üçüncü hücum oyuncusu olur. Yeboah savunmayı yükseltir. Uzunun arkasında da kalır, kısaya baskı da yapar.

Sonra ikinci beşi Grant - Gordon - Okben - Berk - Silins tercih ederdim.

Grant de Gordon da Okben de topa yön verebilir. Grant'in dış şutu ile Gordon'un çembere gidişini dengelerdim. Berk de Silins de stretch... Gordon'la rakibe baskı yapabilirsin. Ribaund katkısı alırsın. Grant'in oyunu bu beşte daha faydalı olabilir. Şut atabilir.

Sakatlıksız, ödeme sorunu yaşanmayan, salonunuzun yeni atmosferinde ve play-offla biten bir sezon olsun.
        En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 21.09.2025, 08:11.
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Sezon başlıyor ama kombineler hakkında bir gelişme hala yok...

Yorum

İlk olarak recdodo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sezon başlıyor ama kombineler hakkında bir gelişme hala yok...
            Salonun yeni tadilatı yapılmış olması. Numaralandırma sorunundan dolayı kombine satışı olmayacağı ve geçen seneki gibi maç maç bilet olacağı söylendi.

Bilet fiyatı 100TL olacak şekilde.
            En son haas tarafından düzenlendi; 22.09.2025, 12:16.

Yorum

İlk olarak haas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Salonun yeni tadilatı yapılmış olması. Numaralandırma sorunundan dolayı kombine satışı olmayacağı ve geçen seneki gibi maç maç bilet olacağı söylendi.

Bilet fiyatı 100TL olacak şekilde.
              Bu daha da kötü... geçen sezon bilet alıp gelenler, koltuk no falan derken bayağı sıkıntı çıkmıştı.

Geçen sene senin olduğun taraf mavi olarak mı geçiyor bu sezon?

Yorum

Bu daha da kötü... geçen sezon bilet alıp gelenler, koltuk no falan derken bayağı sıkıntı çıkmıştı.

İlk maçlarda tribün numaralandırması, isim ve koltuk kodları geçen seneye göre farklı olacak.
                O yüzden bu sene ilk maçlarda kaos daha çok olacak.
                Kombine olmadığı için hem insanlar arası hem de jandarmalarla koltuk kapmaca oynanıyor.
                Oturduğum yer benim hep aynı yer. Jandarma ve Güvenlikler ile sürekli sorun yaşıyorum. Bu senede onlara yer ayıracaklarmış toplantıda öyle söylendi. Sorun devam edecek yani.
                Evet ben Fırtına tribününde oluyordum artık ismi Mavi tribün olacak.
                En son haas tarafından düzenlendi; 22.09.2025, 16:27.

Yorum

Bunun önüne geçmek basit:

*Tribünleri böleceksin, kategorize edeceksin.
                  *Bilet satışı yapan siteye doğru krokiyi koyacaksın.
                  *Maç günü bilet için görevliler yetkilendireceksin. Bunu gönüllü üniversite öğrencilerinden bile sağlayabilirsin, maliyeti yok yani.
                  *A tribünündeyse biletin, B'ye geçemeyeceksin.

Bu konuyu tartışmak bile abes. Bedava olan, kıymetsiz olur. Ücretli olsun, o zaman pota arkası bile kıymetli oluyor.

Yorum

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hayırlı olsun.

Benzer bir töreni veya medya gününü de takımı camiaya tanıtmak için yapmalarını dilerim.
                    Hangi sezondu tam olarak hatırlamıyorum ama 19 Mayıs Spor Salonunda takım tanıtılmıştı, konser de verilmişti.

Yorum

İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hangi sezondu tam olarak hatırlamıyorum ama 19 Mayıs Spor Salonunda takım tanıtılmıştı, konser de verilmişti.
                      Tutku ve Kaya'nın geldiği sezon, 2013-14. Askerlik vazifemi yapıyordum. Abiş Hopikoğlu dönemi...

Yorum

Sezon güzel başladı.

TOFAŞ, fb'yi 0.5 kala bulduğu sayıyla yendi.

Yorum

Bugün oynanan Galatasaray-Tofaş maçının son hücumunda hakemler maçı Tofaş'tan alıp Galatasaray'a verdi resmen. Skandal.

Yorum

Daha büyük sürüm için resme tıklayın 

İsim: image.png 
Görüntülenme: 19 
Boyut: 30.0 KB 
Kimlik: 11387295

Fikstürümüz çok iyi.

Keşke 6da6 ile geçsek ama 6da5 veya 6da4'te bizi playoff a taşıyacaktır..

Yorum

ligde eski kalite yok bana göre. üç beş takım dışında vasat oyunculardan kurulu takımlar var. biraz iyi kadro kuran fark yaratır.
                              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

Ertuğrul Doğan bu yıl basketbola ayrılan bütçenin 4 milyon euro olduğunu açıkladı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim