Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BSL 1. Hafta | Trabzonspor 94 - 76 ONVO B. Çekmece | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak recdodo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Galibiyet ile başlamak güzel.

Salonun seyirci sayısı iyi ama oyuna etkisi çok değil. Koltuk oturma düzeninde sıkıntı yaşarız diye düşündük ama çok şükür sıkıntı olmadı. Gördüğüm kadarıyla herkes yerinde oturdu.

Oyun anlamında, iki guardımız (Gordon ve Grant) toplam 27 şut attı. Ki bu sayı toplam şutun üçte birinden fazla. İlerleyen maçlarda bunun sıkıntısını farklı anlamlarda yaşayabiliriz.

Dördüncü çeyrekte çok erken faul hakkını doldurduk. Vries beşleyince içeriyi fazla zorlayan olmadı. Yoksa erken dolan faul hakkımızdan dolayı zorlanabilirdik.

Reed erkenden 3 faule ulaşınca 3. çeyrekte kendisinden hiç yararlanamadık. Üstte de dediğim gibi faul sorunumuz var. Sertlik ayarını ayarlamamız lazım.

Sertlik sorunumuz var ama bunun yanında da içeride de zaman zaman çok yumuşak kalıyoruz. Özellikle 2. ve 3. çeyreklerde çok rahat hücum ribaundu aldırdık rakibe. Ayrıca çok kolay şekilde dış atış yaptırdık. Zorlama bir atışlarını hatırlamıyorum maç boyu. Savunma sertliği-faul sorunu işini kısa sürede çözmemiz gerek. Maç içerisinde Ege'nin bloğu savunma anlamımda uyandırdı bizi...

Salonun büyük çoğunluğu ailelerden oluşuyor genel anlamda. Epey küçük çocuk gördüm. Ben de 2 yaşındaki kızımla gittim mesela. Islıkla veya bağırmayla çok ilgilenmeyen, ailecek keyifli bir hafta sonu etkinliği yapmak isteyen bir kitlemiz var bence Rakibin 11 numarasının hareketleri biraz dahil etti taraftarı ama uzun süreli olmadı tabi
    www.x.com/zykmda

Yorum

gördügüm kadariyla taraftar grubu olarak jan marinin finolari var salonda, bjkden çalinti beste isini onlar yapmistir kesin... vira da olsa fark etmez topunun köküne kibrit...... reziller utanmazlar
      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Salonun büyük çoğunluğu ailelerden oluşuyor genel anlamda. Epey küçük çocuk gördüm. Ben de 2 yaşındaki kızımla gittim mesela. Islıkla veya bağırmayla çok ilgilenmeyen, ailecek keyifli bir hafta sonu etkinliği yapmak isteyen bir kitlemiz var bence Rakibin 11 numarasının hareketleri biraz dahil etti taraftarı ama uzun süreli olmadı tabi
        Dediğiniz gibi ailecek iyi bir etkinlik oluyor. Ben de kızım ve eşimle gittim maça. Ne zaman rakip atak yapsa kızım ile beraber yuhlama yaptım. En azından salonca bunu yapalım isterim.

ki pota arkasındaki grubun da basketbol ile pek işi yok zaten. stad falan bağırdılar maç boyunca.

Yorum

Grant, ilk pro sezonunu ACB'de geçirdi. Üstüne BSL'ye geldi. Kariyeri açısından büyük fırsat. Fakat Avrupa'daki basketbola adapte olmuş bir görüntüsü yok. Hele böyle alternatifi bol bir takımda oynamak kolay değil. Daha önce ee dediğim gibi, ikinci beşin skoreri olarak kullanmak hem ona hem takıma daha faydalı olacaktır.

Tinkle'ın da rolü geçtiğimiz yıldan farklı. Moore ile birlikte DSK'nin öne çıkan oyuncusuydu. Fakat düştüler. Burada daha sınırlı rolü olacak. Belki on top atmayacak, daha takım oyununa bağlı kalacak.

Reed nasıl kaliteli olduğunu parkede bulunduğu ve bulunmadığı dakikalarda gösterdi.

Ege'nin beş dakikada getirdiği enerji muazzam.

Gordon... Bu adam iç sahada daha farklı oynuyor. Seyirciyle oynamayı seviyor. Şutunu bulamadı ancak çembere gidince bitirebiliyor.

Silins'i dün attığı iki pick n pop için aldık. Bu çocuk bize spacingde iyi iş çıkarır, Berk gibi... Belki Delgado'yla yanyana bile kullanılabilir. Vurduğu smaçta Ersin Görkem atletizmine şaşırdı. Hantal görünüyor. Ribaundlarda daha aktif olmalı.

Delgado'nun ortayı nasıl kapadığını ilk çeyrekteki üç top çalmadan anlayabiliriz. Maç başındaki high post şutu, onun menzili için uzak. Yakın noktada verince bitiriyor.

İ. Cem'in attığı değil yaptığı savunma, topa baskı beni ilgilendiriyor. Grant'in her pozisyonda geçildiği Vuurst'u bir tık sert karşıladı.

Yeboah'ın aldığı hücum faul, bitirdiği tip, maç başındaki sabit şutu... Bu adam 3D. Takıma atletizm ve size katıyor. Biz gidip rakibin yerli forvetini savundurduk.

Okben kilo vermiş. İnşallah aklını da oyuna verir.
          En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 29.09.2025, 06:05.
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Yedi yıl aradan sonra takımımızı en üst ligde izlemek gerçekten çok iyi geldi, üstelik bu defa öyle ayrı bir dernek gibi bir garabetle çıkmadık parkeye. İlk maça göre tribünlerdeki taraftar sayısı da hiç fena değildi bence.

Ben özellikle yerlilerin verdiği katkıyı çok beğendim.

Salonun yeni hali eskisine göre çok güzel olmuş ama yine de benim gördüğüm bazı eksiklikler var. Özellikle tribün duvarlarındaki turuncu renk niye var hala anlamıyorum. Bizim salon çok amaçlı olarak tasarlandığı için pota arkaları sahaya çok uzak, keşke imkan olsa da pota arkalarına açılır kapanır bir perde sistemi yapılsa ve tribünlerin dolmadığı maçlarda bu sistem kullanılsa. Mesela dün tribünlerdeki taraftarlar çok dağınıktı, sadece iki tribün olsaydı tribünler muhtemelen tamamen dolu olurdu. Zamanında Abdi İpekçi'de böyle bir perde sistemi olduğunu hatırlıyorum.

Yorum

Şu tribünlerden futbol taraftarını uzaklaştırılmalı
              Yaptıkları tezahürat kimse faydası yok huzursuzluk başka birşey değil
              İlla bir taraftar grubu olacak ise basketbol kimliğine göre bir grup olmalı ve bunların da yeri belli olmalı
              https://twitter.com/cemcaglaryavuz
              Beşirli/TRABZON

Yorum

İlk olarak cem1990 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şu tribünlerden futbol taraftarını uzaklaştırılmalı
                Yaptıkları tezahürat kimse faydası yok huzursuzluk başka birşey değil
                İlla bir taraftar grubu olacak ise basketbol kimliğine göre bir grup olmalı ve bunların da yeri belli olmalı
                Katılıyorum. Ben rakip hücumu ıslıklarken pota arkasından bütün stat ayağa tezahüratı duymak istemiyorum mesela Bu maçlarda neyse de Fener/Bjk/Gs maçlarında daha kalabalık bir grupla gelip futbol taraftarlığı yapacaklar. Hatta muhtemelen ceza almamıza sebep olacaklar. Vira'nın daha kalabalık gelip aksiyon alması lazım.
                En son Adem Akyüz' tarafından düzenlendi; 29.09.2025, 12:57.
                www.x.com/zykmda

Yorum

Yeni sezon ve ilk galibiyet hayırlı olsun.lige güzel bir giriş yaptık devamı gelir umarım.Gördüğüm kadarıyla hücum gücü iyi takımız.Savunma konusunda ise üstüne koymamız lazım.Çok fazla boş üçlük attırıyoruz.Salon ile evim arası 10 dk yürüme mesafesi olduğu için şanslıyım fırsat buldukça gideceğim izlemeye.

Yorum

İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    gördügüm kadariyla taraftar grubu olarak jan marinin finolari var salonda, bjkden çalinti beste isini onlar yapmistir kesin... vira da olsa fark etmez topunun köküne kibrit...... reziller utanmazlar
                    Hangi beste Sefer?

Yorum

İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hangi beste Sefer?
                      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şarkı değil mi bu bırak söylesinler 100 yıllık beste söylemelerinden iyidir

Yorum

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Grant, ilk pro sezonunu ACB'de geçirdi. Üstüne BSL'ye geldi. Kariyeri açısından büyük fırsat. Fakat Avrupa'daki basketbola adapte olmuş bir görüntüsü yok. Hele böyle alternatifi bol bir takımda oynamak kolay değil. Daha önce ee dediğim gibi, ikinci beşin skoreri olarak kullanmak hem ona hem takıma daha faydalı olacaktır.

Tinkle'ın da rolü geçtiğimiz yıldan farklı. Moore ile birlikte DSK'nin öne çıkan oyuncusuydu. Fakat düştüler. Burada daha sınırlı rolü olacak. Belki on top atmayacak, daha takım oyununa bağlı kalacak.

Reed nasıl kaliteli olduğunu parkede bulunduğu ve bulunmadığı dakikalarda gösterdi.

Ege'nin beş dakikada getirdiği enerji muazzam.

Gordon... Bu adam iç sahada daha farklı oynuyor. Seyirciyle oynamayı seviyor. Şutunu bulamadı ancak çembere gidince bitirebiliyor.

Silins'i dün attığı iki pick n pop için aldık. Bu çocuk bize spacingde iyi iş çıkarır, Berk gibi... Belki Delgado'yla yanyana bile kullanılabilir. Vurduğu smaçta Ersin Görkem atletizmine şaşırdı. Hantal görünüyor. Ribaundlarda daha aktif olmalı.

Delgado'nun ortayı nasıl kapadığını ilk çeyrekteki üç top çalmadan anlayabiliriz. Maç başındaki high post şutu, onun menzili için uzak. Yakın noktada verince bitiriyor.

İ. Cem'in attığı değil yaptığı savunma, topa baskı beni ilgilendiriyor. Grant'in her pozisyonda geçildiği Vuurst'u bir tık sert karşıladı.

Yeboah'ın aldığı hücum faul, bitirdiği tip, maç başındaki sabit şutu... Bu adam 3D. Takıma atletizm ve size katıyor. Biz gidip rakibin yerli forvetini savundurduk.

Okben kilo vermiş. İnşallah aklını da oyuna verir.
                          Kısmi basketbol bilgimle bir lider eksikliği gördüm takımda sen ne diyorsun hocam takım ne vadediyor bu maç özelinde. Bir de Reed niye az süre aldı?

Yorum

Kısmi basketbol bilgimle bir lider eksikliği gördüm takımda sen ne diyorsun hocam takım ne vadediyor bu maç özelinde. Bir de Reed niye az süre aldı?
                            İlk yarıdan 3. faulünü yaptı. O yüzden muhtemelen.
                            www.x.com/zykmda

Yorum

Estağfurullah. Oyun lideri olarak Reed var. Son iki yılın sayı kralı ve MVP. O bireysel başarıları elde ettiği kadrolardaki rolüyle, bizim bu seneki kadromuzdaki rolü farklı. Çekmece ve Tofaş'ta ona hazırlayan Alex Perez vardı. Bizde Grant oyundayken Reed top kullanmıyor doğru dürüst (Dün ilk devre üç faul alınca, üçüncü çeyreği oynamadı).

Liderden kasıt Naumoski gibi baba playmakersa, evet, o tarz bir oyuncumuz yok. Modern basketbolda o role ne kadar ihtiyaç var, o da ayrı tartışma konusu. Yan parçaların önemi aslında son Eurobasket'te görüldü. Takımlara centerpiece yani yıldız diye anlaşılabilecek bir merkez oyuncusu koyuluyor. Ardından etrafına belli görevleri iyi yapan tamamlayıcılar yerleşiyor. Yeboah gibi kanat savunmacısı, Delgado gibi ribaundcu, Silins gibi şut atabilen uzun, İsmail gibi topa baskı yapabilen kısalar, Gordon gibi çembere giden deliciler, Tinkle gibi yüzü dönük skorer forvetler... Yan parçalar sağlam işleyince, takım başarısı da beraberinde gelecektir. Kağıt üstünde böyle ama pratiğin çalışıp çalışmadığını haftalar geçtikçe göreceğiz.
                              En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 29.09.2025, 16:03.
                              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İlk yarıdan 3. faulünü yaptı. O yüzden muhtemelen.
                                3 faulü olması ve 3. Periyotta 4 lü Türk ekibi çok iyi bir 5 dk oynadı.

Hazırlık maçlarında son periyotta aksayan takımımız vardı. 3. Periyotta oynamayan Reed, dinlenik bir şekilde oyuna girerek son periyotta bütün her şeyi yönetti ve karşı takımı dağıttı.

Liderimiz MVP. Alınabilecek en iyi oyuncu..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim