doğru renk kullanımı hemen şıklık katmış salona. saha içi koltuk konusuna da el atılmalı mutlaka.
3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Salonun gün ışığından izole edilmesi hem tribünde hem de ekran başındaki seyir kwyfini arttıracaktır.
Kamera konumunun değişmesiyle, alışık olduğumuz açı da değişecek. Eurocup maçlarını o şekilde çekmişlerdi. Trübün aksiyonu yerine bench, masa ve protokolü göreceğiz.
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Oğuz geçen sene öyle bir durum oldu ya dedim ondan mı farklı renk yapıp malum şahıslara mi tahsis edilecek güvenlik için. Bilgilendirme için teşekkürler ayrıca. haas
Oğuz geçen sene öyle bir durum oldu ya dedim ondan mı farklı renk yapıp malum şahıslara mi tahsis edilecek güvenlik için. Bilgilendirme için teşekkürler ayrıca. haas
Evet abi, işte ben de diyorum ki bu uygulama diğer salonlarda yok. Trabzon İl Güvenlik Kurulu bu uygulamanın benzerini bize gösterebilir mi? Kapaklı, Gaziantep, Çayırıva, Bodrum'a gittim geçen sene. Hiçbirinde jandarma veya polis yoktu. Hepsi hap kadar salonda oynuyor. Kapaklı'da bize saldırdılar, taraftarımız dışarı çıkarıldı. Fener, Ga, Bjk formalılar salondaydı. Nerede jandarma, polis?
Bize deplasmana seyirci mi geliyor? Kimi, kimden koruyorlar?
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum