İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BSL 1. Hafta | Trabzonspor 94 - 76 ONVO B. Çekmece | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Rica ederim. Sorunuzu anladım, evet, o tarz bir oyun kurucumuz yok. Açıkçası çok da kalmadı piyasada. Bizim gardımız Grant oynatıcı değil atıcı. Takıma etkisini göreceğiz. Şutu çok iyi ama bakalım şut performansı zayıf pasörlüğünün açığını kapatabilecek mi? Bu konuda çok umutlu değilim açıkçası. O sebeple, ikinci beşin skoreri olmalı diyorumİlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Khalid El Amin tarzı bir adam kastetmiştim tabi benim basketbol zihniyetim eski kalmış olabilir bayağıdır düzenli olarak takip etmiyorum ama inşallah bu sene tüm anlarıyla Trabzonspor ve ligi takip edeceğim. Reed'in faul durumunu farkedememişim şimdi taşlar yerine oturdu teşekkürler.
yanında Gordon ve Okben gibi top yönlendiriciler varken, daha rahat top kullanır bence.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Tahminimce sadece karekod okutularak girilen bilet sayısıdır. Salon önünden kağıt bilet alanları sayma şansları çok yok. Güvenlik girerken bileti yırtıp geri veriyordu sadece. Girişte biri tek tek saymamıştır herhaldeİlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTBF'ye göre resmî olarak 2624 seyirci varmış salonda. Ne kadar doğrudur, Allah bilir.
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum