Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hayri Gür Spor Salonu | Kapasite: 7.500

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Evet abi, işte ben de diyorum ki bu uygulama diğer salonlarda yok. Trabzon İl Güvenlik Kurulu bu uygulamanın benzerini bize gösterebilir mi? Kapaklı, Gaziantep, Çayırıva, Bodrum'a gittim geçen sene. Hiçbirinde jandarma veya polis yoktu. Hepsi hap kadar salonda oynuyor. Kapaklı'da bize saldırdılar, taraftarımız dışarı çıkarıldı. Fener, Ga, Bjk formalılar salondaydı. Nerede jandarma, polis?

Bize deplasmana seyirci mi geliyor? Kimi, kimden koruyorlar?
    Hocam deplasman seyircisi değil.
    Hakeme laf ediyoruz diye oturtuyorlar.
    Her maç hakeme baskı kuruyorum kuruyoruz diye jandarma gelip beni bizi uyarıyor.
    Yan tarafımda her maç güvenlikçi oturuyor.
    Jandarma ya diyorumki burası tiyatro değil oturup izleyeceğimiz bir şey yok.
    Gerektiğinde itiraz ediyoruz.
    Küfürsüz yapıyoruz hatta bunu.
    Yanımdaki güvenlikte beni onaylıyor küfür etmediğimi.
    Olsun siz yine de hakeme bağırmayın diye söylenip gidiyor.
    Hiçbir salonda olmayan jandarma koruması ile karşılaşıyoruz her maç.
    Son fbkoleji maçında hatırlıyorsun beraber jandarma ile hem salon hem salon dışındaki koltuk savunma işlerini..
    Gerçekten can sıkıcı bir durum.

Yorum

İlk olarak TurnaSuyu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Oğuz geçen sene öyle bir durum oldu ya dedim ondan mı farklı renk yapıp malum şahıslara mi tahsis edilecek güvenlik için. Bilgilendirme için teşekkürler ayrıca. haas
      Bilmukabil hocam. Bildiklerimi ve öğrenebildiklerimi burada sizlerle paylaşmaya çalışıyorum..

Yorum

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Evet abi, işte ben de diyorum ki bu uygulama diğer salonlarda yok. Trabzon İl Güvenlik Kurulu bu uygulamanın benzerini bize gösterebilir mi? Kapaklı, Gaziantep, Çayırıva, Bodrum'a gittim geçen sene. Hiçbirinde jandarma veya polis yoktu. Hepsi hap kadar salonda oynuyor. Kapaklı'da bize saldırdılar, taraftarımız dışarı çıkarıldı. Fener, Ga, Bjk formalılar salondaydı. Nerede jandarma, polis?

Bize deplasmana seyirci mi geliyor? Kimi, kimden koruyorlar?
        Bunda tüm suç bence Yönetimde yine. Buna ses çıkartmaları gerekirdi. Umarım bu sene olmaz öyle bir durum.

Yorum

Antrenman fotoğraflarını paylaştı kulüp. Merdivenlerin rengine henüz karar veremediler sanırım. Diğer alanların boyaması bitti gibi. Pota arkası saha içi koltuklar da gelmiş.

Yorum

İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Antrenman fotoğraflarını paylaştı kulüp. Merdivenlerin rengine henüz karar veremediler sanırım. Diğer alanların boyaması bitti gibi. Pota arkası saha içi koltuklar da gelmiş.
            Ekstra olarak koltukların altlarındaki beyaz duvarlara siyah bantlar çekilmeye başlandı.

Bordo koltukların takılma işlemleri bitti.

Pota arkasına 3 katlı platform olacak şekilde siyah koltuklar geldi takıldı.
            En son haas tarafından düzenlendi; 16.09.2025, 09:52.

Yorum

Sezonun başlamasına on gün kaldı. Salon yetişmese bile bir medya günü düzenlenmeli(ydi).
              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

yapılan boya ve saha içi koltuk işlemleri ile salonumuz sonunda bir şeye benzeyecek anlaşılan. şu protokol tribünü saçmalığı da son bulmalı. eski tip salonlarda var olan bir uygulamaydı bu. avrupada zaten yok sinan erdem, ülker arena ve yeni yapılan bgm'de de yok böyle bir saçmalık. başkandır, yöneticidir en fazla saha içi koltuklarında oturuyor
                Ekli dosyalar
                3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

Merdiven renkleri siyah olmuş.

Yorum

Xte 1967Basketbol hesabı paylaşmış keşke tüm salon koltuklar yeni mavi tonda olsaymış
                    Bu galeriyi görüntüleme izniniz yok.
                    Bu galeride 1 fotoğraf var.

Yorum

Salonun yeni çizimleri sisteme yükleniyor.

Tribünlerin Numaralandırması ve Harflendirilmesi değişmiş olacak. Bilet alırken buna dikkat edin..
                      Örnek= Fırtına Tribünün ismi Mavi Olarak değiştirildi.

Salon içi koltuklar sadece pota arkasında olacak şekilde çizildi sistemde.

Bilet fiyatı 100TL olarak belirlendi.
                      En son haas tarafından düzenlendi; 22.09.2025, 12:21.

Yorum

Koltuk aralarına da siyah bantlar çekilince salon ambiyansı çok daha güzel olacak. Acaba katlar arasına siyah perde çekilecek mi
                        Bu galeriyi görüntüleme izniniz yok.
                        Bu galeride 1 fotoğraf var.

Yorum

Saha kenarında led reklam panoları olmayacak mı? Güney tribünün önüne koltuk dizilmiş.

Yorum

İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Saha kenarında led reklam panoları olmayacak mı? Güney tribünün önüne koltuk dizilmiş.
                            L şeklinde yedek bankları önünde olur. TV açısı da değişti.
                            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Salon ile alakalı çalışmalar sona erdimi acaba

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X