yayin kamerasi protokolü degil de diger tribünü çeksin hele bi.... rezil oglu reziller ne kdr sövsem azdir, en dolu maç bile bos duruyor öyle o bok yiyen protokolden sebep... hiçbir salonda öyle berbat protokol de yok ayrica, merdiven bosluklari yayla gibi, protokol dolu olsa bile bosluk gözükecek
Hayri Gür Spor Salonu | Kapasite: 7.500
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Aslında çözüm çok basit, bechleri ve masayı karşı tarafa almak. Çok zor bir şey değil aslında, neden yapılmıyor bir türlü anlamıyorum. Mevcut düzende kamera da üst tribüne konulduğu için çok yüksekten bir açı oluyor, televizyondan izlerken o açı bile yoruyor.yayin kamerasi protokolü degil de diger tribünü çeksin hele bi.... rezil oglu reziller ne kdr sövsem azdir, en dolu maç bile bos duruyor öyle o bok yiyen protokolden sebep... hiçbir salonda öyle berbat protokol de yok ayrica, merdiven bosluklari yayla gibi, protokol dolu olsa bile bosluk gözükecek
Bir de güneş konusu var tabi, ya siz hiç güneş ışığının içeri girdiği bir kapalı salon gördünüz mü, bu saçmalıktan başka bir şey değil. Salonun çatısında bulunan camlar bir şekilde cam filmiyle falan kaplanmalı ve güneşin salon içerisine girmesi engellenmeli. Telekon maçında ilk devrede güneş bizim hücum ettiğimiz pota altındaydı.
Eurocup'taki maçlarımızı bahsettiğim düzende oynamıştık. Güzel de görünüyordu televizyondan. Aşağıdaki linkten bakabilirsiniz.
En son Murat' tarafından düzenlendi; 06.01.2026, 17:01.
Yorum
-
Benchleri görmek zorundayız, basketbolda benchler ve masa da oyunun bir parçası olarak sayılır. Euroleague, NBA, İspanya, bütün büyük liglerde düzen bu şekildedir.
Yorum
-
tahmin ediyordum ztn de, demek istedigim bana kalsa onsuz da olur yeter ki o saçma protokol tribün degil de bildigimiz klasik "maraton" tribün gözüksün, o derece sinirim bozuluyorTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat ÖzyazıcıYorum
-
Burdaki gibi yapıldığında acaba alan çok mu dar kalıyor? Masa ve bechlerin şimdi olduğu yerde tribün ve saha arasındaki mesafe daha fazla sanki. İki tarafın da tribün ile saha arasındaki mesafesi aynıysa bunu yapmamak için hiçbir sebep yok ortada.
Aslında çözüm çok basit, bechleri ve masayı karşı tarafa almak. Çok zor bir şey değil aslında, neden yapılmıyor bir türlü anlamıyorum. Mevcut düzende kamera da üst tribüne konulduğu için çok yüksekten bir açı oluyor, televizyondan izlerken o açı bile yoruyor.
Bir de güneş konusu var tabi, ya siz hiç güneş ışığının içeri girdiği bir kapalı salon gördünüz mü, bu saçmalıktan başka bir şey değil. Salonun çatısında bulunan camlar bir şekilde cam filmiyle falan kaplanmalı ve güneşin salon içerisine girmesi engellenmeli. Telekon maçında ilk devrede güneş bizim hücum ettiğimiz pota altındaydı.
Eurocup'taki maçlarımızı bahsettiğim düzende oynamıştık. Güzel de görünüyordu televizyondan. Aşağıdaki linkten bakabilirsiniz.
https://youtu.be/PNIGMhwL6PE?si=EVLAFzQdah8vFAUtYorum
-
Gün ışığı konusu salon açıldı açılalı var.
Giriş kapılarının olduğu yerde camlar var ve salonun tepesinde camlar var.
Bir de Trabzon’daki maçları 15.30 a sürekli abone ettikleri için maçların tamamında eğer dışarıda güneş varsa salon içinde güneş oluyor.
Bu seneki tadilatlarda salon içi siyah ile kaplanırken camlar düşünülmedi.
Telekom maçı sahaya giren güneşten dolayı ihtar cezası yedik.
Ama bu ihtar sayesinde siyah bant ile kapanır büyük ihtimal.
Yorum
-
Bilbao - Aliağa maçını seyrediyorum. Salon butik değil. Tribünle parke arasında mesafe var. Ancak reklam panosu, masa, banklar, kamera karşısı tribün, katlar arası reklam plakaları, saha içi koltukların yerleşimi salonu kutu gibi gösteriyor.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.Yorum
-
Geçen yaz yapılan tadilat seviye atlatsa da hala demode ve beklentilerin altında. Skorboardlar değişti mesela ama yeni diye taktıkları eskisinin aynısı. Parkeyi söküp boyadılar ama değişmesi gerekiyor. Koltukların tamamı bordo ya da siyah olmalı. Saha içi koltuklarının sayısı artmalı. Işıklandırma sistemi değişmeli, maç öncesi kadro anonsu ve molalarda ışıklar kapatılmalı, biraz Mersin'den örnek almak lazım.
Geçmişte Avrupa maçlarında yapıldığı gibi, benchler ve masa karşı tarafa alınıp kamera protokolün olduğu tarafa alınmalı. Mevcut haliyle kamera çok yukarıda kalıyor açı çok kötü.
Keşke kulübe bırakılsa şu tadilat işi. GSB sağolsun turuncu renklere maruz bırakıyor bizi, sebebi de malum.
Bu arada iki katlı 7500 kapasiteli salon yerine tek katlı 5-6 bin kapasiteli salon çok daha iyi olurdu.En son Mehmet Cihan Kocaman tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum