Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BSL 1. Hafta | Trabzonspor 94 - 76 ONVO B. Çekmece | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Estağfurullah. Oyun lideri olarak Reed var. Son iki yılın sayı kralı ve MVP. O bireysel başarıları elde ettiği kadrolardaki rolüyle, bizim bu seneki kadromuzdaki rolü farklı. Çekmece ve Tofaş'ta ona hazırlayan Alex Perez vardı. Bizde Grant oyundayken Reed top kullanmıyor doğru dürüst (Dün ilk devre üç faul alınca, üçüncü çeyreği oynamadı).

Liderden kasıt Naumoski gibi baba playmakersa, evet, o tarz bir oyuncumuz yok. Modern basketbolda o role ne kadar ihtiyaç var, o da ayrı tartışma konusu. Yan parçaların önemi aslında son Eurobasket'te görüldü. Takımlara centerpiece yani yıldız diye anlaşılabilecek bir merkez oyuncusu koyuluyor. Ardından etrafına belli görevleri iyi yapan tamamlayıcılar yerleşiyor. Yeboah gibi kanat savunmacısı, Delgado gibi ribaundcu, Silins gibi şut atabilen uzun, İsmail gibi topa baskı yapabilen kısalar, Gordon gibi çembere giden deliciler, Tinkle gibi yüzü dönük skorer forvetler... Yan parçalar sağlam işleyince, takım başarısı da beraberinde gelecektir. Kağıt üstünde böyle ama pratiğin çalışıp çalışmadığını haftalar geçtikçe göreceğiz.
    Khalid El Amin tarzı bir adam kastetmiştim tabi benim basketbol zihniyetim eski kalmış olabilir bayağıdır düzenli olarak takip etmiyorum ama inşallah bu sene tüm anlarıyla Trabzonspor ve ligi takip edeceğim. Reed'in faul durumunu farkedememişim şimdi taşlar yerine oturdu teşekkürler.

Yorum

İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Khalid El Amin tarzı bir adam kastetmiştim tabi benim basketbol zihniyetim eski kalmış olabilir bayağıdır düzenli olarak takip etmiyorum ama inşallah bu sene tüm anlarıyla Trabzonspor ve ligi takip edeceğim. Reed'in faul durumunu farkedememişim şimdi taşlar yerine oturdu teşekkürler.
      Rica ederim. Sorunuzu anladım, evet, o tarz bir oyun kurucumuz yok. Açıkçası çok da kalmadı piyasada. Bizim gardımız Grant oynatıcı değil atıcı. Takıma etkisini göreceğiz. Şutu çok iyi ama bakalım şut performansı zayıf pasörlüğünün açığını kapatabilecek mi? Bu konuda çok umutlu değilim açıkçası. O sebeple, ikinci beşin skoreri olmalı diyorum
      yanında Gordon ve Okben gibi top yönlendiriciler varken, daha rahat top kullanır bence.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

bursaspor dün yukatel merkezefendi'ye yenildi. bide favoriydi maçtan önce. basketbol böyle işte. alttaki takımlarla galibiyet farkını açıp rahat bir sezon geçirelim yeter bize.
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

TBF'ye göre resmî olarak 2624 seyirci varmış salonda. Ne kadar doğrudur, Allah bilir.
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              TBF'ye göre resmî olarak 2624 seyirci varmış salonda. Ne kadar doğrudur, Allah bilir.
              Tahminimce sadece karekod okutularak girilen bilet sayısıdır. Salon önünden kağıt bilet alanları sayma şansları çok yok. Güvenlik girerken bileti yırtıp geri veriyordu sadece. Girişte biri tek tek saymamıştır herhalde
              www.x.com/zykmda

Yorum

tebrikler takımımıza
                🙋‍♂️

(UEFA)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                Yükleniyor...
                X