Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hayri Gür Spor Salonu | Kapasite: 7.500

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hayri Gür Spor Salonu | Kapasite: 7.500

salonla ilgili detayları burada konuşabiliriz

Yapılan yenileme çalışmalarına ait görüntülere nereden ulaşabiliriz?

Yorum

Hiçbir yerde görüntü yok, ihale şartnamesinde bi tane yapay zekaya çizdirdikleri görüntü var o kadar. Ayrıca çalışmalar başlamadı bence, her gün salonun yanından geçiyorum çalışma olduğuna dair bi emare yok.

Yorum

Efe Bora Saral arkadaşımızdan gelen bilgiye göre, parkeler sökülmüş.

Yine haas arkadaşımız burayı görünce detaylı bilgi verir. Konferans salonu, basın odası, fitness salonu vs tadilat görecekmiş. Üst kata perde sistemi olacak galiba. Daha koyu tonlar... Koltuk ve merdiven boşluklarının renklendirmesini hatırlamıyorum şu anda.
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Merhaba arkadaşlar bazı kişisel durumlar dolayısıyla uzak kaldım.

Salon ile ilgili yapılması planlanan ihale ile ilgili bilgileri buradan paylaşalım.

2 adet ihale yapıldı. 1.si mal alımı şeklinde skorbordlar ve bunların teknik ekipmanları. 2.'si yapım işi olacak şekilde elektrik ve inşaat bakım onarımı.

1.si mal alımı şeklinde olan skorbordlar ve teknik ekipmanlar ihalesini incelediğimizde yapılacak olanlar: (işin süresi 120 gün)
          • Takım Oyuncu İsimleri Yazılabilir Profesyonel Tip Basketbol Skorbordu 12 Satırlı Miktar: 2 Adet
          • Pota Panya Işık Sistemi Kırmızı/Sarı Miktar: 2 Adet
          • Caraskal 1000 kg ve montaj flanşı Miktar: 4 Adet
          • Soyunma odası Saati Miktar: 6 Adet
          • KÜP VİDEO EKRAN - Video Prosesör ve Bilgisayar Miktar: 1er adet
          • KÜP VİDEO EKRAN - Küp Ekran Yedek Ekipman Temini: 20 modül orijinal ve Lisanslı Program Miktar: 20 Modül – 1 Lisanslı Program
          • Montaj Platformu Miktar: 2 adet
          • 24 Saniye Cihazı KÜP Miktar: 3 adet (2aktif ve 1yedek)
          • 24 Saniye Pota Montaj Aparatı Miktar: 3 adet
          • Hakem Dağıtım Panosu Miktar: 1 Adet
          • Masa Üstü Takım Faul Göstergesi Miktar: 2 Adet
          • Yön Gösterge Panosu Miktar: 1 Adet
          • Kumanda Sistemi Miktar: 2 Adet
          • 24 Saniye Köşe Bağlantı Kutusu ve Ara Bağlantı Kablosu Miktar: 2 Adet
          • Yedek Skorbord Kural Değişikliği Ekipmanı Miktar: 1 Adet
          Bu yapılacak kalemleri açıklayacaksak eğer;
          • Pota arkasında bulunan 2 skorbord da sökülecek ve yenisi takılacak.
          • 2 adet 24 sn küp yeni olacak şekilde potaya takılacak.
          • Potanın kare şeklinde led ışık yapılıp 24 sn dolduğunda sarı kırmızı yanacak şekilde tesis edilecek.
          • Soyunma odalarına saat takılacak.
          • Saha kenarındaki hakemlerin oturduğu masadaki ekipmanların hepsi yenilenecek.​​
          2.'si yapım işi olacak şekilde elektrik ve inşaat bakım onarımları. (işin süresi 120 gün)
          • zemin tamir harcıyla tamir yapılması ve endüstriyel rapid astarla astarlanıp üzerine endüstriyel rapid son kat selülozik 2 kat boyayla boyanacaktır. merdivenlerde ve koridor merdiven birleşimlerinde tamiratlar yapılıp idarenin belirleyeceği renkte boyanacaktır.​
          • Tüm mahaller ve koridorlar salonlar tavanlar dahil tüm iç mekan idarenin belirleyeceği renklerde boyanacaktır.iskele vb. yükleniciye aittir. duvarlarda ve tavanlarda bulunan çatlaklar onarılacaktır.​
          • salondaki bütün demir korkuluklar boyanacaktır. (görseli dökümanda verilmiştir.)​ görselde siyah renk kullanıldı.
          • Mevcutta sarı renkli epoksi kaplama bulunan tribün merdivenleri deforme olan bölgelerde epoksi zemin göçüklerinin tamiratları yapılarak üzerine komple astar ve epoksi, zemin uygulaması yapılacaktır istenilen renkte boyanacaktır.​
          • Yeni konferans salonu, fitness salonu, protokol özel dinlenme salonu, vip bekleme salonu yapılacaktır.​
          • Var olan protokol tribünü yeniden düzenlenerek vip ve protokol tribünü olacak şekilde yenilenecek.​
          • Protokol tribün tarafı tamamen yenileniyor. alt ve üst kat olacak şekilde. basın bölümü oturan hakemlerin arkasına alınıyor.
          • Protokol tarafındaki tribünlerde koltuk değişimi yapılacak. Protokol tribün tarafı tamamen yeniden dizayn ediliyor. Bu konuda resimleri daha sonra paylaşmış olacağım.
          NOT : ​Hayri Gür Spor Salonu ile ilgili ihaleler sonuçlandı. 120 gün süre verildi. İlk iş olarak ihaleyi alan firma çalışmalara başladı.
          İlk iş olarak parkeler söküldü. Parkenin altlarında sorun varsa buralar düzeltilecek. Parkeler için yenileme çalışması yapılıp boyanıp tekrar takılacak.

Yapılması planlanan yerler için çizim fotoğrafları
          1. fitness salonu

dataurl580521.png

2. konferans salonu
          dataurl580523.png
          3. vip dinlenme salonu
          dataurl580524.png

4. Salon Duvarları

dataurl580514.jpg

Üst duvarlar siyaha boyanacak.
          Alt ve üst katlar arasına cam perde koyulma planı var. siyah renkte olacak şekilde.
          En alt katın duvar ve korkuluklar siyaha boyanacak.
          Koltuk aralarındaki merdivenler için gençlik sporun belirleyeceği renk kullanılacak. bu konuda bir açıklama yok.

En son haas tarafından düzenlendi; 3 hafta önce.

Yorum

Koltukların tamamı değişmiyor anladığım kadarıyla, keşke tüm salon bordo koltuk olsa, mevcut haliyle salon 3-4 bin kişi gelse bile çok boş gözüküyor. Parkenin rengi de önemli. Küp ekran değişiyor mu onu anlayamadım.

120 gün lige yetişmeyeceği anlamına geliyor bu arada.

Yorum

İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Koltukların tamamı değişmiyor anladığım kadarıyla, keşke tüm salon bordo koltuk olsa, mevcut haliyle salon 3-4 bin kişi gelse bile çok boş gözüküyor. Parkenin rengi de önemli. Küp ekran değişiyor mu onu anlayamadım.

120 gün lige yetişmeyeceği anlamına geliyor bu arada.

Protokol tribün tarafında tadilat olacak. O tarafta bulunan koltuklar değişecek.
              Salonun tamamında kırık koltuk varsa değişilecek.
              Parke için tadilat içinde renk söylenmemiş. Parkenin sökülüp tamir edilip boyanıp tekrar takılması var.
              Salonun üstünde ortada bulunan küp ekran değişmeyecek. Pota üstündeki 24 sn bölümü 2 potada da küp ekran olacak.
              Lig ekim ayının başında başlayacak. O zamana kadar tamamen bitirmek istiyorlar süreci lige hazır olacak şekilde.

Yorum

orjinal resimler yokmu salona ait haas

Yorum

İlk olarak efeborasaral tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  orjinal resimler yokmu salona ait haas
                  Hocam ihaleye konan çizim fotoğrafları var sadece ihalede yapılması planlanan onları paylaştım.
                  salon içi son durum fotoğrafları şuan elimde yok. Kontrol arkadaşa soracağım ulaştırırsa bana size de ulaştırırım.
                  Kısmetse 10 Ağustos da basket takımı top başı yapacak. O zamana kadar parke tamiri biteceğini söylediler.
                  En son haas tarafından düzenlendi; 3 hafta önce.

Yorum

haas teşekkürler bilgilendirme için.

Yorum

Keşke salonun tamamı siyah olsa, koltuklar da dahil olmak üzere. Salonun renginin ve koltukların kulübün renginde olması modası çoktan geçmiş bir uygulama. Ben Mersin'in salonunu çok beğeniyorum. Boş olsa bile hiç sırıtmıyor.

Yorum

İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Keşke salonun tamamı siyah olsa, koltuklar da dahil olmak üzere. Salonun renginin ve koltukların kulübün renginde olması modası çoktan geçmiş bir uygulama. Ben Mersin'in salonunu çok beğeniyorum. Boş olsa bile hiç sırıtmıyor.
                        Ben de tüm tribünlerin yenileneceğini düşünmüştüm.

Yorum

Kulübün paylaştığı videoya göre parke eskisi gibi bordo olmuş sanırım. Protokol tribünü tamamen sökülmüş. Bunlar dışında şimdilik başka bir yenilik yok. Parkenin bordo olması da yenilik değil gerçi

Yorum

Parkeler sökülüp temizlenip boyanıp yerine takılmıştı. Öncesi ve Sonrası olarak resim paylaşımı yapıyorum.

Öncesi-Erok maçından bir görsel

WhatsApp Image 2025-08-15 at 08.27.45.jpg

Sonrası-

WhatsApp Image 2025-08-15 at 08.27.45 (1).jpg
                            ​​​

Yorum

Tadilar işlerinden sonra salon nasıl gözükecek çok merak ediyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X